ben1b2e3n

New member
איזה פלא

בדיוק עכשיו מתחת למיטה שלי היה לי מכתב פרידה מהשינשינית שהייתה לי פעם שהייתי בפנימייה בגיל 11. ומה כתוב על ההתחלה? אהוב הבנות!! איזה אירוניה איזה הידרדרות או הבדל . פעם אם הבית קראה לי דון חואן ו3 בנות רצו אותי ביום אחד לא אשכח כי זה נדיר לעזזל. לירז השינשינית מזכירה במכתב 3 פעמים את המילה בנות ופעם אחת חברות. "אהוב הבנות, אז בן מהרגע שהגעת כולם ישר רצו להיות חברים שלך או הבנות שרצו להיות חברות שלך והרי זה ברור למה תם תם תם כל התשבחות ואז ... ... ואת זה ששיתפת אותי בכל הסודות על הבנות." ועד ישנתי עד כיתה יב. חשבתי על כדורגל. כן המשחק שמתעתע את הבנים ומכניס בהם המון תמימות מה לעזזל כיצד הם.מעדיפים לשחק כדורגל בשיעור ספורט על פני הבנות? . יש שיגידו שהמשחק הזה הוא הדבר היחיד שמשאיר את הבנים שפויים אל מול התאווה לבנות. שמתי לב ככה בסוגררים וזה סוד בתת מודע (הבנות נמשכות לתכשיתים נוצצים ובגדים סקסיים והבנים נמשכים לבנות). אז התחלתי לכתוב שירי אהבה כואבים ורומנטיים לבנות שהייתי בכיתה יב וגם בילי שעות נוספות בצאט במקום לשחק בפרו אבולושיין והתוצאות לא משהו כמו הגולים והניצחונות הוירטואליים. זה חולף ועוברים למשחק הבא. הכי גדול נפכשתי עם מישהי בדיזינגוף אי אפשר כמעט לדבר איתה היא אומרת שאני ילדותי מדי. הסתובבתי איתה בשוק ואיזה מוכרת הכריחה אותי לקנות שק של לחמים גם סחטה אותי וגם חזרתי מושפל ביום שישי הביתה. מאז נותרו לי רק השירים הדימיוניים והעצובים שנכתבו למען בנות קשות לב שעבר הקשר איתן ממזמן.

lolypop6

New member
אתה חייב לקחת את זה יותר בקלות.. אתה עדיין

ילד. אבל בכל זאת מומלץ לחשוב בצורה הגיונית..
אין פלא שעם דרך חשיבה כזאת היא אמרה לך שאתה ילדותי מידי.

ben1b2e3n

New member
על מה את מדברת

את אומרת שאני לא הגיוני ? את מצדיקה את מה שהיא אמרה עלי? אני ילד? את אמרת שאני עדיין ילד ומצד שני מאשימה אותי שבגלל חוסר ההגיוין שלי אני ילגותי וזה מצדיק את דברייה. אז 2 דברים . 1. את לא מכירה אותי - לכן דעתך חסרת משמעות. 2. כל אדם מקבל ומפרש וחושב על דברים בצורה שונה כי כל בני האדם שונים ומיוחדים. . אז את יכולה רק לומר שאני לא נורמלי לפי החברה שלנו או לפי הנורמליות שלך. אם את מאמינה שאת או החברה שלך הם בעלי ההצדקה של ההיגיון והנורמליות. ובלי קשר את מפסידה מזה שאת לא רצית שנדבר.

ben1b2e3n

New member
אתן לך הזדמנות

נראה אותך מוכיחה שאני ילדותי ולא הגיוני. לשם קח עצה שלי תתרחקי מספורטאים כי הם משבשים לך תמח. ותכירי אותי בשביל שתגיעי להוכחות אמפיריות שיש לי חוסר היגיון וילדותיות

lolypop6

New member
אתה צודק.. לא אמרתי שאתה לא נורמלי.. לדעתי

הצורת התנהגות שלך הזאת קצת תקשה עליך להשיג את מה שאתה רוצה, אבל זה אפשרי גם ככה כמובן... יכול להיות באמת שאתה ילדותי, אכן לא מכירה אותך מספיק..
אני לא חושבת שאני מפסידה,התפיסה שלנו קצת שונה מידי ואני אף פעם לא אכנע לשטיפות מח האלה. השטיפות מח יחרפנו לי את השכל, והחוסר הסכמה שלי תחרפן אותך, אז חבל על הזמן של שניינו...

