שנקל שלי
חזית הנקה קונים רק אחרי הלידה, ויש לי 2 חזיות שמעולם לא נלבשו כדי להוכיח. גם לא לקנות בשבועיים הראשונים. תחכי קצת שהעסק יתיצב מבחינת גודש/ חוסר ורק אז לקנות. להתחלה תנסי יותר גוזיות, חזיות מלפני או בלי (את בבית בכל מקרה). אם עכשיו את צריכה חזיות חדשות בגלל שהחזה השתנה ויש חזיית הנקה באותו מחיר תקני, אבל לא משהו במיוחד. אני חשבתי שהחזה שלי יתפח לעומת ההריון וזה ממש לא קרה (והיה לי המון חלב)
מה לקנות להנקה. הייתי קונה משחה לפטמות (או גונבת המון דוגמיות מבית החולים), רפידות חד"פ, דואגת לבקבוק 1 קטן, מברשת ניקוי ותחליף (בדרכ כלל מקבלים בערכה ב-10 ש"ח בסופר פארם) שיהיה בבית ליתר ביטחון.
פטמות סיליקון, קונכיות וכו לא הייתי קונה, הרוב בכלל לא משתמשות. משאבה תשאילי מיד שרה אחרי הלידה אם יהיה לך צורך. אני מניחה שיש מקומות לקנות באיזור ותמיד אפשר לקנות אחרי, אז יעלה כמה שקלים יותר .
אמבטיה- לנו היה מאוד נוח אמבטיה ומעמד ואז זה מאוד מקל שיש צינור שמנקז את המים השתמשנו גם בדפני (בלי ציפויים וקישוטים). הרבה צוחקים על זה אבל אנחנו משתמשים במד חום כל יום (והילד כמעט בן שנתיים...)
תלוי במבנה חדר הרחצה שלכם להרבה זה נוח שיש מקום להעמיד סבון על פלסטיק עצמו אצלינו חדר הרחצה כל כך קטן שזה בכלל לא היה משנה.
גם כדאי אמבטיה שנוח לאכסן במהלך היום ולא תקועה באמצע החדר.
מוניטור. לא נכנסת לענייני קרינה, לא התעניינתי בזה מעולם. לנו זה מאוד טוב כי קר אצלינו מאוד והילד ישן בחדר עם מזגן. אנחנו סוגרים את הדלת ואז בלי המוניטור בחיים לא היינו שומעים אותו קורא לנו (שלא לדבר על זה שיותר קל להרעיש שהוא מאחורי דלת סגורה). לגבי המד תנועה, נשימה או איך שלא קוראים לזה. אני לא הייתי בעד אבל החצי היה מתעורר בלילה לראות אם הילד נושם (אוווו) אז קנינו בשביל להרגיע אותו. הסוג שיש לנו הוא אנגל קר (שילב, קנינו ממתנות שהוחלפו) משולב עם מוניטור שהוא בסדר וכמעט לא היו לנו אזעקות שווא (פרט לתקופה שהוא היה ישן בקצה במיטה על הצד אבל זה עבר לו, וכן רצתי בהיסטריה כל פעם).