מה שלומה של ספרות הנשים?

פאנל נוסף במסגרת פרוייקט קשת נשים, יתקיים ביום ה', 24.2.2005 בשעה 19:30 במרכז הכנסים ע"ש קונרד אדנאואר במשכנות שאננים, ימין משה בירושלים. כל ההכנסות מהפרוייקט קודש למרכז הסיוע לנפגעות אונס ותקיפה מינית בירושלים - לקרן לסבסוד טיפול לנפגעות תקיפה מינית, המממנת השתתפות בתשלום לטיפול פסיכולוגי של נפגעות חסרות אמצעים. את הפאנל, שיעסוק בספרות נשים, תנחה העיתונאית כרמית גיא והוא ידון בשאלה האם ההגדרה "ספרות נשים" עדיין קיימת או שמדובר בתרגיל שיווקי מיובא? האם ההגדרה מגבילה את הכתיבה של הנשים או מעניקה להם מרחב לפעילות ולהשמעת קול ייחודי? והאם גרם הז'אנר לשינויים במוסכמות הספרותיות המקובלות? במפגש תשתתף שורה של סופרות, ותיקות וצעירות, בהן גם כאלה שזכו להצלחה וחרגו מה"משבצת" המתבקשת: נועה מנהיים מהוצאת כינרת-זב"מ, תרזה אייזנברג מספריה לעם, עם-עובד, שי צור מהוצאת ידיעות אחרונות, שמעון אדף, מהוצאת כתר והסופרות צרויה שלו ותמי גלבץ. הפאנלים הבאים בנושאים מרתקים, הקשורים להוויה הנשית בפרט ולחברה הישראלית בכלל, יתקיימו מידי שבועיים בימי חמישי, בהנחיית נשות התקשורת; מיקי חיימוביץ, דנה ויס, שהרה בלאו, מרב מיכאלי ומורן ברק. כרטיסים במכירה מוקדמת ניתן לקנות בטלפון נייד: 6767444–052, בכרטיסי אשראי בקלעים: 6222333-02 ובאמצעות דוא"ל [email protected]. מחיר כרטיס להשתתפות במפגש הנו 50 ₪. הערבים מופקים בהתנדבות על ידי חברות קבוצת "עזרת נשים" ו"משכנות שאננים".
 
אצילות נפש היא מצרך נדיר בימינו.

פולה היקרה- חבילתך הגיעה ליעדה. אצלכם אומרים "ובא לציון גואל".
 

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifושוב אני צריך עזרה עם התחרות הזו

בתפוז בבקשה תגיבו להודעה הזו http://www.tapuz.co.il/forums/main/addmsg.asp?id=944&msgid=48025373 ובכותרת תשימו את האייקון
ואם אתם מנהלים פורום בתפוז אז תציינו את מספרי הפורומים שלכם או שאתם מהנהלת הפורומים\בלוגים\קומונות בתפוז אז תציינו גם את זה ובבקשה תעבירו לעוד אנשים לבחור בי כי אני לא אהיה כאן בימים של ההצבעה וגם בגלל שעוד פחות מחצי שעה זה היומולדת 18 שלי
וסתם כי אתם אנשים נחמדים
 
וגם:

ביום רביעי 23.02.05 בשעה 20:00 יתקיים ערב לזכרה של אפרת גיל ז"ל באוניברסיטה העברית באולם טבע 3 הר הצופים (ביוזמת מועצת התלמידים). 20:30 - 20:50 טקס זיכרון 20:50 - 22:00 פנל בנושא התאבדות בהשתתפות ליאורה ארנון מטעם אירגון סיוע והקשבה ברשת, ושרון לינהרד טלמר רכזת חינוך מטעם מרכזי הסיוע.
 

De-Panther

New member
אינלימושג... אני מתאר לעצמי שכל אחד

יכול להצביע רק בניק אחד אבל אם יש לך בעיה עם להתגלות ולחשוף את עצמך בקשר לניהול של פורומים שונים או לכינויים שונים פשוט תשלחי מסר ללאקי או לסירופ מייפל מקולקל(למי שאת בוטחת בה בינהן) ותגידי להן על זה
ומה יצא לך מזה?? תוסיפי לרמת השמחה שגרמת לה אצלי כבר שבוע שעבר
זו לא תרומה שווה??
 

shellyland

New member
נהפוכו - אני שוקלת להצביע לך

בכל הניקים שלי. אתה חושב שלאקי תכעס? על התמורה נדון בהמשך.
 

De-Panther

New member
אני לא יודע אם זה חוקי או לא../images/Emo6.gif אבל

אני מפחד לשאול אותה כי היא כבר פסלה מישהי מהתחרות
 

ל א ק י

New member
הלוהלו אסור ../images/Emo11.gif

ואני דיקטטורית אני פוסלת אנשים מהתחרות
ופוסלת להם הצבעות במסרים
ומוחקת עשרות הודעות בשעה
אסור.
 

shellyland

New member
ואם אני אצבע אותו באדום לכבוד המשחק

הוא יקבל אקסטרא נקודות? ואם שמתי מספרי פורומים שאני מנהלת את שכחתי לשים קישורים, תמנעי ממנו את הנקודות שמגיעות לו? אנחנו נורא רוצים שהוא ינצח.
 

ל א ק י

New member
האמתי אמ שאם תצבעי אותו הוא באמת

יקבל נקודות :$ ואמ זה פסדר הפורומים יחשבו
 

De-Panther

New member
תודה!!!!!!!!../images/Emo9.gif אני אוהב אתכן!!!!!!

אגב בינתיים זה הפורום היחיד שראיתי שפתחו לי בו שירשור מזל טוף אני צריך לבדוק מה קורה עם שאר הפורומים
איזה יום שמח לי היום איזה יום ואני הולך להיות בחרמון היום איזה יום לה הל הלה לה לה לה הלה... *שותק*
 

ל א ק י

New member
[אף אחד לא יקבל נקודות על האדמה

לאחר תחילת התחרות, לא רק הוא
]
 

shellyland

New member
טוב, אני מגדילה את הסיכויים: כל מי

שיצביע עבור הפנתר עד מחר בצהריים, יקבל ממני במתנה 2 דביקונים אישיים שיהיו אסורים לשימוש לשאר חברי הפורום במשך חודש שלם ללא רשותו המפורשת. הולך?
 

shellyland

New member
הקצאת דביקונים כמובטח:

n k -
פלפל -
עד לתאריך 22/3 אסור לאף אחד לעשות שימוש בדביקונים האלה ללא אישורם!
 
למעלה