ben1b2e3n

New member
את אמרת שאת לא מכירה אותי

אז מאיפה ההטחות האלה עלי? "צורת התנהגות הזאת", "ילדותי"? אני נער מה ציפית ממני? אני עדיין ילד כמו שאמרת. למה את רואה את זה בפרספקטיבה רעה? . חמודה, מאיפה לך מה דעותיי? מאיפה לך ששלך שונה משלי? אם את לא פלורליסטית וסבלנית זה חבל. "שטיפות מח"- אולי את עכשיו באימרה זאת שטופת מח? כדאי שתעשני סדר עם עצמך ותודי בטעותך. ואני לא מאשים. רמז: השוני והייחוד אותו צריך לרצות. אם דעותיי שונות היית צריכה לטרוף אותן. גילוי לב: כיף לשמוע אותך עצבנית תמימה (בורות?) שלוקחת ללב. זה מדליק אותי. כמו שאותך היה מדליק שרשרת מכסף או עגילים. זה האמת מה לעשות. חייב לשמוח מגאווה ועליונות!!!!!! ברוך שלא עשני אשה.

lolypop6

New member
הדעות שלי עליך לא ישתנו ..רוב הפעמים אני

יודעת לקלוט דברים דיי טוב... מה שכן,אולי לא צריכה לשתף אותך בדעות שלי..
בכל מקרה.. שיהיה לך רק בריאות והצלחה בכל...

ben1b2e3n

New member
את לא ראויה להיות בפורום הזה

מי את חושבת שאת? אין לך כבוד לפילוסופים. מאז שבאת אני קורא פה רק פטפוטים של ילדות קטנות ומטומטמות שלא יודעות שום דבר בפילוסופיה . אני בספק אם שמעת פעם על אריסטו. אה כן הוא ישלו שם מוכר פעם שמעתי עליו זה מה שהיית אומרת כמו איזה שיר אנגלי ישן שאשמע ואגיד שאני מכירו. אחח ילדה אני פה מספיק זמן ולא מגיע לי שתתחצפי ככה.

ben1b2e3n

New member
תמותי עם ספורטאים

שצריכים להתאמץ בשביל שום דבר ןאילו אני בלי מאמץ אשיג הכל. אז מי ניצח באמת? ילדה דפוקה חסרת טעם

Polanka

New member
בנאדם

אם כמו שאתה אומר אתה מהלל בשר ודם יותר מהשם, אז מה הפלא שלא מצאת מישהי שמתאימה לך?
אם אתה אוהב את אלוהים, מה אתה צריך מישהי בשר ודם?
אם אתה לא אוהב את אלוהים, איך תאהב בריאה שלו ואיך היא תאהב אותך?
תתמקד בעיקר, עזוב אותך שטויות. אלוהים הוא אהבה. עכשיו תחליף כל מקום שכתוב "אהבה" ב"אלוהים" בהודעה המקורית של ליטל ואולי תבין מה הכוונה ולמה האובססיה הזאת לאהבה אצל כולנו ואצלך.

Polanka

New member
תנסה לאהוב את כולם

ותראה כמה ששאר הרגשות לא נעלמים אלא רק מתעצמים.
מה שחשוב ברגע מסויים זה בסך הכל קארמה. אהבה חסרת תנאים היא בבסיס הקיום.

הדברים שכתבת אינם אמת .

בעולם החי הדבר הקובע הוא האגואיזם .
לזה יש הסתייגות קטנה - לפעמים מעט אלטרואיזם מועיל להגברת האגואיזם .

מה הכוונה בטענה "בעולם החי הדבר הקובע

הוא אגואיזם"? הכוונה לכך שיצורים חיים מונעים בעיקר ע"י רווחה עצמית?

אילו נתונים תומכים בכך?

זכרים שמנגחים זה את זה

על מנת לזכות בחסדיה של הנקבה.

ציפורים שמתכתשות על תולעים.

בעלי חיים שממיתים בעלי חיים אחרים על מנת לאוכלם.

ועוד נתונים רבים.

המין היחידי שלפעמים מובחנות בהתנהגותו תופעות מוסריות הוא האדם.

אגואיזם בהקשר זה היא עמדה על הדרך שבה בני

אדם או בע"ח חיים מתנהגים, ובעיקר על המניעים שלהם להתנהגות.

כיצד מה שכתבת תומך בעמדה כזו?

אני נותן לך יותר אשראי מכפי שאתה נותן לי .

אני מניח שאתה מכיר את התיזה של דרווין .
כלומר
רצף תורשתי ממשיך להתקיים כאשר לאורך הרצף הפרטים נוהגים באופן
שמאפשר להם קיום מספיק להורשה ואם אפשר אז גם תמיכה לאחר ההולדה .
מצד שני
אם חוליה ברצף לא נוהגת באופן שמאפשר קיום אז הקיום חדל .
ולכן
עליך להעריך האם דאגה לעצמו או אי-דאגה לעצמו מקיים את עצמו .

למעלה