Snow Plaugh

Arnon Ayal

New member
Snow Plaugh

בתור מתחיל מוחלט, הבנתי שאת הימים הראשונים שלי על השלג אבלה עם רגליים בזויות משונות ,או בשם המקצועי Snow Plaugh
אז, בד"כ כמה זמן לוקח בד"כ לעבור לגלוש כמו בן אדם ב pararel לאדם ממוצע עם שיעורים פרטיים?
זה לא מבאס לגלוש ככה ימים שלמים?

זה תלוי בהמון דברים

תלוי ביכולת האישית שלך, הקואורדינציה, הביטחון העצמי, וכו'...
אני התחלתי ללמוד פרלל רק בחופשה השניה שלי (בלה פלאן), והרגשתי מתחיל קצת לשלוט בזה רק בסוף החופשה השניה.

מצד שני אני מבוגר והייתי בלי ביטחון
. יש סיכוי שמישהו אחר יכול להגיע לפרלל כבר בחופשה הראשונה.

איל שחר

New member
אתה גם יכול לעשות כמוני, לקפוץ כיתה ואז

לחזור וללמוד את היסודות לאחר כמה שנים, כאשר נדמה לך שאתה כבר יודע לגלוש

לפחות אז כבר לא תחשוש מהמדרונות

z x 7 r

New member
יבאס יותר אם תקפוץ מעל ליכולות שלך, תאבד

שליטה ותתרסק (עם נזקים כאלו ואחרים לגוף).

אל תמהר, תלמד בצורה טובה את היסודות.

בד"כ לוקח יומיים שלושה לפחות, להתחיל לגלוש "כמו בן אדם", הכוונה לא ליפול כל שני מטר.

כמובן שאתה יכול אחרי שעה להתחיל לנסות לעמוד ב parallel, אבל לא תדע מה לעשות בפניות, במצבי חירום, על מהמורות וכו' - והסיום הוא ידוע.

איל שחר

New member
לשם כך לומדים לגלוש בחרמון. אין הכרח ללמוד ל

לעצור או לפנות. בקצה המסלול יש תור גדול של "ניצבים", לקלוט את הגולש ולבלום אותו.
זה עובד שנים

z x 7 r

New member
זה מיליון ישראלים אחרים

יש אותם איזה 8 מיליון כאלה.

Arnon Ayal

New member
תודה על הארות

אם לסכם, שבוע אני הולך לבלות עם רגליים בזויות מוזרות, שטויות אני כנראה אעשה ( זה האופי - קשה לשנות אחרי יותר מ 40 שנה :) ) אשתדל לא יותר מידי, אישתי תשתדל עוד יותר שאני אשתדל.
לקחנו כמה שיעורים בסקימולטור כך שאולי נקצר טווחים קצת.

jackmate

New member
והכי חשוב

אל תוותר לעצמך. אני כרגע בחופשה אם עוד אבא והבן שלו . האבא מעל 40 וזה פעם ראשונה שלו. אחרי 3 ימים התחיל לקלוט והיום כבר מנסה לגלוש מסלולים קלים כחולים. עדיין כל הזמן עם snow plaw אבל מאוד נהנה.

אל תוותר גם אם בהתחלה זה מייאש! אחרי 3 ימים זה עובר בדרך כלל!

marceloros

Member
מנהל
הכל בסדר לא לדאוג

אל תכניס לעצמך חששות ותסריטים לראש זו חוויה נעימה ובטח שאין בד"כ צורך לגלוש סנו-פלו שבוע, ולא זוויות מוזרות.
אני גלשתי ככה בשבוע הראשון ועוד יומיים בחרמון כי למדתי בטורקיה עם שני חצאי שיעור ויאללה מזרח תיכון תגלשו לבד.
חברים שלמדו כמו שצריך באירופה, כ"א לפי הקצב שלו, אחרי שבוע כבר שכחו מה זה, ובטח בשיעורים פרטיים.
בהצלחה ותהנה !

למעלה