tuty fruty

New member
מזל טוב

נתראה במיונים ביננו ויצמן כל קבוצה 11 רנדומלי משהו לא נורמלי תתקבל לגרעין עודד!

אשליקו

New member
מזל"ט על הדח"ש ../images/Emo150.gif

ויצמן גם אני רוצה שנת שרות אבל הגיל מאד מפריע לי

THE sky angel

New member
we need 2 talk about it...

דבר איתי בפרטי, וגם יש לאורן את הסלולארי שלי.. מההודעה ששלחתי לו ושהוא לא ענה לי!!!!! =) האייסיקיו שלי הוא - 161821692 אבל אני לא יכולה לאשר אז אני אכניס אותך טוב.. לא משנה חח.. תאשר אותי !

ת מ ו ז

New member
מי טועה?

שגיא הוא גרעינר בתנועת בני המושבים וכידוע לך שם הפורום הזה הוא "חטיבת בני המושבים" כך שזה בהחלט לא חייב להתבחר לשירשור

s h e e p i t

New member
מה הקשר?

הבנתי שהוא מישהו מהתנועה... לא חשבתי שהיא סתם מחפשת מישהו מהארץ בשם שגיא התכוונתי שתשרשר את זה לאוף

ת מ ו ז

New member
למה שתשחרר את זה לאוף אם זה קשור

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצטערת שאני מתערבת.

כמו שהבנתי עד כה ממה שהולך בפורום, שרשור אוף לא מיועד רק לדברים שלא קשורים לתנועה בכלל, אלא לדברים שהם סתם כל מיני שטויות או שאלות אחרות (כמו מה שהוא שאל). לשאול אם אתה מכיר מישהו מהתנועה זה בדיוק כמו לשאול אם אתה מכיר מישהו בכלל, במקרה הזה...

ת מ ו ז

New member
יעלוש מותק...

את חצי צודקת, אמונם זה הודעת שהיא "סתמית ושטותית או שאלה אחרת" אבל עדין זה קשור לפורום מה שלא מצריך שירשור ל
בהכרך, בקיצור לא משנה כולה שירשור

OMRI42

New member
ככה

תפקידה להראות לשרון ולממשלה את תמיכת העם בתוכנית ההתנתקות- בגדול זה הרעיון.

kashiu

New member
וזה הסוף..

עכשיו למצוא דרך להפוך את זה לחתימה שלי.

למעלה