WTF?!

כן.......

*מדמיינת* *מתעלפת* *קמה לתחייה* *מתעלפת* *כמה לתחייה* *עושה את עצמי כאילו שבתעלפתי בתקווה שהראלי יבוא להנשים אותי* *לא עובד...* *מאוכזבת
*

t0mi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיוווווווווווווווווווו "עושה את עצמי כאילו שהתעלפתי כדי שהראל יבוא להנשים אותי" "לא עובד" "מתאכזבת"

../images/Emo13.gif

זוכרת?: אם את מאושרת, אני מאושרת, ואם אני מאושרת, הראלי מאושר, ואם הראלי מאושר, כל העולם מאוש! (חוץ מהקנאים שעצובים... חחח)

t0mi

New member
חחחח הוספתי את זה

לחתימה, זה היה הרעיון! ותודה

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif

רוני סופריאק
חיקוי עלוב לבריטני ספירס
הישראלית אבל מאיה בוסקילה יותר גרועה

../images/Emo45.gif את כל-כך צודקת!!!

יאללה, הפגנה נגד "סנוב אבני" ו"רוני סופריאק"

purple rain2

New member
באמת.... בורות שכזו...

אלו הראל סקעת ואגם רודברג (לפחות היית קרוב
)

מההה??? זה הראל???

בהתחלה חשבתי שזה הוא אבל אח"כ הסתכלתי והוא בכלל לא דומה לעצמו... את בטוחה שזה הוא?

שוב הסתכלתי על התמונה

זה ממש לא מזכיר אותו!! חוץ מהשפיץ באוזן שגורם לי לתהות אין שום דבר שמזכיר את הראל בבחור שם... (חוץ מאגם חח)... צריכים להביא את התמונה הזו להראל ולשאול אותו

ayaliar

Well-known member
זה הראל 100%

אנשים ראו אותו מנשק אותה בעיניים שלהם בכל מקרה, זה היה סתם קטע ידידותי או משהו.. הם לא היו זוג

ספרפור

New member
יותר מדי ידידותי הייתי אומרת.

כנראה שהם היו ידידים ממש קרובים.

נועוW

New member
"../images/Emo23.gifעוד סיפור אחד של אהבה../images/Emo23.gif"

או יותר נכון הייתה...

לפי הכותרת.. ../images/Emo60.gif

הייתי בטוחה שאת מדברת על התמונה מ"אין סיכוי" חח *מכחישה* כלומר, אתמול שראיתי את ההודעה.. לפני שכל האנשים הגיבו
בכל מיקרה - איך רציתי למות כשהיו שמועות שהשניים ביחד.. אני לא חושבת שהיא מתאימה לו ממש.. אבל שוב, מה שישמח אותו ישמח אותי

למעלה