30.4.12

30.4.12

בסימן:

1. מזל טוב לרותם הבת הבכורה שלי שהיא בת 15 היום.

2. האקרים שוב הפכו את המשחק להזוי..... הם מייצרים טונות של קריסטלים ופלטות..... סופריור קריסטלס עולים 350-500 קיי אחד.... (כמובן שקניתי....)

מ י ל ר

New member
מזל טוב לרותם קולולולולולולו!!!!!

בברה אין אף של רמה 40 משוכפל.. אני מרגיש מרומה! אני רוצה אף! ולסקרל אותו עם אטטק יום יבוא...

ו-2
אתמול... אתמול הלכתי לחבר שלי מה-BL ואמרתי לו שאף פעם לא הרגתי ארקיום, הוא ארגן לי פארטי נחמדה!
הבעיה היא.. שבאיזה שהוא שלב כמה אנשים לא יכלו לחזור למפה משום מה, אין ה-DS, BM ו-DK לא היו יותר, ונשארנו 2 קוסמי קרח ו-DB.
היה כישלון, אבל.. תראו את התמונה :/

צ ל י ל 8

New member
תמונה מהממת, כאילו שברו את המסך

ואני שונאת, שונאת את ארקריום. הוא מספיק לי בהחלט כשאני הולכת אליו עם ה-DW שלי בשביל הקווסט המעצבן הזה.

תמונה מקסימה ! ולגבי הבאג

זה קרה לי פעמיים.

הלכתי עם קוסם. 2 קוסמים שונים, ב 2 הזדמנויות שונות..... וכשהם מתו הם לא יכלו לחזור חזרה ......

כמובן שיצאתי... כי מה יש לי לעשות עם 300 נזירים שאני לא יכולה לעשות עליהם דמג' בכלל.

מ י ל ר

New member
אגב והנזירים לא כאלה קשים

כן אני יודע שאת לא יכולה לפגוע בהם, אני מדבר על עצלי
3-4 מכות ואני חושב שהם מתים.. הייתי בטוח שהנזירים קצת יותר חזקים

מ י ל ר

New member
רמה 90 עם הבנדיט!

לול איזה דמת קשה... אוף אני רוצה בומרנג סטפ

יש סרבר צ'ק ואני סקרנית לדעת אם יהיה RB.....

המשחק מחורפן ברמות......

כרגיל..... כשהאקרים משתוללים.

את האמפרס והבוסים האחרים הם מזמנים עם שק לזימון אמפרס.

הם לוקחים את ה ID קוד של החפץ , שמים באיזה תכנה ומייצרים מה שבא להם. (לא לדאוג, אי אפשר להשיג את ההאק הזה וכל מה שכתבתי כאן לא עוזר או תורם לקידום ההאק ע"י מישהו כאן...)

הולכת לעבוד במרץ עד שיחזור ואז אתפוס מקום בשוק.

צ ל י ל 8

New member
ה"ש שלי (כן שבועית נו....)

לא כזה חשוב, סתם ציונים לעצמי
החיה שלי רמה 30 ! (היא מגיבה עכשיו לכל פקודה ואומרת דברים מצחיקים. ואיך עשיתי את זה? עם המון אהבה I love you. הטייגר מגיב לפקודה הזו המון תוך זמן ממש קצר)

הדיליג'נס שלי רמה 100 ! לא שזה בכלל עוזר לי בסקרולים חחחחח. עם המזל שלי גם רמה 200 דיליג'נס לא היתה עוזרת לי

החלפתי גיילד כי שלי כבר נרדם בעמידה. עכשיו אני עם המון חברים מהבאדי שלי ואני מתקבלת שם בזרועות פתוחות.

חופר לעשות כל חצי שעה איוונט, אבל זה שווה. ולאסף - אין לי כח להעלות תמונה של הכסא. זה כסא מאבן עם מדורה לידו. לדעתי אחד הכסאות היפים.

יש לי פייסבוק חדש. כן כן... התקדמתי בטכנולוגיה זקנה שכמוני
מי שמעוניין שישלח לי מסר.

ו...
זהו.
מה, לא מספיק?

מ י ל ר

New member
אחלה התקדמות!

ועכשיו הבנתי למה פתאום לכולם יש את הכיסא אבן.. זה לא כיסא חדש

אבל זה באמת אחלה כיסא

אבישי ר

New member
אני רואה שאת מתמכרת לפייסבוק

כל פעם שאני נכנס יש לי התראה מה CityVille

Don Nirtin

New member
אבל למה סיטיוויל

WeTopia

וגם דיסני אנימל (שם שלישי ששכחתי).

וכמובן-
מייפל. מזוייף בגירסה הדוחה

צ ל י ל 8

New member
אתה אפילו לא יודע כמה...

עד כדי שאני מפספסת את האיוונט כי אני בפייסבוק

btekx

New member
חיה שלך רמה 30? זה שום דבר בתאם

לשלושה הדרקונים של בישופ (שייך לאחי) ירוק, אדום וכחול כולם רמה 30!!! כולם רמה 30!!! כולם רמה 30!!!
אני ואחי כתבו אינספור "change"....
וכזה מגניב שכולם הופכים לדרקון יותר מפחיד... ועוד שהם יחד יכול להביא דרקון זוהר ענק
גם בזבזנו הרבה בשביל לצאת דרקון שחור (שיכול להפוך לדרקון עם 2 ראשים!) אבל אף פעם לא קיבלנו אז הפסקנו...

אגב מזל טוב על הכול...

למעלה