מנצל את ההזדמנות כדי להצטרף רשמית לפורום
1- שם, גיל, עיר: מיכאל, 30, פתח-תקווה
2- השכלה: עושה תואר שלישי בפסיכולוגיה קוגניטיבית (תארים ראשון ושני גם בפסיכולוגיה)
3- מצב משפחתי: רווק
5- מזג אויר מועדף: קיץ. אם כי מזג אוויר קצת קריר לא מפריע לי, רק בלי גשם וכל הבלעעע של החורף.
6- תחביבים: לקרוא, מוסיקה, סרטים טובים, כל מה שקשור לספורט. עד לא מזמן כתבתי במשך שנתיים בלוג על סטטיסטיקות מעניינות בספורט (כדורגל, כדורסל, אתלטיקה, שחייה, באמת שכל מיני).
7- מס' שנות פעילות בפורום: קשה לי להגדיר, כי אני קורא פה מאז 2007, כותב מאז 2008 (כפי שאריה היטיב להזכיר) אבל בממוצע יוצא שכתבתי בערך הודעה בחודש עד עכשיו. בחודשים האחרונים כותב קצת יותר. יום יבוא ואדיח את אביחי מהמקום הראשון בכמות ההודעות! מתישהו ב-2030 ככה.
8- ז'אנר מוסיקלי מועדף: כל מיני. אם מצמידים לי אקדח לרקה ומכריחים אותי לבחור ז'אנר אחד בלבד שאותו אוכל לשמוע עד סוף חיי אני מניח שאבחר בראפ. אבל באמת שפתוח להכל, אוהב לנסות דברים חדשים, חוץ מג'אז שמשעמם אותי למוות.
9- אמנים אהובים: יש הרבה. אני אוהב לשמוע מוסיקה ב-3 השפות שאני מבין (אנגלית, עברית, רוסית) ויש לי אמנים אהובים בכל אחת מהן. קשה לי לבחור רק כמה. אם לצמצם לרשימת must אז נגיד שבאנגלית אשאר עם הביטלס, מיוז, פאראמור של פעם, סטרומאה, אמינם, ד"ר דרה, אבריל לאבין, לנה דל ריי, שר לויד, לילי אלן, פינק, טוב לו (Tove Lo).
טוב, זה מצחיק, ציינתי את סטרומאה אבל הוא בעצם לא באנגלית. התכוונתי לאמנים לועזיים.
ממוסיקה ישראלית יש מעט אמנים שאני ממש אוהב הרבה דברים אצלם. אבל אני מאוד אוהב את מכלול היצירה של אביב גפן, אריק איינשטיין, ברי סחרוף, כוורת, ובשנים האחרונות גם נצ'י נצ' שמייצג את העיר שלנו בכבוד.
במוסיקה רוסית אוהב במיוחד את להקות הרוק DDT ו-Kino, את IOWA העכשוויים ואת להקת Fabrika שהיא סוג של גילטי פלז'ר. אוהב גם דברים של הראפר טימאטי, אבל הוא מעצבן אותי כי הוא מקורב, או לפחות מנסה להתקרב לפוטין, ולכן אני לא מסוגל להנות מהמוסיקה שלו במנותק מההקשר הפוליטי.
10- שנות מוסיקה מועדפות: נראה לי שתמיד אפשר למצוא מוזיקה טובה. לא רוצה לחזור לעשור מסוים אם זה בא על חשבון לוותר על מוסיקה מעשורים אחרים.
11- חבר/י פורום שמתחבר אליו/ אליהם יותר: Ivan Pedroso, נראה לי בחור נחמד.