יום ראשוןשבוע טוב לכולם
פ פעם 3 סוכריה New member 26/5/13 #2 גם אם לא הורגים את האמפרס. יש סקילים של דמות שתמיד משתמשים בהם. אני עושה את הסקילים האילו כשאניט מתחברת לדמות שלי אוטומטית עם האצבעות אפילו אם אני בשוק.... זה כמו שאייך שהקוסמת שלי נוחתת במשחק יש לה מג'יק גארד.
גם אם לא הורגים את האמפרס. יש סקילים של דמות שתמיד משתמשים בהם. אני עושה את הסקילים האילו כשאניט מתחברת לדמות שלי אוטומטית עם האצבעות אפילו אם אני בשוק.... זה כמו שאייך שהקוסמת שלי נוחתת במשחק יש לה מג'יק גארד.
פ פעם 3 סוכריה New member 26/5/13 #3 כדי להרוג משהו באמפרס צריך אטק ריינג' של 200 K מינימום ולהכין את הדמות מעוד כמה בחינות. אם היה קל להרוג אמפרס מחיר החפצים היה 5 מיל לאחד.
כדי להרוג משהו באמפרס צריך אטק ריינג' של 200 K מינימום ולהכין את הדמות מעוד כמה בחינות. אם היה קל להרוג אמפרס מחיר החפצים היה 5 מיל לאחד.
מ מ י ל ר New member 26/5/13 #5 יופי, נפלתי בפח, גם אני תקוע בלימבו לא עובד שום דבר, אני רואה רק את הדמות ממצמצת. לא עובד NPC צ'אט
E edenlevi2 New member 26/5/13 #6 התפנה מקום בכלא... הוא השתחרר אתה כלוא לחבר שלי זה נפתר לבד ליאת אמרה שאפשר ללחוץ על הכפתור של המקלדת ( זה שמדבר ל-npc) אולי זה יעבוד לך
התפנה מקום בכלא... הוא השתחרר אתה כלוא לחבר שלי זה נפתר לבד ליאת אמרה שאפשר ללחוץ על הכפתור של המקלדת ( זה שמדבר ל-npc) אולי זה יעבוד לך
M miss_t New member 27/5/13 #10 יפה ניסיתי לארגן ראן כזה אבל לא הצלחתי, חוץ מלתרום BLESS לפארטי- אני ממש חלשה בHELL. אגב סמדר- - עם הריינג שלך- את יכולה לעשות לבד HELL SOLO
יפה ניסיתי לארגן ראן כזה אבל לא הצלחתי, חוץ מלתרום BLESS לפארטי- אני ממש חלשה בHELL. אגב סמדר- - עם הריינג שלך- את יכולה לעשות לבד HELL SOLO