something new

N o R i K o

New member
אע

התחלתי לעבוד היום ב-8 וחצי. קמתי בעשרה ל-7 כדי להוריד את הפרק ולצפות בו לפני שאני יוצאת לעבודה. נחשו מתי הוא ירד? ב-8
אז העברתי אותו לפלאפון וראיתי בפלאפון.

הפרק בגדול? קצת מעיק. מתקדם לשום מקום. כאילו נזכרו בשניה האחרונה שיש להם מה לעשות עם הדמויות.
האמא? אע. אחרי 8 שנים של סדרה, 4 וחצי מתוכן שאני צופה בה, ציפיתי למישהי קצת פחות... ממוצעת. היא פשוט חמודה, וזהו. לא יפה מדי, לא מיוחדת, לבושה כמו כולן, נראית כמו כולן... אע כזאת.
מה שכן, הידיעה שחשפנו אותה פשוט עשתה אותי מאושרת. כל היום בעבודה חשבתי לעצמי "אני יודעת מי האמא@#%#%2" אעאעאע.
אני מקווה שבאישיות היא מהממת. ויוצאת דופן. ואמא.
אוך, איך מחכים עכשיו עד ספטמבר?!?!

E l S i

New member
אמא!

מה, אז היא לא בלונדינית?
טוב, כמו הילי- אני מחכה לגלות מה האופי שלה, שמחה שראינו אותה סוףףףףףףףףףסוףףףףףףףףףףף

בארני ורובין מרושעים לזוג מטמבלר- ייה!

מה, באיזה קטע אתם מתארסים בסוף,, מה הטעם בניסיון שלהם להפריד אתכם?

"בייבי~! אני באמצע משהו סופר-דרמטי כרגע!"

אני לא טוב בהחלטות קשות
"אתה בטוח שאתה רוצה להיות שופט?" חה

רגע אז אחרי הקטע בפאר הוא עזב כשעוד ירד גשם? אז דמיינתי שבפרק הקודם הוא החזיק לה את היד והגשם הפסיק? אלה היו הזיות של בחילה?\

The locket is in the pencil box
The angels have the blue box

ראנג'יייייייייייייייייייייייט התגעגענו

"אל תספר לאנשים על שיקאגו" אני הערכתי את הבדיחה הזאת מאוד ב"למה זאת הפעם הראושנה ששמעתי על ארגנטינה?!" ועכשיו זה היה פשוט מחזור

Xavies6

New member
למי שצפה ברוק 30

המקום היחיד ממנו אני זוכר את האמא, זה בפרק של רוק 30 שם היא שיחקה סטנדאפיסטית פמיניסטית שמתחפשת לבלונדה טיפשה משום שהיא החליפה זהות (בורחת מהגרוש או משהו כזה). בדקתי הרגע וזה פרק 16 בעונה החמישית של הסדרה. זוכר טוב את הפרק.

Xavies6

New member
כן (למקרה שזו הייתה שאלה תמימה)

אחרת - מדובר בשרשור שהוא כולו ספוילר, מעצם כותרת השרשור שנמצאת תחת סימן ספוילר, אני לא רואה סיבה למה צריך לציין במיוחד שההודעה שאתה כותב בשרשור הזה מכילה ספוילר. להפך, אם היא לא מכילה ספוילר אתה יכול בהחלט לציין את זה, זה יותר הגיוני...

the new L

New member
בתכלס זה מגוחך

כל ההודעות בפורום מסומנות בספוילר? איזה מין דבר מוזר זה? הסדרה בכלל עוד משודרת בארץ? יש מישהו בפורום הזה שרואה אותה בקצב של הארץ בכלל?

N o R i K o

New member
לא בהכרח לפי הקצב של הארץ, פשוט באופן כללי

אולי יש אנשים שעדיין לא יצא להם לצפות בפרק
זה לא כאילו מדובר בסתם ספויילר. זה פאקינג ספויילר האמא.

Xavies6

New member
אה, אז אם ככה

התגובה שלי היא בגדר: "זה שרשור ספוילר שבו כל הודעה היא ספוילר אלא אם נאמר אחרת". טיפ בריא לשימוש בתפוז.

elad218

New member
אני מסכים

אבל אתה יודע איך אומרים, ברומא נהג כרומאי. ככה נהוג כאן, כולם מסמנים (לכן ההנחה היא שהודעה לא מסומנת לא מכילה ספוילר), תסמן גם.

Xavies6

New member
בעעע..

רומא...

