BB15E14
איך שהפרק מתחיל, הוא מוכיח איפה קנדיס נמצאת. היא נמצאת נגד הפייבוריטים שלי. זאת בעייה, כי קנדיס מאוד חכמה, ועכשיו עתיד העונה תלוי במספרים ובמי משחק יותר טוב, ובאמת שהשחקן הטוב ביותר ינצח. אם אמנדה תודח בקרוב, סימן שהיא לא שיחקה טוב מספיק. כנ"ל מקריי, הלן, ג'אד וכל מי ששכלו בראשו. אם לאמנדה יש מספיק בני ברית נאמנים, אז קנדיס היא באותה עמדה כמו פי-ג'י בהישרדות סין - היא יכולה לתחמן ככל שתרצה, היא תצטרך להסתמך על תחרויות, וגם אז לא בטוח שהיא תשיג את מטרתה - אם עוד יש MVP ואמנדה מועמדת להדחה, ייתכן שתהיה מטרה גדולה עוד יותר על הבלוק. המטרה הגדולה הזו היא אליסה. ייתכן מאוד שאחרי השבוע (שבו בתקווה ספנסר יעזוב אותנו) אליסה תועמד להדחה, וככל הנראה ג'אד בהיכון לתפוס את מקומה, אז אני לא בדיוק מצפה ממנו לבגוד. עד אז, ארין מפסיקה להיות המפלצת שהיא הייתה... אבל הליצן שלה עוד לא.
זו לא עונה של ביג בראדר אם לא מפרסמים בה משהו! רק אל תמשיכו עם השטיק הזה גם בהישרדות. לא ברור לי מה הולך במשימת HAVE/HAVE NOT - יש 11 מתמודדים, או שארין גם כן יכולה להיות HAVE NOT? טוב, היא לא כי הצוות שלה זוכה. אבל אמנדה וג'אד מפסידים. הו וול, כרגע ג'ינה מארי היא הכי קרובה לשנאה בשבילי, אז שיהיה. הגרוע מכל זה שאמנדה צריכה לסבול עכשיו בלי מקריי.
בסופו של דבר, ארין מוכיחה איזה צד היא של הבית ומעמידה את האוורד וספנסר.