parnar

New member
../images/Emo32.gifטוב אני חייב להמליץ על זה

קולולוש תוריד את הטראקים שלהם מכאן Conception ו Some Place You Gotta Be שירים מאוד יפים

סגול59

New member
היפ הופ בג'ה פן בערב פורים

הנה ההודעה לעיתונות כלשונה: יום חמישי, ה-24 למרץ, החל מהשעה 22:00, תתקיים "הפרזנטציה", אירוע היפ הופ במועדון הג'ה פאן, ת"א. בערב יופיעו: סגול 59 : עם 3 תקליטים ברפרטואר, הופעות בניו יורק עם מוקי ותאמר נאפר ותקליט בדרך באנ.אמ.סי. סגול 59 תפס,ובצדק, מקום במובילי סצנת ההיפ הופ בישראל. הופעה חדשה שתכלול קלאסיקות וחומרים שטרם נחשפו מהאלבום החדש הקרב. עם טקסטים שנונים הטבולים בהומור וציניות , סגול 59 מגיש הופעה ראויה לציון. כהן את מושון : הרכב חדש שכולל את אמ סי כהן , אמ סי מייק מושון המוכר מאקזיט, וולטר אינשטיין צפרדע על הפטיפונים.השפעות רבות ניכרות מהביסטי בויז, פארסייד , מאדליב , וטרייב קולד קווסט.נוף וצבע חדש להיפ הופ הישראלי שמשלהב ומשאיר טעם של עוד בכל פעם מחדש. ריבר K : לאחר הפסקת פעילות בז'אנר למשך שנה , ריבר חוזר עם הפקות חדשות בשיתוף עם אור בורשטיין מנערי פוסטר.השפעות ישירות מבק , סרג' גינזבורג ודף ג'וקס ,יוצרות ביטים מהירים ומלאים בגיטרות נקיות , בסים שמנים , וקלילות של נוצה. אמ סי אורח : פאגין גונזאלס. חדרי הקט : קבוצת תמיכה , המשלבת את טאבו+ (אלבום בכורה באן.אמ.סי) ,די ג'יי קארס(הפקות באלבומים טאבו+ , סגול 59 , ומיקסטייפ סחוטרי), הארכיון(מההבטחות החמות בתעשייה)בשילוב חומרים של כל ההרכבים ובנוסף שירים משותפים של הקולקטיב. דה בי בויייז : חבורת בי בויז שתשלהב ותצית לאורך כל הערב במיטב הלהטוטים. * יפתח את הערב די ג'יי קארס עם תקלוט מפנק. * בסוף הערב, יהיה מיקרופון פתוח לכל מי שיעיז, עם תיקלוט של וולטר אינשטיין צפרדע. כמה? 40 שקלים בלבד. הטיפ-טופ של ההיפ-הופ. להתייצב. קחו פלייר

yoNoa

New member
בבקשה בבקשה לפתוח!!!

שלום לכולם. אני מתחננת שתקדישו דקה לקריאת ההודעה הזאת. שמי נועה, אני גרה בתל אביב, מתעסקת ולומדת מוזיקה. חברה מאוד מאוד טובה שלי , מכורה למוזיקה גם היא ומנגנת בעצמה על מספר כלים, בעיקר פסנתר, נמצאת עכשיו בבאר שבע בשנת שירות. היא מתה להקים איזשהו הרכב ולא מצליחה למצוא שם אנשים. לאחרונה היא התחילה לפרסם מודעות לגבי איזשהו אנסמבל ווקאלי של בנות שהיא רוצה להקים, (הסגנונות יהיו בעיקר פופ רוק וג'אז) והחלטתי לעזור לה - ללא ידיעתה, כדי שלא יתפתחו ציפיות - מהצד. אם מישהי מעוניינת, או אם מישהו מכיר מישהי שיכולה להיות בעניין (וגרה בב"ש או בסביבה) באמת שאני ממליצה. הייתי הולכת בעצמי אם הייתי יכולה. זה נשמע פשוט נהדר, והיא כשרונית באמת. (וגם בוגרת מגמת מוזיקה בבי"ס אלון ברמה"ש.) אז - לפרטים נוספים [email protected] המון המון תודה. ו.. באמת כדאי לבדוק את העניין

תשמעו מה סבלימינל עשה!!!!!!

