something new

cool miki

New member
something new

למי שכבר הספיק לראות את הפרק...
היה פרק מצויין !! אהבתי את כל הקטעים בו.
הקטעים של רובין וברני במסעדה היו טובים.
גילינו מי היא האמא סוף סוף ! מזכירה קצת את לילי ...

מעניין אותי מה יקרה בחתונה, האם רובין וברני באמת יתתנו. אל תשכחו שבתחילת העונה הנוכחית הראו את טד יושב בתחנת רכבת ואומר למישהי ש"החתונה לא הלכה כמצופה"

פאני48

New member

היה פרק ממש טוב, עם עלילה ממש טובה, וסופסוף גילינו מי האמא ווהווו! אבל יש לי זיכרון נוראי, ואני לא זוכרת: כבר ראינו אותה פעם?

הקטעים של טד/רובין עשו לי ממש קווץ/ בלב. למרות שאני לא ממש אוהבת אותם ביחד, זה היה פשוט עצוב מדי. :(

רובין ובראני
.

the new L

New member

באמת פרק טוב. אחלה סיום, ואם הם דחו את החתונה לעונה הבאה, טוב שזרקו לנו עצם גדולה ושמנה בדמות לראות את האמא סוף סוף

DontEvenBlink

New member
נשבעת לכם

שאני מרגישה שאני רוצה לבכות מרוב התרגשות- כי למשך יותר מ3 שנים שאני מכירה את הסדרה, סופסוף... וואו. זה פשוט מרגש לראות את האמא.

Sharonmxx

New member

לגחכסיבעןךכסבעלחדגעלחןרחךנלח !!!!!!!!!!!!!@#$%^&%$#$%^&*&^%$

היא הייתה ברקע בסיינט פטריק ובשיעור כלכלה, אני כל כך אוהבת את זה שזו הייתה היא כל הזמן הזה ושזה הצליח להישמר כסוד.
אהבתי גם את שאר הפרק אבל אני לא באמת יכולה להגיב על זה כי הרגע ראיתי את האמא!!!!!!11 והיא החזיקה את המטרייה הצהובה!!! זו חתיכת סגירת מעגל של ארבע שנים שאני רואה את הסדרה, ירדו לי קצת דמעות, נשבעת

והיא פשוט LOVELY כזו אני אוהבת אותה כבר מעכשיו
אגב רק אני שמתי לב שהיא קצת שילוב של אליסון האניגן וקובי סמדלרס?
בקיצור נזכרתי למה אני אוהבת את הסדרה הזו, רק בשביל רגעים כאלה היה שווה לא לוותר עליה

N o R i K o

New member
בקשה

עונה 5 פרק 1-
http://25.media.tumblr.com/ff8cacef7aa2b6d31bc78aed93fc9017/tumblr_mmrxfdNJHa1qkzbaio1_400.png
הזו עם החולצה הכחולה. כן, היא ממש מכוערת, גם לי לקח רגע

כאן יותר רואים שזו היא-
http://25.media.tumblr.com/90f8de887565988702577aa26e5435e1/tumblr_mmrwitwHsh1rcobcfo1_500.jpg

ועונה 3 פרק 12-
http://24.media.tumblr.com/66f2178505930ca2309a1f5a1a749e8e/tumblr_mmrwaw2qe51qkzbaio1_500.png
היא מאופרת ממש כבד אז לוקח שניה לקלוט שזו היא, אבל זו היא.

הזוי ביותר. הם ידעו עליה כל הזמן הזה. קיאק'לארל'חךל'ח!!!@#%@

Karma Police3

New member
סורי חחח אבל באף אחת מהתמונות זאת לא היא

חבל, היה יכול להיות מגניב

N o R i K o

New member
זו לא אני, זה טאמבלר

גם לי זה נראה מחורטט ממש, ואז עוד ועוד אנשים אמרו שזו היא... כנראה שנגלה את זה רק בעונה הבאה P:

DontEvenBlink

New member
ווואו נחמד!

זה היה ברור שיתחלו לחפש אותה ברקע עכשיו. האמת שגם אני רציתי לעשות את זה.

יהיה עוד יותר נחמד אם יאשרו שהיא באמת היתה איפשהו ברקע.

Ayelet 363

New member

חיבבתי את הפרק.

גם אני ממש התרגשתי לראות את האמא.
שיהיה כבר ההמשך...

