BB15E22

אורישקי

New member

אזיה טוויסט מחורבן שההפקה מביאה כדי לרצות את הקהל.

אמנדה הרגה אותי במשימה
היא באמת הייתה כל כך גרועה או שהיא זרקה? נראה לי שאופציה א'. מה שכן זה מראה כמה אמנדה שולטת שם בכולם שהלן ואליסה עפו ישר.

כרגיל דן הקרציה מתבכיין בטוויטר על זה ש"אף אחד לא משחק את המשחק". לחשוב על זה שבעונה הקודמת הוא היה היחיד ששיחק וכולם היו רק בובות שלו. אוי אני ממש שונא אותו.

ארין תותחית במשימות אבל היה עדיף לה לזרוק את זה.

niro62

New member

לא רק שכולם משחקים, אלה יש כמה שמשחקים מושלם ודווקא בגלל זה ההצבעות פה אחד, כי אמנדה והלן לא מתפשרות על אף קול, ולא רוצות שיהיה אף אחד שילך נגדם בשבוע שאחרי.

Oukami Kun

New member

ג'ולי טועה ואומרת שזה הHOH השלישי של ארין... קלאסי.
אני גם חשוב שארין הייתה צריכה לזרוק את זה לאמנדה, כי אמנדה ממש צריכה את השקט הזה של לדעת שהיא לא תהיה מודחת השבוע, פלוס היא ממש רוצה תמונות ופינוקים מהבית.
אבל בכל מקרה, אני לא חושב שאהבתי מתמודדת בלונדינית ככה מאז ג'אנל. ארין היא מכונה, ואני חושב שיש סיכוי גדול מאד שהיא תתברג לגמר על סמך תחרויות בלבד. וגם כי היא חלק מהברית הכי טובה בבית. אני באמת חושב שיש סיכוי גדול שהיא מגיעה לגמר.
יאללה שיעיפו כבר את הלן, היא איבדה מהכוח שלה כבר, והיא גם לא מעניינת.

niro62

New member

וואואוו עונה חזקה, רק למה הייתם חייבים לבאס ולהחזיר מודח? "בפעם הראשונה אי פעם" על מי את עובדת ג'ולי?!, זה כבר העונה הרביעית ברצף אם אני לאר טועה שחוזר מודח, בכל הפעמים לא הייתה לזה שום משמעות, וגם עכשייו לא תיהיה לזה שום משמעות, כי כולם מתעבים את ג'סי וקנדיס, וג'אד גם לא יצליח להתעקלם אחרי מה שעשו לו. אני אוהב מתמודדים כמו ג'סי שעושים הרבה בלאגן לפני שהם הולכים, אבל חבל לי על הלן, שלפני שבוע הייתה ניראית הכי חזקה בבית, ועכשיו היא ניראית בדרך למפלה הגדולה, חייב לתת קרדיט לאמנדה על משחק חד מאוד, אני כל כך נהנה לשנוא אותה שזה מדהים, ולדעתי אם היא נתנה לארין את הניצחון זה מעשה מאוד חכם, היא לא צריכה דם על הידיים.
וארין אשכרה זוכה בHOH הרביעי שלה! אני חושב שהשיא עד עכשיו זה 4 HOH בעונה לא? ואנחנו רק בפיינל 8. אני חושב שארין יכולה בכיף לנצח את המשחק הזה, אחרי ההתנהלות שלה בשבועות האחרונים.

אורישקי

New member

השיא זה 4 - מחזיקים בו דרו, רייצ'ל של 13, ג'אנל של 7 וג'יליאן מקנדה. ארין כנראה תשבור את השיא כי היא כבר לוקחת חלק במועדון.

Oukami Kun

New member
וגם

איאן מ14. אגב, ג'אנל היא היחידה שהשיגה את זה ולא זכתה בכסף.
אני גם חושב שאארין תשבור אותו ותהיה הראשונה שתזכה ב5 HOH בעונה אחת

אורישקי

New member

נכון, גם איאן. וידוע כבר שלג'אנל אין מזל

וגם לדעתי, היא יכולה להשיג אפילו 7 העונה בתכלס. השאלה אם לא תודח מתישהו.

Oukami Kun

New member
אבל הוא לא חשוב

אם הם לא ידיחו אותה בשבוע הבא או אחד אחריו, היא בהחלט מסוגלת. היא גם תוכל לזכות בויטו ולהבטיח את מקומה בגמר... אין אף אחד שיכול מולה בתחרויות כרגע, אלא אם כן מקריי פתאום יתחיל לעוף על עצמו איכשהו.