זה כל כך עצוב, כל כך הרבה פרסומות, השקעות בתוכניות, ארגונים ..... מגיע פושע מסבלימינל ונוהג 13 שנה!!!!! ללא רישיון, עובר באדום, לא רוצה לחשוב מה הוא פשע ב13 שנים האחרונות. צריכים לקום ולעשות מעשה נגד זה, אחרת כל הפרסומות, ארגונים,עצומות לא שוות כלום! הקימו צעקה!!!! די לתאונות.

יוצאים מהארון ../images/Emo148.gif

הערב בשעה 21:30, יתארח בפורום זהות מינית הפסיכולוג דן פרידלנדר, השייך לצוות מטפלים ידידותיים לגייז, במסגרת האירוח השלישי בסדרה. הגולשים מוזמנים לשאול שאלות בנושא יציאה מהארון, זהות מינית וקבלה עצמית בשרשור האירוח. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

RESTO

New member
אנשים ../images/Emo7.gif ../images/Emo3.gif

אנשים!!!! ניתקו לי ת'אינטרנט!!! (עד להודעה חדשה ) ואני מבואס כולי... בקיצור אני מקווה שיחזור מהר ויהיו עידכונים ואני נכנס לאינטרנט מכול מקום אפשרי... (עכשו אני אצל דוד..) בקיצור אוהב אתתם ואני מקווה להיות פה ביומולדת!!!! חיים מאושרים...

bobmanman

New member
הודעה!

מסיבת ראגיי בפורים! יום רביעי ה23.3.05 במועדון הראסטה בתל אביב רחוב הרכבת! מסיבת ראגיי עצבנית ביותר הכוללת את מיטב להיטי הראגיי מכל הזמנים! ההופעה מתחילה ב22:30 ועד הבוקר! מכירה מוקדמת של כרטיסים ב35 שקלים בטלפון - 0523565068

FunkyGiraffe

New member
זה אילן בבילון ולא סאבלימינל, זה א'

ב', אני לא מוצא את ההקשר של זה לפורום, אז לפחות תתן אוף טופיק ד"א - אותו בן אדם נמצא היום תחת פרשייה גדולה שמוטל עליה צו איסור פירסום ולכן הוא לא יצא לחו"ל עם כל משפחת תאקט. אותו אחד גם מטיף כנגד סמים בבתי ספר ונותן הרצאות. ד"א סאבלימינל זה ראפר לא להקה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

"מסבלימינל"?

האיש סאבלימינל הוא קובי שמעוני, בחור אחד ואין לו שום אחריות מסויימת על אילן באבילון (העברין תנועה, והאכשהו ראפר). ולכן את\ה יכול\ה לדחוף ת'שירשור הזה לתחת. תעמולה, לך תבין.

נצל"ש דחוףף

סליחה עידו אבל דחוף לי לדעת.. אממ איך רואים את מה שאני כותבת לאחרים במסרים ? דחוףףף תודה

FunkyGiraffe

New member
מסר שכבר כתבת אבוד לך

אבל מסר שתכתבי תוכלי לבחור באופציה "שמור כטיוטה" וזה גם ישמרו לך אותו על המסרים אם אני לא טועה באחת מהתיקיות תלכי לתמיכה טכנית בתפוז יעזרו לך יותר מזה באחד הפורומים שם

yoNoa

New member
אולי לא הבהרתי את זה

ההרכב הוא הרכב ווקאלי .. אבל באמת המון תודה על ההתייחסות.. לא ציפיתי לזה.. תודה רבה

למעלה