בטוח שאני אמצא פה שרשור פרק שבו הודעה אחת או שתיים (או 3) לא מסומנות. אני, אישית, לא אקרא הודעות בשרשור ספוילר (שאשכרה אכפת לי ממנו, ואצל הסדרה הזאת זה כבר לא קורה), גם אם אינן מסומנות - לך תדע מה יהיה כתוב שם, פתאום נפלט לו איזה ספוילר... אני זה לא אחרים, אבל אני נאלץ להניח את ההגיון לפיו פעלתי, כאן על השולחן. לא רואה כיצד סימן ספוילר בת'רד ספוילר הוא בגדר חובה ולא סתם רשות או נימוס.

E l S i

New member
ל'דעת, זה טיפשי.

אני לא בטוחה אם הסצנה בתמונה היא מהפרק הזה או הקודם, אבל באמת שהטד/רובין בפרקים האלה משגע אותי.

כשטד בא לדבר עם רובין ואומר לה "באתי כי אני יודע ש"nah it's stupid" אומר "זה חשוב לי" בשפת רובין"
זה החזיר אותי לרובין101, לטד מכיר את רובין הכי טוב והוא החבר הכי טוב שלה
אבל.
אבל זה לא יעבוד.
אז למה זה לא עובד? כי הם לא רוצים אותם דברים. (ארגנטינה. חופש, לא חיי משפחה)
אז רובין יוצאת במקום עם הגבר שאיתו היא יכולה לעשן סיגרים, להתנכל לזרים, , אחד שטס פעם לפילדלפיה סתם בשביל הקטע והבנות, בלי תכנון מראש.

אבל אנחנו מכירים את בארני. עמוק בתוך הלב, ולפעמים לא כל כך עמוק ("אבל אם בסוף אתה סתם אבא משעמם מהפרברים.... למה לא יכולתלהיות האבא המשעמם מהפרברים שלי?!) הוא גם רוצה חיי משפחה.

טד אהב את רובין מהרגע הראשון, ועד עכשיו הם הצליחו להתגבר על כל התקופותהמביכות ולחזור לדבר, לחזור להיות חברים.
הם חוזרים להיות חברים הכי טובים, ואז טד מאפשר שוב לרגשות שלו לשגע אותו
ותתגבר על זה בנאדם, שמונה שנים! זה היה חמוד בעונה 1, מקסים בשתיים ושלוש ואז זה היה צריך להיגמר (לא מבחינת הכותבים, אני שופטת כרגע את הדמויות בלבד)
ואז כשהוא מדבר עם לילי על הרגשות שלו לרובין בפעם ה101000 בסדרה, הוא אומר "זה פשוט ממש גרוע להרגיש ככה..." והייתי בטוחה שהוא יעצור ב"לגבי החברה הכי טובה שלך", כי עליה הוא מדבר.
אבל הוא מתייחס לרובין כ"הארוסה של החבר הכי טוב שלי" ואני פשוט לא מבינה את זה

simchah

New member
זה לא עובד כי היא פשוט לא אוהבת אותו

והיא אמרה לו את זה מפורשות אחרי שהיא נפרדה מהפסיכיאטר. כאן זה היה צריך להיגמר (זה כבר היה צריך להיגמר עוד קודם אבל כאן זה כבר ממש היה צריך לסגור את הפינה הזו)... וזה כבר כל כך נמאס.. זה הזכיר לי מאוד בהתחלה את רוס - רייצל... היא רוצה אותו כשהוא מאוהב באחרת (סטלה, הטבחית ההיא) ... אבל אין כאן שום רצף, עקביות, משהו שיתן לסדרה נופך הגיוני. הכותבים פשוט מחליטים כרצונם מתי הם אוהבים ומתי לא - וזה צץ משום מקום... וידוע שהיא לא האמא אז זה בכלל מעצבן.. ומה.. אחרי שהוא מצהיר על אהבתו אותה בפרק האחרון הוא פתאום יתאהב מחדש בתוך שבוע?... קרציות...

meilla

New member
אני דווקא רואה מאיפה זה מגיע

כולם מתעצבנים כי היא חושבת על טד, היא לא מאוהבת בו היא רק חושבת עליו, הוא בכול זאת בן אדם ששינה אותה כל כך הרבה במה שקשור לזוגיות(הוא הבן אדם הראשון שהיא אמרה לו "אני אוהבת אותך." לרובין היה נורא קשה להביע רגשות לפני).

לא ניראלי שהחתונה הזאת הייתה מתקיימת אילו טד לא היה יוצא עם רובין בעונה השנייה.
אני חושבת שאפשר להגדיר את טד כאקס המיתולוגי שלה, ולא ניראלי שהיא אוהבת אותו, היא פשוט חושבת עליו כי הוא היה אבן דרך. זה הכול.

meilla

New member
רק לי ניראה טבעי לגמרי?

היא עומדת לעשות צעד נורא חשוב בחיים שלה, שלפני כמה שנים היא לא חשבה בכלל על חתונה ואז היא חושבת על טד.

למעלה