אני מראש מבשלת בכמויות גדולות, כי ממש אין לי זמן לבשל במשך
השבוע, ובונה על שאריות לפחות עד שלישי. לפעמים יש לי מזל וגם עד רביעי!
אצלנו היה:
יום שישי - מאפה זיטי (כדורי בשר קטנים מטוגנים, עם פסטה, רוטב עגבניות, ריקוטה ומוצרלה, והכול בתנור), זוקיני בתנור, פטריות בתנור, סלט קולסלאו, סלט סלק אסייאתי וסיר מרק (גריסי פנינה, פטריות, גזר ואפונה).
שבת - טחינה ביתית, פרגיות בתנור ברוטב צ'ילי, בטטות בתנור, ברוקולי וכרובית בתנור, אורז לבן, וגם תבשיל של בורגול, קינואה אדומה וקוביות של בטטות ודלעת (לבכור שלא אוכל אורז לבן).
האמת שכרגע המקרר מפוצץ קופסאות. נראה לי שלהשבוע אני מסודרת