קייזר במה את עובדת? עם יורשה לי..
ק קייזר סוזי New member 7/4/13 #51 אם הייתי שואלת אותך, אולי. אם הייתי דורשת מקובי תשובה, אז אולי. כיוון שלא שאלתי אותך אלא אותו, ומכיוון שהוא יכול לא להשיב גם, אז לא, לא נאה ולא מקיים. טוב?
אם הייתי שואלת אותך, אולי. אם הייתי דורשת מקובי תשובה, אז אולי. כיוון שלא שאלתי אותך אלא אותו, ומכיוון שהוא יכול לא להשיב גם, אז לא, לא נאה ולא מקיים. טוב?
ק קייזר סוזי New member 7/4/13 #59 לא. זה לא תראה לי ואני אראה לך. זה תראה לי אם בא לך. אם לא בא לך , לא צריך. מה עשיתם חפירה שלמה על שאלה קטנה ולא חשובה. לא צריך, אל תענה.
לא. זה לא תראה לי ואני אראה לך. זה תראה לי אם בא לך. אם לא בא לך , לא צריך. מה עשיתם חפירה שלמה על שאלה קטנה ולא חשובה. לא צריך, אל תענה.
ל ליאור243 New member 7/4/13 #72 אני יודע וגם הילד יודע את התאריך המדוייק ,אין צורך שתצייני מתי לא. נדבר בעוד 6 ימים...או שלא.
P puma141 New member 7/4/13 #38 עד שלא תתנצל ותגיד שזה חרטה ברבוע- אני לא חברה שלך..זהו. אבל בא לי לרקוד איתך ריקוד אחרון...רוצה? משהו שידבר אליך, בטוח...... http://www.youtube.com/watch?v=WZ0-tzCfW94
עד שלא תתנצל ותגיד שזה חרטה ברבוע- אני לא חברה שלך..זהו. אבל בא לי לרקוד איתך ריקוד אחרון...רוצה? משהו שידבר אליך, בטוח...... http://www.youtube.com/watch?v=WZ0-tzCfW94
X xvxxvx New member 7/4/13 #43 מתי היינו חברים? אני זוכר בידיוק פוסט אחד שלך שחפרת על גושן ועל הדרך התלהבת מהטעם המוזיקלי שלי זה עושה אותנו חברים?
מתי היינו חברים? אני זוכר בידיוק פוסט אחד שלך שחפרת על גושן ועל הדרך התלהבת מהטעם המוזיקלי שלי זה עושה אותנו חברים?
P puma141 New member 7/4/13 #44 כן?! ומה עם הגמל?! אני הרגשתי חברה שלך. עכשיו אני כבר לא! זוז-וזהו..אפילו עוף! או סתם תכנס לחדר שלך לעונש, ותכתוב 1000 פעם- "אני אדיוט, שמתחבא מאחורי אגו"
כן?! ומה עם הגמל?! אני הרגשתי חברה שלך. עכשיו אני כבר לא! זוז-וזהו..אפילו עוף! או סתם תכנס לחדר שלך לעונש, ותכתוב 1000 פעם- "אני אדיוט, שמתחבא מאחורי אגו"
P puma141 New member 7/4/13 #47 ואגב-אמרת שאתה אוהב דיכאון וככה..מי מתחבר למוסיקליות שלך?! היית בסרט "פנטזייה למפנטז?" תדליק ת'אור..נגמר.
ואגב-אמרת שאתה אוהב דיכאון וככה..מי מתחבר למוסיקליות שלך?! היית בסרט "פנטזייה למפנטז?" תדליק ת'אור..נגמר.
X xvxxvx New member 7/4/13 #50 לא יודע מישהי פשוט אמרה שאני שולח שירים שווים אז חשבתי... מי עכשיו ילדה קטנה?
P puma141 New member 7/4/13 #53 טוב ניצחת.. למרות שאני מאוסה בעיניך-אתה חמו לא רוצה לפגוע בך.. אז זוז וזהו. נו יאללה..זוז. נמאס לי ממך באמת.
טוב ניצחת.. למרות שאני מאוסה בעיניך-אתה חמו לא רוצה לפגוע בך.. אז זוז וזהו. נו יאללה..זוז. נמאס לי ממך באמת.