אורישקי

New member

נכון. ונשארו לה בסהכ עוד 4 משימות כדי להשתוות עם ג'אנל במספר המשימות הכולל שניצחה בכל העונה אז בכלל היא במצב מעולה.

NP16

New member

אמנדה ממש לא זרקה את זה, ארין אפילו ניסתה לרגע לזרוק את זה לאמנדה, היא דיברה על זה וגם אם תראו שוב את הקטע, ארין נראיתה שהיא יודעת והיא הסתכלה על אמנדה ואמנדה לא לחצה על שום דבר אז ארין פשוט לחצה

התחרות הזו היא נראה לי בערך איך שהמשחק יילך והגיוני מאוד שהפיינל 2 יהיה אותו פיינל 2 שהיה בתחרות,
אף אחד בכלל לא מעמיד את אמנדה להדחה, היא מועמדת רק אוטומטית , אף אחד גם לא מעמיד את ארין עד סוף המשחק בו היא פשוט לוקחת תחרויות וזוכה .

מה שיכול לפגוע באחת מהן זה הטוויסט המעצבן הזה של הג'ורי חוזר.
אני מאמין שג'אד יחזור איזה 99 אחוז.
ג'ולי אומרת שזה פעם ראשונה כי עד עכשיו זה לא היה מושבע שחוזר .
אני מקווה שג'אד יהיה יותר כמו קייסר וברנדון מאשר גארי קנדה ואיימי. אפילו שאני מחבב אותו מאוד לא מגיע לו גמר או פיינל 4.

אמריקה ממש מורעלת עכשיו בעניין הגזענות, אני מאוד אופתע אם זו לא תהיה קנדיס. עכשיו מישהו בדק וראה שחוץ מדניאל כל השחורים הם מגויסים, יש מצב שעלולה להיפתח פה תיבת פנדורה בעולם האמיתי.

NP16

New member

אמריקה לא בוחרת מי חוזר , זה הולך להיות תחרות .
וזה טריקי, לי בעיקר אכפת שהמשחק של אמנדה לא ייפגע. ולמרות שקנדיס יכולה להיות מאוד נגדה, בזמן שג'אד וג'סי אולי ינסו משהו אחר כדי להתקדם, ג'אד וג'סי כן יכולים לזכות בHOH או להשפיע על אנשים וקנדיס לא, אז אולי עדיף שקנדיס תחזור.

wissenly

New member

איזה עונה מעולה! וכמו שכבר אמרו פה, הטוויסט של שבוע הבא ממש לא נחוץ.
כרגע לא נראה שמשהו עוצר את אמנדה מניצחון. כל המודחים מעריכים אותה ואת צורת המשחק שלה. היחידה שהייתה יכולה לגבור עליה היא הלן, אבל היא מאבדת מכוחה בכל רגע ורגע.
מקווה שימשיך להיות מוצלח!

NP16

New member

ארין יכולה לגבור עליה ואני מקווה שלא. אמנדה די חייבת את מקריי בפיינל 3 גם שייקח אותה לפיינל 2, או שתצטרך לבד לזכות בHOH האחרון , שהדרך לזה היא בעיקר לקחת את האינדורנס ואת שלב השאלות. כי את הפיזיקל היא לא תצליח כנראה.

minishe1

New member

אז סוף סוף המאבק הלן-אמנדה החל. הבעיה היא שאיך שהחל עושה רושם שמהר מאוד יסתיים בנוקאאוט מוחץ לטובת אמנדה.

הלן עד השבוע שיחקה משחק כמעט מושלם לטעמי אבל השבוע היה לה שבוע נוראי ששם אותה בתחתית הרשימה, נכון לעכשיו, של אלו בעלי הסיכוי הגבוה ביותר לזכות במשחק. זה החל בלחץ שלה על אנדי להעמיד את אמנדה ומקריי להדחה, המשיך באמונה שלה במקריי ואנדי לגבי כך שיהיו מוכנים לזרוק את אמנדה והסתיים במריבה המטופשת שלה מול ג'סי שחשפה אותה בפני כל הבית. 3 מהלכים רעים מאוד מבחינתה של הלן ואם היא לא תצליח לשלוף איזה שפן מהכובע לא ישאר לה עוד הרבה זמן בבית. בעקבות כל מהלכי השבוע האחרון קשה לי לראות את זה קורה אבל בעקבות המשחק שלה עד לפני שבוע, מי יודע. אני בכל זאת מקווה שזה יקרה כי אחרי כל הציפיה למאבק בינה לבין אמנדה לראות אותו נגמר בנוקאאוט מוחץ יהיה קצת מאכזב.