Outplay

New member

אחלה פרק, אבל אי אפשר לדבר עליו עם הסיום הזה... אהבתי מאד שפשוט חשפו אותה הכי בטבעי, בלי יותר מדי טררם מסביב, הייתי קצת בשוק בהתחלה אבל עדיין. ואני כבר אוהב אותה!
הפרק הזה גם השאיר אותי ממש ממש במתח מה הולך לקרות ובאלי שהעונה הבאה תתחיל מחר!

בסה"כ העונה הזאת הייתה לא רעה. היא אמנם לא משתווה לעונות הראשונות אבל לעומת 6-7 היא ממש טובה, היו פרקים מעולים והיו פרקים קצת פחות

תמידכאן

New member
מאכזב!! ספוילר

נמרח. אידיוטי.

מהקומדיה הכי טובה זו הפכה להיות פשוט סדר (אפילו לא קומדיה) גרועה.

הם מורחים הסדרה בלי סוף. נמאס כבר.

הקטע שלילי צריכה לותר על הקרירה שלה בשביל מרשל - מגעיל ושובניסטי.
זה שמרשל אפילו לא טורח להתייעץ עם לילי לגבי עניין כל כך חשוב - מאכזב
המכות - לא מצחיק בכלל.
זה ששום דבר לא מתקדם בפינאלה - מעצבן.
אין חתונה, אין כלום. זה מתחיל להרגיש כמו הונאה של הצופים, מבטיחים חתונה בסוף העונה ובסוף יש רק עוד מתח.
אין טויסט, לא מצחיק, לא ממריא.

הדבר היחיד הנחמד הוא שהאמא נראית כמו בחורה חמודה, ולא דוגמנית צמרת.

אררר

פאני48

New member

אני לא יודעת אם היא תצטרך לוותר... אנחנו עוד לא יודעים כלום. אולי יהיה איזה טוויסט עלילתי?
חוץ מזה, גם אם כן, אני לא בטוחה שזה שובינסטי. אם זה היה הפוך, והיו צריכים להישאר בשביל העבודה שלה, הם היו נשארים...

תמידכאן

New member
הם אמרו במפורש

שמרשל יהיה שופט. לא רואה כיוון אחר לעלילה.
חוץ מזה, זה היה נשמע כאילו מרשל כבר אמר כן ורק צריך להודיע ללילי, בדיוק כמו אמא שלו ורומא..

פאני48

New member

הם אמרו שהוא התקבל לתפקיד, לא שהוא יהיה שופט. (אלא אם כן לא הבנתי נכון?)

תמידכאן

New member
אני זוכרת אחרת אבל אולי אני טועה.

בכל מקרה, לא נראה לי הגיוני מבחינת עלילה שהם טסים לרומא לעונה 9..

elad218

New member
שובניזם?!

1. אובייקטיבית, הדבר של מארשל יותר חשוב.
2. די מצחיק לקרוא למה שיש לילי קריירה - זו סתם עבודות חלומות שנפלה עליה משום מקום לפני כמה פרקים.
3. מארשל, בניגוד אליה, עבד קשה מתחילת הסדרה בשביל הקריירה שלו.
4. יכול להיות שהיה מקום להתייעץ עם לילי לפני כן, אבל כמו שמארשל אומר, זה לא לטלפון.
5. אם לילי הייתה נאלצת לוותר על הקריירה שלה בשביל לעבור עם מארשל לרומא זה היה נראה פי מאה יותר שובניסטי. אז למה ההפך (שמארשל יסע עם לילי) כן הוגן?

תמידכאן

New member
כן. יש בסדרה חלקים שובניסטים ואפילו מיזוגניים

1. אובייקטיבית זה יותר חשוב? אני לא חושבת ככה, וגם אני אובייקטיבית. :)
2. למה זו לא קריירה? זו בהחלט קריירה. קריירה היא לאו דווקא לעשות משהו מובנה אלא להתקדם לכיון שתמיד רצית.
3. גם לילי עבדה לא מעט.. גם להודעה שלך יש גוון טיפה שובניסטי.

הבעיה היא שהוא לא מתייעץ איתה אלא מביא לה עובדה מוגמרת ועוד יותר מזה שזה נראה הדבר הנכון לעשות.
ההבדל הוא שכבר הוחלט שנוסעים לרומא ולילי כבר אמרה כן. בעולם שאינו סדרת טלויזיה, לדפוק את הבוס שלך שבוע לפני הנסיעה יעשה רע מאוד לקריירה שלך וכמובן יוביל לפיטורין.

למעלה