אז מה קורה וזה?http://youtu.be/kCl_yVJKsiw
ד דידי 9 New member 29/10/14 #2 שיר לא משהו שלו.. יש לו קאבר פצצה. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=zP26VkIL81c[/URL]
ש שוהמאמי18 New member 30/10/14 #6 המקום הזה נהיה משעמם יותר מבית קברות. שם לפחות אני יכולה להיות טראומטית וזה יהיה שפוי במידת מה
ד דידי 9 New member 30/10/14 #8 ו-את כאן. אז אולי תצרי לך עניין, ולנו? יאללה, פתחי איזה פוסט מעורר משהו....תני לנו ממך.
ש שוהמאמי18 New member 30/10/14 #11 יש כאן יותר צפיות מתגובות. זה ממש un-believable ואני עדיין מתעקשת לשגות באנגלית
ד דידי 9 New member 30/10/14 #12 יפהה כתבת מילה ארוכה ארוכה באנגלית. רוצה לדבר על זה או על מס' הצפיות? רק חכי דקה אני רוצה לצרף לשיחה שלנו עוד מישהו שמתעסק בטפל. אכפת לך?
יפהה כתבת מילה ארוכה ארוכה באנגלית. רוצה לדבר על זה או על מס' הצפיות? רק חכי דקה אני רוצה לצרף לשיחה שלנו עוד מישהו שמתעסק בטפל. אכפת לך?
ד דידי 9 New member 30/10/14 #21 אני גרה על הגבול, צפונה. איפה את? ובת כמה? מה את עושה בחיים? למה משעמם לך? מה את בעצם מרגישה כשאת כאן? יש אנשים אנשים שאת מחבבת פה? כמה צפיות היו לך הכי הרבה באיזה פוסט? יש לי עוד שאלות, אבל בהמשך.
אני גרה על הגבול, צפונה. איפה את? ובת כמה? מה את עושה בחיים? למה משעמם לך? מה את בעצם מרגישה כשאת כאן? יש אנשים אנשים שאת מחבבת פה? כמה צפיות היו לך הכי הרבה באיזה פוסט? יש לי עוד שאלות, אבל בהמשך.
ש שוהמאמי18 New member 30/10/14 #26 אני נעה ונדה בארץ.. לרוב בירושלים 24 כרגע כלום, ולכן משעמם לי. לא מרגישה כלום היו כאן פעם כל מיני ניקים מצחיקים היו לי פוסטים שהגיעו לראשי, לא עקבתי אחרי צפיות   עכשיו את
אני נעה ונדה בארץ.. לרוב בירושלים 24 כרגע כלום, ולכן משעמם לי. לא מרגישה כלום היו כאן פעם כל מיני ניקים מצחיקים היו לי פוסטים שהגיעו לראשי, לא עקבתי אחרי צפיות   עכשיו את
ד דידי 9 New member 30/10/14 #29 תכנסי לכרטיס שלי.. יש שם הכל. שמתי תמונות שלי, כתובת, מה התחביבים.. בואי נחסוך את זה ונעבור לטפל אחר. בא לך? *את דתית אם אני זוכרת נכון מפורום אחר*
תכנסי לכרטיס שלי.. יש שם הכל. שמתי תמונות שלי, כתובת, מה התחביבים.. בואי נחסוך את זה ונעבור לטפל אחר. בא לך? *את דתית אם אני זוכרת נכון מפורום אחר*
F FrankBlack New member 30/10/14 #35 היציאות שלך הופכות להיות יותר ויותר מופרחות ולפני שאת רצה לעשות ביד על שגיאת כתיב שלי (דידי בטח כבר גמרה מזה רק מהמתח המיני בכותרת) - זה מלשון 'פרחה'.
היציאות שלך הופכות להיות יותר ויותר מופרחות ולפני שאת רצה לעשות ביד על שגיאת כתיב שלי (דידי בטח כבר גמרה מזה רק מהמתח המיני בכותרת) - זה מלשון 'פרחה'.
ד דידי 9 New member 30/10/14 #37 הכל לטובה! חחחחחחח מה אתה רוצה תגיד? בגלל שהיא דתיה-אז היא פרחה? *כן, למדתי בלי י'* לגבי המופרכות אני מסכימה איתך. אבל למה אתה בקטע של מי שדתיה היא פרחה? יא סטיגמסטי!
הכל לטובה! חחחחחחח מה אתה רוצה תגיד? בגלל שהיא דתיה-אז היא פרחה? *כן, למדתי בלי י'* לגבי המופרכות אני מסכימה איתך. אבל למה אתה בקטע של מי שדתיה היא פרחה? יא סטיגמסטי!