הדברים האלה לא החלו השבוע, אמנדה כבר לא רק בשבוע האחרון מחוברת חזק יותר לארין מבחינת ברית למשחק. אפשר לומר שאפילו עוד בתקופה שקייטלין הייתה בבית , לארין לא ממש היה למי לפנות ואמנדה כל הזמן הייתה שם לצידה והייתה מנהלת איתה שיחות גם חברתיות וגם על המשחק מה שלא הרבה שחקנים עשו וזה השתלם לה . זה נכון אבל שהלן עשתה דברים ממש מפגרים השבוע כמו להאמין שמקריי ידיח את אמנדה בפיינל 4 ועוד להגיד לו שזה יצטרך לקרות לפני. ד"א אם היא לא תשמע איזה שיחה מאחורי הדלת כמו ג'סי, היא הולכת להיות המודחת הכי מופתעת העונה , היא בטוחה שתישאר.
ארין יכולה להיות HOH או לזכות בויטו גם ב6 ו5 , ואני לא יודע כמה יירצו להדיח אותה שם , הם נאמנים לברית הזו לפיינל 4.
יכול להיות שאתה צודק ובגמר מול אמנדה , ארין תפסיד .
אבל אם ארין בגמר מול אנדי ? שזה סבירות מאוד גבוהה. היא לוקחת.
אני פשוט הסתכלתי על העונה כעלילה שמתאים בה מאוד שארין תסיים כזוכה עם כל מה שעברה בבית , וכשאני מסתכל גם על ברית חזקה לסוף ושיש לה את היכולת לנצח במשימות קריטיות , אני רואה מנצחת . עזוב את כל העניין שמנצלים אותה. צוחק מי שצוחק אחרון .
דוגמא לדיון מושבעים :
ארין / אנדי
קנדיס- אף אחד לא ראויי הם פשוט נגררו לאורך כל העונה ארין היה לה פשוט מזל (מצביעה לאנדי)
ג'אד - ארין תותחית וואו מי האמין שתגיע לגמר וקרעה את כולכם
ג'סי - אנדי פשוט הלך עם הכוח ארין היא מלכה !
הלן - אני אוהבת את אנדי אבל יש לי כל כך הרבה הערכה לארין וואו היא פשוט ג'אנל היא טובה יותר מג'אנל מה שהיא עשתה במשחק אני פשוט חייבת להצביע לה OK היא פשוט מדהימה הילדה
אליסה - ארין לא כזו מדהימה כמו שאתם עושים ממנה.. זה רק כי היא לוקחת אדריל . לאנדי מגיע ! (/ אמריקה מצביעה לאנדי )
ג'ינה : יואו ארין מיי גירל את מושלמת את אלופת הBB
ספנסר : שניהם שיחקו משחק מדהים ומאוד ראויים אני אצביע לפי התשובות שייתנו לי זה מאוד חשוב (מצביע בסוף ארין)
מקרנדה : יואו איך אנחנו לא בפיינל 2 , וואלה כל הכבוד שהצליחו להדיח אותנו , זה מאוד קשה שניהם חברים טובים
אמנדה : אבל ארין באמת עשתה דרך מדהימה
מקריי : כן
אמנדה: נראה לי שאשמח יותר לראות אותה זוכה ומצליחה .מגיע לה
מקריי: יאפ .