סבארבא

New member
זה לא נאמר בשום קטע הירואי.

אז תחסכי ממני את הציניות.
מה שאני כן אומר.. את רוצה לשכב? תגידי לי את זה (ולא, לא "יאללה אסי בוא נזדיין ת'כזה כוסון" - זה מגעיל), אבל לשחק איתי ב"מה נשמע מה קורה".. רעבק, אני פשוט שונא את השטויות האלו. איפה לעזאזל מוצאים בחורה כנה, עם שכל ושנראית סבבה? יש בכלל דבר כזה?

סבארבא

New member
אני לא מצפה שהיא תדפוק לי בדלת ביום בהיר אחד.

אבל מצד שני? אני אגיד לך את האמת, היו לי בערך.. 12 חברות בחיים? אני מכיר מספיק בחורות במגוון גילאים - וואלה, לא רק שלא חתונה? חוץ מאחת "לשם שמיים" עם ה-מ-ו-ן מגרעות ותכונות שאני מ-א-ו-ד (בלשון המעטה) לא אוהב - בימינו גם לא הייתי "יוצא" עם אף אחת מהן. אף אחת. אפילו לא מסתכל כבר .
ברור לי שאני "טיפוס" והכל.. אבל לעזאזל, כמה שאתה לא משקר לעצמך - אף אחד לא אוהב להיות לבד. אני לא צריך איזו כוסית מהממת שתפיל את הלסתות של החברים שאין לי, כבר היו לי כאלו והן שיעממו אותי אחרי דקה.. אני כן צריך מישהי שיהיה לי איתה כיף מחוץ לגבולות החדר - דבר שעוד טרם קרה.

אכזבה
.

דידי 9

New member
קודם כל שוב-

אני אוהבת ומעריכה את הכנות שלך...בעיני זה עושה אותך חזק יותר לא חלש יותר.
ובכלל לא חשוב מה יגידו לך השאר פה.
תכלס?
לדעתי אתה מכה את עצמך יותר מידי.....אתה ממעיט בערכך במכוון..תתחיל בקטע של לאהוב אותך. ככה-איך שאתה.....
זה עוד יקרה! תאמין בזה ותמשיך לעשות למען זה...

סבארבא

New member
אהבה זה לחלשים.

אסור לאהוב את עצמך, אפילו לא טיפה. זה מתכון בדוק לצרות.

דידי 9

New member
אהבה זה לחזקים.

לאלו שלא פוחדים לאהוב....:)
באהבה עצמית-אני לא מתכוונת לנרקסיסטיות.
אני מתכוונת אהבה פשוטה.....כי אדם שלא מסוגל לאהוב את עצמו ולא מסוגל להכיר במעלות שלו כמו שהוא
בטח מכיר בחסרונות שלו- נועד לסבל.....נועד לתסכול.

בעיני, כן?

סבארבא

New member
אני סובל ואני מתוסכל, מה הקשר?

יתרה מזאת - למי פאקינג אכפת?
אנשים חושבים שהחיים אמורים להיות איזושהי חוויה או משהו בסגנון. יש לי הפתעות בשבילכם, החיים תמיד היו וישארו Survival of the fittest. רק החזק שורד.
אני יודע שאני בסדר סה"כ, אבל לאף אחד (כולל אני) לא אכפת. אז למה שאני אייחס לזה משקל?
בחיים האלו מבחינתי - אתה או הצייד או הטרף, אין באמצע. הצייד לא עסוק בלאהוב את עצמו ו"להכיר במעלות שלו" - הצייד עסוק בלתכנן איך הוא מביא אוכל לשולחן.

xvxxvx

New member
אמרו לי היום איזה משפט...

מה את אומרת?
&nbsp
יש דברים שאנחנו לא רוצים שיקרו - אבל חייבים לקבל,
יש דברים שאנחנו לא רוצים לדעת - אבל חייבים ללמוד,
ויש אנשים שאנחנו לא יכולים לחיות בלעדיהם - אבל חייבים לתת להם ללכת.

למעלה