דניאל07

New member
היי,אשאל אותכם משהו ,מי שמכיר אותי

אתם מכירים אותי ויודעים שיש לי יכולות קוליות בהחלט ברמה בינלאומית ,וזה אפילו עכשו שאני סוחב נזקים בילתי הפיכים בדופן הבטן ממנתח של מכבי ,וכרגע יש דיונים לקראת משפט .חבל שלא שמעתם לפניי הנזקים ,אם עכשו זה כך אז זה היה בשמים .אבל המזל לא בצידי.מה שרציתי לשאול זה ,אם אתם יודעים על מסיבות פרטיות או ארועים כאלה ואחרים שרוצים להזמין זמר עם קול ברמה גבוהה מאוד ששר שירים של אלביס ,מייק ברנט תום גונס ,אינגלברט ,ריקי מרטין ריי צארלס וכו......ויכול לשדרג אירוע מבחינה מיקצועית והנאה של האנשים .אז אם אתם מכירים אני פנוי להזמנות באופן רציני, תודה מראש

haidip

New member
ה-מ-ל-צ-ה!

כדאי לכם לשמוע: Rod Stewart- when i need you ן- השיר בצרפתית, אם אתם זוכרים מהסרט של יהודה ברקן- "נשיקה במצח": elle 'tait si jolie תהנו! מהיידי פרסלי

בחירה מצויינת היידי

יש לי דיסק של המיטב של "רוד סטיוארט" זה ממש רעיון טוב ללכת לישון עם השיר שלו וגם את שיר הצרפתי אני מכיר אבל לא יודע באיזה דיסק הוא נמצא אצלי אז נסתפק בשיר הראשון ואת השיר "EVERY BEAT OF MY HEART" אני גם אוהב ועוד הרבה אחרים

meital presley

New member
מה הבעיה דניאל..

יש כל כל מיני חקיינים של אלביס שבטח מופיעים..אתה יכול לפנות לג'ני או שאתה יכול לפנות אליהם ולשאול אותם איפה אתה יכול להופיע. אני חושבת שיש כמה שמופיעים,כמו ערן לברון וכמו יעקב טובי שלי אני יראה אם אני יכולה לברר לך..

מיטל, פספסת את הנקודה של דניאל

הוא לא מחפש להופיע בחיקוי אלביס ובכלל לא מתכוון לשיר רק אלביס בהופעות. הוא רוצה להופיע במקומות מקצועיים, באירועים יותר סולידיים שם יוכל לשיר באופן מקצועי, כפי שהוא עשה במשך שנים. אני לא מקושרת מספיק בשביל לסייע לדני, ההופעות שאני מצליחה לארגן למי שאני מארגנת הן במועודונים ובאירועים פרטיים קטנים יחסית. לפעמים בחינם ולפעמים בתשלום יחסית קטן למה שמגיע לזמרים בסדר גודל של דני וערן. ההבדל בין דני לערן הוא שדני יותר ותיק בתחום וערן די בהתחלה. ההבדל בין דני וערן לבין אחרים שהם זמרים ולא חקיינים. מגיע להם להופיע במקומות יותר מכובדים.

meital presley

New member
הבנתי כפרה..

גם יעקב טובי שלי הוא לא שר רק אלביס מאמי.. הוא שר גם שירים של ארץ ישראל... וכל מיני שירים, ו מ ק צ ו ע י אז אני יכולה אולי לשאול אותו והוא יסדר איזה משהו..

דניאל07

New member
תודה רבה לך,,אבל

אני לא מתכוון לדברים כאלה ,אני מדבר על דברים שהם בלשון המעטה בכמה אטמוספרות יותר גבוהות .אם תשימי לב למה שציינתי ,אני נותן דברים של תום גונס ,מייק ברנט ,אנדראה בוצלי (באותם סולמות)ומינוס פלוס אותם עוצמות למרות הפגיעה הקטלנית )וכמובן גם אלביס ,כבודם של החקיינים במקומם ,אבל אני מדבר על דברים הרבה יותר רצינים ומשמעותים .ויכולות בספרות אחרות לגמרה .ואפילו יעקוב טובי שאל אותי ,מספר פעמים איך ,איך ,איך,עם קול כזה ולא עשית דברים גדולים .לא היו לי תשובות חוץ מתלאות החיים והנזק מהניתוח ,אבל כשיש קלף למישהו הוא משחק על כל הקופה,בכל אופן אם תשמעי על משהו ,אחריי מה שהסברתי אודה מאוד

דניאל07

New member
לגביי אלביס הבא

אלביס הבא לא יהיה ,ישנם זמרים עם קולות עוד יותר מרשימים מאלביס ,אבל אלביס זה משהו שקורה פעם בדור או בכמה דורות .הוא היה בזמן הנכון עם שפע של כריזמה ,עם הופעה חיצונית מדהימה ועם קול גם גדול וגם רך וצבע קולי מטמטם,ועם הופעת במה מחשמלת ,היו לו את כל הנתונים והיגיע בזמן הנכון .בקיצור משהו מושלם בתיזמון מושלם.

חברים וחברות יקרים ויקרות
החלטם לשגע אותי ??? המלצות, תמונות ודיונים שונים שלא קשורים לאלביס באופן כל שהוא; הודעות כמו "בוקר טוב" "מה נשמע" וכאלה; הצעות ושאלות למיניהן שלא קשורות לאלביס; תעלו אותם עם כותרת
או בשרשור של
אני קוראת אתכם לסדר
והכל באהבה

תצביעו לי בתחרות ../images/Emo45.gif

בפורום מיץ תפוזים יש תחרות הגולש המקושר ביותר בתפוז ונרשמתי להשתתף בתחרות. אודה לכם מאוד אם תצביעו לי

עדכון מהתחרות

בזמן הקרוב מנהלת פורום מיץ תפוזים תפתח כינוי ספציפי לתחרות שאליו יש לשלוח הודעה עם שם הגולש שאתם רוצים להצביע לו. מתוך כל הגולשים שהציעו עצמם לתחרות יעלו רק עשרה לשלב הבא. אני אעדכן אתכם בכינוי שצריך לשלוח אליו את ההצבעה ואשמח אם תצביעו בשבילי

ההצבעה התחילה ../images/Emo124.gif

כאן תוכלו לקבל הסבר מפורט איך להצביע לגולש שלכם. אל תשכחו להצביע אמא בריבוע שולחים מסר לכינוי האדם המקושר בתפוז בנושא של המסר רושמים את שם הגולש אליו אתם מצביעים (כלומר, אני) כל אחד יכול להצביע רק פעם אחת, רק למועמד אחד. 13 המועמדים שיקבלו הכי הרבה קולות יעברו לשלב הבא.

אמא בריבוע! אני כמובן בוחרת בך ...א

אבל מה עליי לעשות בדיוק...לא הבנתי את ההנחיות....שבת שלום לך ולכל חברי הפורום...

זה די פשוט

לשלוח מסר לכינוי "האדם המקושר בתפוז", את יכולה לראות בהודעה הקודמת שלי קישור ישיר לכרטיס של הכינוי. בכותרת המסר לרשום את שם המועמד שבוחרים בו וזה הכל.

למעלה