הצילו, אני רוצה לישון....

הצילו, אני רוצה לישון....

מצאתי לעצמי כמה דקות פנויות לגלוש באינטרנט, אני נשבעת לכם שאין לי דקת זמן מנוחה, כל היום שלי סביב שירה והילדים, אין לי כוח במיל', הלילות זה לא לילות, ביום מאוד קשה לי איתה, מפני שהיא עושה בעיות בהנקה, כואב לי כל הגוף, אני מאוד חלשה ולכן ממעטת להיכנס לכאן, מה גם שאין לי אפילו את הזמן הזה. אנסה להיכנס לכאן יותר, מברכת את כל החדשות שהגיעו לפורום שלנו. תודה על כל הברכות המקסימות שכתבתן לי
צ'או בנתיים.

לום אורנה מזל טוב ואחותי

שזאת רק תהיה בעיה שלך כי זאת בעיה ששוה כול רגע ורגע שיש אותה מקווה שתחזרי לעצמך מהר ותנוחי הרבה מבטיחים לא לעשות בלגן

ש ר i נ י

New member
אורנה ...

קחי לך את כל הזמן שבעולם ...
לידה וכניסה של
חדש למשפחה הוא דבר גדול וקשה .. אנחנו פה לעזור לך ...ולהיות בשבילך בכל דרך שלא תהיה ...

התכוונתי:מכירה את ההרגשה.......

חוץ מההנקה (את יודעת שאני לא), ואני מעריצה אותך ובטוחה שתצליחי, את פשוט רוצה מספיק ושירה חייבת לקלוט את זה!!! הרבה כוחות לך יקירתי
יעל

עדי 5

New member
אורנה יקרה שלי,הלואי והייתי קרובה

אלייך. אל תשכחי ששירה הוצאה מהרחם בניתוח,לפי תזמון שנקבע לה ע"י גורם חיצוני. סה"כ הגיעו לה עוד שבועיים ברחם,היא עוד קטנה ואולי קשה לה לינוק. אני יודעת כמה שהההנקה חשובה לך ואני בטוחה ומקווה שביחד תלמדו האחת את השניה עד שתצליחו במשימה החשובה. תנסי לנוח במשך היום בזמן ששירה חוטפת תנומות קלות,עזבי את עבודות הבית ותנוחי. זה חשוב מאד כדי שיהיה לך מספיק חלב וכדי שלא תתמוטטי לי

אורנה יקרה בגלל שלא מזמן הייתי שם

אני יכולה להגיד נכון את צודקת. זה לא קל אבל אפשרי וישתפר כל יום לאיטו. אחת על כמה עם פרטנר טוב כמו שיש לצידך העסק יתקתק. לגבי ההנקה באיזי אל תלחצי תנסי כמה שאפשר להיות רגועה וגם זה יצליח. ואת יודעת מכל מה שסיפרתי לך שקודם כל השלווה והרוגע שלך שווים הכל ברגע שאת תהיי רגועה מקווה שילך.

אורנה מתוקה, אין לי הרבה מה

להוסיף למה שכבר אמרו קודמותי, אני רק יכולה לקוות שתנוחי כמה שיותר ושתקבלי עזרה ממשפחה וחברים ( ואת יודעת שאם הייתי יכולה הייתי כבר עוזרת לך בעצמי )

גמדים

New member
את גדולה מהחיים

כל הכבוד עם כל הבלגן את נכנסת לפה , אני מאד מעריכה אותך את פשוט אישה חזקה ומיוחדת הרבה נחת משירה ותזכי לישון קצת בקרוב

יו אורנל'ה כמה כייף לראות הודעה ממך

נו מה ציפית מיידל'ה שיהיה קל? זה ידוע שהשבועות הראשונים הם נוראיים וקשים....אבל מי כמוך יודעת שזה עובר וצ'יק צ'ק. מאחלת לך המון כייף ובריאות , שעות שינה , הצלחה עם ההנקה , והמון חיבוקות ונישוקים.

אורנו'ש כייף לראות אותך איתנו

בהחלט נשמע לא קל תנוחי הרבה תצברי כוחות לשירה ולההנקה אוהבת ומחזקת שרי

אורית ג.

New member
אורנה אל יאוש!!!!!
תיכף שירה

תגדל קצת והכל יהיה קל יותר. תתיחסי לזה כמו אל טירוות , קשה אבל עובר ולהבדיל יש לך יצירת פאר בידיים
אבל אם את מתחילה להתפרק בואי לתל אביב
פנסיון אצלי לך ולשירה ע"ח הבית
ועוד הצעה : שהדייג יקח יום חופש (כן, עוד אחד) כדי שתוכלי לישון איזה בוקר כשהגדולים במערכת החינוך.

עדי 5

New member
אורית,הדייג חזר היום לעבודה

אחרי שבוע בבית,נראה לי בעייתי בשבילו לקחת עוד יום. חוץ מזה נראה לי שהוא חזר לעבודה כדי לנוח קצת מהבית

אוי מתוקה
אני כ"כ

שמחה לראות אותך כאן, אפילו לשניה. אני מחזקת את ידיך שהימים והלילות הבאים יהיו קלים יותר. ממני באהבה רבה, חברתך

../images/Emo23.gif אורנה ../images/Emo23.gif

כרגיל, באיחור מלכותי
אבל ככה תיזכרי אותי
אז לפני ששירה תהיה בת שנה
ולפני שתשכחי בכלל מה השתנה
הרשי לי לאחל לך
מזל טוב ענק
להולדת שירה המתוקה
, הבלגן והברדק.... שולחת
ארוך ועגול ... שיעזור לך לנוח
ולשירה לגדול
זוכרת בבעתה את הימים הראשונים ... ואיך שהפרשתי מכל הכיוונים
מאחלת לך שהחודשיים יחלפו בצ'יק ואיתם יחלפו גם כאבי הקוליק
מזללללל טובבבבב

mevav1

New member
אורנוש-כמה שזה קשה,תחשבי על עוד

חודש לערך שאז שירה היפה תגדל ותכרנה אחת את השניה יותר טוב ויהיה לך יותר קל. כל ההתחלות קשות כדברי המשורר
תרגישי טוב מתוקה ותמסרי נשיקה חמה לשירה ולך.

mbar30

New member
דייגת יקרה, לכי לישון, אני מבינה

מה עובר עלייך וחשוב שתאכלי ותשתי דברים מזינים כדי שבת הדייג תהייה מרוצה. מקווה שהכאבים פחתו ואת זקופה ויציבה. וששירהלה תהיה שמחה.

למעלה