שזה בניגוד לקנלוני שעשיתי לפי המתכון שלך.
נכון ששפים יכולים לקבל ביקורת ? אז ככה, פעם ראשונה הכנתי אותה בשביל חברה, והחברה אמרה שהיא ובני משפחתה אכלו והיה נפלא, אז הכנתי למשפחתי ולי, ובאמת בלי לפגוע, יצא לי קנלוני עם כזה טעם לוואי. יכול שאני אשמה, כי מכיוון שלא היה לי הרבה רוטב עגבניות (חצי סיר. קטן) הוספתי לו מים, וכדי לשפר את הטעם הוספתי עוד כף סוכר מלאה וחצי כפית מלח. כשטעמתי את הרוטב, הרגיש לי בסדר, אבל ביחד עם המילוי של הקנלוני, הטעם לוואי כנראה היה עודף מלח.
כנראה צריך לעשות את הרוטב יותר מתוק ואת המילוי פחות מלוח.
סליחה על החפירה.