אמנדה לעומת זאת חזרה להיות האמנדה של עד לפני שבועיים-שלושה. זו שהראש שלה במשחק וחושבת אסטרטגי ולא מהבטן. אמנדה לדעתי התעסקה בשבועיים האחרונים יותר מדי במריבות וויכוחים ופחות במשחק מה שבין השאר גרם לה לאבד את ג'אד שסך הכל היה נאמן לה גם אם היא חשבה אחרת. השבוע הראש שלה לשמחתי חזר למשחק וכראייה לכך העובדה שכששמעה שהלן ניסתה להדיח אותה לא התפרצה עליה והחלה לריב איתה אלא חשבה על איך לנקום דרך מהלכים בתוך המשחק. נכון לעכשיו אמנדה נמצאת חזק מאוד בראש רשימת המועמדים לזכייה במשחק.

לגבי ארין אני חושב שאנשים כאן קצת מגזימים בקשר ליכולות המשחק שלה. מהרגע שהיא נשארה ללא אף אחד מחבריה בתחילת המשחק פרט לג'ינה מרי לא נשארו לה ממש אופציות. כל שיכלה לעשות הוא מה שהבית אומר לה וזה מה שעשתה מאז ועד היום. זה לא שהיא עשתה מהלכים על דעת עצמה או שינתה דברים בבית. בכל הקשור למשימות ובעיקר HOH אין ספק שהיא מאוד חזקה בהם אך זה דוקא יכול להיות בעוכריה ככל שיתקרבו לפיינל 3. אף אחד לא רוצה להגיע לפיינל 3 עם מישהי שכמעט ולא מפסידה במשימות.

NP16

New member
אני מסכים איתך במליון אחוז

אולי חוץ מהעובדה שממש לא אכפת לי שהלן מפסידה בנוק-אאוט מוחלט. (רואה, ואתה חשבת שהלן מובילה עליה.... )

העניין הוא, שעד כמה שזה נכון שארין פחות ראויה לנצח מנניח גם מקריי ואנדי בעיניי, בטח שמהלן ואמנדה, זה לא אומר שזה לא ייקרה.
היא לא צריכה שייקחו אותה לפיינל 3, הווטו של הפיינל 4 תפור עליה , זה כמעט תמיד וטו כזה שמבוסס על אירועים שקרו וצריך לסדר את זה עם תמונות של המודחים וללחוץ על הבאזר, ידוע שהיא מאוד מהירה וחדה וזריזה.
יש לה את הסטורי ליין הזה בשביל לזכות אני פשוט מדמיין את זה קורה איך שאני מכיר ריאליטי , בייחוד לאור המזל שהיה לה כי הייתה אמורה ליפול עם הטוויסט הזה שאמריקה מעמידה, וכל מה שקרה זה 1. היא עמדה להדחה בלי קשר אליהם וניצלה 2. הייתה ראש הבית 3. כבר אמנדה נהייתה שנואה ממנה. היא שרדה את כל זה ואת השנאה כלפיה בבית, היא הולכת לזכות בעוד מלא תחרויות כי אין ממש מישהו ברמה שלה , אני פשוט יודע שהיא תזכה העונה. (אגב נראה לי שזו גם הייתה היא בשבוע הראשון שהייתה הבחורה היחידה להישאר באינדורנס? בשני לא השתתפה)

minishe1

New member

אכן, אחרי הדחתו של ג'אד בסוף שבוע שעבר להלן היה יתרון לדעתי, רק שבשבוע הרבה דברים יכולים לקרות והשבוע כל מה שקרה פעל לרעתה של הלן ולא רק שהיא איבדה את יתרונה אלא שהפער שאמנדה פתחה עליה השבוע הוא עצום. האמת היא שאם הלן לא תתעשת בשבוע הקרוב גם לי לא ממש יהיה אכפת שזה יסתיים בנוק-אאוט מוחץ. היא מאוד איכזבה אותי השבוע ולא רק מבחינת מהלכי משחק, אחד הדברים שתמיד חשבתי שהלן חזקה בהם זה קריאת האנשים האחרים שבבית. הסתבר השבוע שממש לא.

