21.6.2012

edenlevi2

New member
21.6.2012

בוקר טוב לכולם

לכל אלו שבחופש.... מה קורה לכם... ההודעות צריכות לזרום פה

edenlevi2

New member
אני התקדמתי

התקדמות קטנה אך בו זמנית גדולה D:
עליתי לרמה 183... ופיספסתי
אין לי תמונה

אהה ועשיתי את ה-bagde... הרבה יותר נוח אחד שהוא לתמיד- סוף סוף יש לי משימה ששווה לעשות באוונט הזה

edenlevi2

New member
צריכה התייעצות D:

לפני כמה זמן רניתי נשק אמפרס... ועשיתי עליו פוטנציאל של 6 אטק +6 str +3%5 אטק והוא 102 נקי עוד לא סיקרלתי אותו... ב-400 מיל

עכשיו השאלה שלי..
מישהו מציע לי עליו 1.7ביל הוא יעשה ישלח לי psok והוא יתן לי נשק אחר עם 100אטק (כי אי אפשר למצוא עכשיו נשקים לפיראט בברואה בשוק)
האם כשאי לי לעשות את ההחלפה הזו?

עם הכסף אני אוכל לשפר את הבגדים וה-range והנשק 100אטק נראה לי סבבה... בכול אופן הוא אמר שהוא צריך שבוע שבועיים לארגן את הכסף.... אז יש לי זמן לחשוב...
אשמח לשמוע את דעתכם D:

לדעתי - ממש לא ! נשמע לי לא אמין ההצעה שלו...

מכירה אותו ? משהו מריח לי לא טוב בהצעה הזו....

תגידי אין האקרים בברואה? תכיני מיול בסקניה ובואי לשוק ערוץ 1 דלת 2 ו 22 כן כן - ככה בדיוק, ותראי מה הולך.....

edenlevi2

New member
האמת...

אני לא מכירה אותו...
יש כמעט אותו מספר של אקרים כמו תמיד... האקרים בברואה נאמנים למשחק

ולא אני לא פותחת את ההודעה שלי 6 פעמים

אממ... וכן לא שמתי לב לשעה... אני הייתי בשיעור נהיגה... סיבה מספיק טוב כדי לקום ב-8 לפנות בוקר

אני יודעת שאין נשק אמפרס של פיראטים בשוק בכלל מה שבאמת יכול להשפיע על המחיר... גם לי זה היה נראה מוזר שהוא הציע ככה...
למה את מתכוונת שאת אומרת אקר... יש לי חנות... או שיש להם דרכים אחרות לקחת את זה :D אמאל'ה

עשית בילבול מההודעה שלי

אין לי מושג שהבחור האקר וחלילה לא חשבתי להעליל עליו.... ואין לי מושג אייך פורצים לאנשים לחשבונות ..... ואי אפשר לגנוב לך דרך החנות שלך.....

התכוונתי שתבואי לבקר בשוק בסקניה ותראי את שפע נשקי האמפרס שיש אצלנו למכירה.... בשביל הקטע.....

לגבי העיסקה. לא הייתי עושה אותה. זו עצתי.

נשק זה הדבר הכי חשוב בדמות. נקודה.

כל השאר יכול להשתדרג עם הזמן לאט לאט.

רוב התלמידים שבחופש ישנים עדיין

זה רק 10 וחצי לפנות בוקר.....

מי שקורה כאן בשעות האילו זה משועממות במקומות העבודה.....

שימי לב ש 6 קראו את ההודעה שלך ולא היו תגובות בכלל.... או שאת לחצת על זה 6 פעמים.....חחחח גילינו שאי אפשר לדעת.....

killer97

New member
איזה שבע

הייתי ער ב6 וחצי..... שכחתי לכבות את השעון מעורר

פעם לפני הרבה שנים....

חיפשתי את הדבר הזה במשך 3 שבועות .....הרבה שעות.... זה חפץ לקווסט , בסיום הקווסט מקבלים כובע שפעם היה נחשק מאד ,

פעם מכרו את הדבר הזה ב 5 מיל בשוק וזה היה סכום שרק יכולתי לדמיין אותו..... לא הבנתי אייך לאנשים יש מיליון מזוס.....

היום מצאתי אחד כשעפתי לי מעל הפרחים האילו....

קרה לי אותו הדבר עם סטילי. פעם, כשהקוסמת שלי היתה בדרגה 13X, פיסגת החלומות שלי היה למצוא סטילי ולמכור אותו ב 14 מיל. הרגשתי הכי עשירה בעולם כשזה קרה.....

מ י ל ר

New member
אני לא כזה שחקן ישן, אבל

שהתחלחתי לשחק סטילי היה שווה 5-6 מיל, ואילבי היה שווה 15 מיל.
ולא היה בכלל הוואבי... חח

miss_t

New member
אני זוכרת ברמה 50 והיה לי מקרה

עם לוחם FIGHTER והלכנו לחתולים הגדולים יותר באורביס....
נפל טוביס שהיה שווה מיליון!! אני הרמתי והוא ביקש יפה שאתן לו כי הוא הרג (ולא היה לו מקום בתיק) התבאסתי על זה אבל נתתי לו. היו לו הרבה אימונים אחר כך בצרחניות האלו שבסינגפור... שכחתי את שמן.

מוסר השכל1- תמיד להשאיר מקום בתיק
מוסר השכל 2- כסף זה לא הכל במשחק

אני זוכרת שהדבש היה נדיר!!
גם הנעל של הפיה היה נדיר!!!
והכי נדיר- נוצת אש!!!
זה היה לקווסט כדי לקבל............... moon rock או חתיכת קרח.....
מי זוכר??????

edenlevi2

New member
את המשימה של ה-bagde

מדברים עם הקיר של המבוקשים וצריכים לאסוף 50 חתיכות שיוצאות מכל מפלצת... לא צריך מפלצות לפי הרמה שלך ואז מדברים עם קסנדה... משימה ממש פשוטה מהירה ושווה לעשות אותה (לדעתי)

מ י ל ר

New member
בוקר טוב אנשים - אל תיהיו בשוק!

ואללה היום הולך להיות יום טוב אני מריח את זה!
חם לי ואחרי ההודעה הזאת אני אפעיל את המזגן החדש שבחדר שלי, תענוג :D
אתמול אלעד רשם בגילד שיש לו bagge, ואני כזה.. אמממ.. %@% טס לעשות את זה גם D: עשיתי גם עם הבנדיט הנוב שלי, שלקח לי כמעט פי 2 זמן לעשות איתו, אבל לא משנה אנחנו לא כאלה מפונקים.
(אנחנו כן, אבל לא משנה)
עשיתי רווח נחמד הלילה (100 מיל) בהתחשב במצשב המשחק לאחרונה אני לא מתלונן.
אממ, נמנמנמ, אני לא זוכר עם עליתי רמה עם הבנדיט אתמול, על פי עיקרון רק רציתי ללבוש את הנשק ריברס ועכשיו שאני לובש אותו אז לא כזה בא לי לאמן אותו, למרות שבא לי רמה 120.. אין לי שום דמות רמה 120... :(

מ י ל ר

New member
טוב היה לא משהו מעניין

חוץ מזה שעשיתי את [סוף סוף!] את הפיקיו של הורנטייל!! D: היה חסר לי את הדבר הזה של זאקום ושעשיתי היום.. איזה כיף שסוף סוף סיימתי את זההההההההההההה D:

למעלה