לגבי ארין הרי שבקצב סבירת הנצחונות שלה אם אנשים לא רוצים לראות אותה בפיינל 3 ייתכן שיחלו לפעול לקראת כך כבר בפיינל 6 ובפיינל 5. עצם העובדה שהיא מהווה איום גדול באתגרים עשוי להרתיע את שאר דיירי הבית ולא רק ממש לקראת הסוף(ואם אמנדה תראה שהבית בשליטתה לא תהיה לה בעיה להדיח את ארין למרות ברית השלוש בלילה).
בנוגע לסטוריי ליין אז אכן מדובר בסטורי ליין אופייני לזוכת ריאליטי. יחד עם זאת, יותר משאני רואה הערכה מצד חברי הבית למשחק של ארין אני רואה אותם מנצלים אותה לצרכיהם. כך שגם אם תגיע לפיינל 2 אני לא רואה איך היא תזכה ליותר קולות, אלא אם תהיה הצבעת מירמור (ועל סמך ההערכה לה זכה המשחק של אמנדה מצד המושבעים שכבר הודחו לא נראה לי שתהיה הצבעת מירמור הפעם).

NP16

New member

הדברים האלה לא החלו השבוע, אמנדה כבר לא רק בשבוע האחרון מחוברת חזק יותר לארין מבחינת ברית למשחק. אפשר לומר שאפילו עוד בתקופה שקייטלין הייתה בבית , לארין לא ממש היה למי לפנות ואמנדה כל הזמן הייתה שם לצידה והייתה מנהלת איתה שיחות גם חברתיות וגם על המשחק מה שלא הרבה שחקנים עשו וזה השתלם לה . זה נכון אבל שהלן עשתה דברים ממש מפגרים השבוע כמו להאמין שמקריי ידיח את אמנדה בפיינל 4 ועוד להגיד לו שזה יצטרך לקרות לפני. ד"א אם היא לא תשמע איזה שיחה מאחורי הדלת כמו ג'סי, היא הולכת להיות המודחת הכי מופתעת העונה , היא בטוחה שתישאר.

ארין יכולה להיות HOH או לזכות בויטו גם ב6 ו5 , ואני לא יודע כמה יירצו להדיח אותה שם , הם נאמנים לברית הזו לפיינל 4.
יכול להיות שאתה צודק ובגמר מול אמנדה , ארין תפסיד .
אבל אם ארין בגמר מול אנדי ? שזה סבירות מאוד גבוהה. היא לוקחת.
אני פשוט הסתכלתי על העונה כעלילה שמתאים בה מאוד שארין תסיים כזוכה עם כל מה שעברה בבית , וכשאני מסתכל גם על ברית חזקה לסוף ושיש לה את היכולת לנצח במשימות קריטיות , אני רואה מנצחת . עזוב את כל העניין שמנצלים אותה. צוחק מי שצוחק אחרון .
דוגמא לדיון מושבעים :
ארין / אנדי

קנדיס- אף אחד לא ראויי הם פשוט נגררו לאורך כל העונה ארין היה לה פשוט מזל (מצביעה לאנדי)
ג'אד - ארין תותחית וואו מי האמין שתגיע לגמר וקרעה את כולכם
ג'סי - אנדי פשוט הלך עם הכוח ארין היא מלכה !
הלן - אני אוהבת את אנדי אבל יש לי כל כך הרבה הערכה לארין וואו היא פשוט ג'אנל היא טובה יותר מג'אנל מה שהיא עשתה במשחק אני פשוט חייבת להצביע לה OK היא פשוט מדהימה הילדה
אליסה - ארין לא כזו מדהימה כמו שאתם עושים ממנה.. זה רק כי היא לוקחת אדריל . לאנדי מגיע ! (/ אמריקה מצביעה לאנדי )
ג'ינה : יואו ארין מיי גירל את מושלמת את אלופת הBB
ספנסר : שניהם שיחקו משחק מדהים ומאוד ראויים אני אצביע לפי התשובות שייתנו לי זה מאוד חשוב (מצביע בסוף ארין)
מקרנדה : יואו איך אנחנו לא בפיינל 2 , וואלה כל הכבוד שהצליחו להדיח אותנו , זה מאוד קשה שניהם חברים טובים
אמנדה : אבל ארין באמת עשתה דרך מדהימה
מקריי : כן
אמנדה: נראה לי שאשמח יותר לראות אותה זוכה ומצליחה .מגיע לה
מקריי: יאפ .

למעלה