BB14E21

Boran

New member

או מיי גוד. וואו.
קודם כל, לכל הדיירים: אתם לא ראיתם ביג בראדר? אתם לא מכירים את דן? האירוע הזה היה כמו ריפלייסמנט נומני רולט ( למי שרוצה להיזכר: http://www.youtube.com/watch?v=xfNZP1doWe4 ) . דן אוהב לעשות הצגות כשהוא מרגיש שהוא במצוקה במשחק.

ולעניין - נכון שאם הקוואק פאק היו מגיעים לפיינל 5 אז עד אז היה "משעמם", במיוחד אם פרנק היה עף בשבוע הבא ואז היה שבועיים צפויים של ג'ו וג'ן. אבל, חמשת השחקנים בקוואק פאק הם חמשת השחקנים האהובים עליי העונה, אז הייתי שמח מאוד לראות אותם מגיעים ביחד לפיינל 5 ואז את הסכינים נשלפות אחד מול השני. לכן, מאוד חבל לי על השינוי הזה. חבל לי אם בריטני תעוף, כי היא הדיירת הכי מצחיקה אי פעם בערך. אם דניאל תעוף קצת פחות חבל לי, אבל עדיין - ג'ן לפיינל 4? ג'ו לפיינל 5? מאוד חבל.

Boran

New member

ולחשוב שכל זה היה נמנע והכל היה מסתדר יופי טופי אם רק היו מבטלים את הסיבוב שפרנק פסל ודן היה זוכה בוטו...

Boran

New member

עוד מחשבה אחרונה - בפיינל 4 שכזה, דן יצטרך נס כדי לעבור את המקום הרביעי (או שפרנק ממש יבטח בו)

Boran

New member
טוב, עכשיו באמת מחשבה אחרונה

מה קרה ל-"עם כל מאמן שעף, המטרה גדלה על השאר"?
אם בריטני עפה, דן נשאר המאמן היחיד במשחק, וכל המטרה בקטע הזה היא עליו. נראה לי שהיה יותר חכם לזרוק מתחת לאוטובוס את שיין נגיד, שיכול גם לנצח בתחרויות יותר מבריטני נראה לי.

Boran

New member
אוף טוב, עוד שאלה

לא הבנתי מה היתה הבעיה להמשיך לפי התכנון. איאן היה מוריד את דן, ולבריטני ושיין כבר יש הסכם עם פרנק, לא? מה שהיה מכריח אותו לשים את ג'ו, ויש לקוואק פאק מספיק קולות כדי לדאוג שג'ו יעוף.
למה היה צריך בכלל את כל הווג'עראס הזה? למה כל הסיפור ולשנות סדרי עולם אם אפשר פשוט לדבר עם איאן, ושבריטני תדבר עם פרנק, והכל יהיה סגור?

אורישקי

New member

אם איאן היה משתמש בוטו פרנק לא אידיוט (למרות שהוא בהחלט עשה כמה שטויות) והיה מבין שבריטני/שיין לא באמת איתו.
למה לדן להסתכן כל כך?

אם שיין היה עומד להדחה מול דניאל
הוא בטוח היה נשאר
כי בריטני, איאן וג'ו היה משאירים אותו.

NP16

New member
בוראן :)

1. מסכים..ממש לא היה אכפת לי שהקוואק פאק היו ממשיכים לפיינל 5 יחד.
2.אם היו מבטלים את הסיבוב שפרנק פסל, מי אמר שדן היה זוכה בווטו? לא ממש הבנתי....הרי דן הוא לא זה שנפסל.
ואם דן היה זוכה בווטו היה לו פחות טוב, הוא היה פשוט ניצל ובריטני הייתה מודחת אבל לא היה לו כלום עם פרנק וג'ן להמשך.
ומבחינת הקשר של דן עם הקוואק פאקים? תסמוך עליו בוא נגיד ככה...
3. בפיינל 4 שכזה, למה דן צריך נס? בפיינל 4 הוא יצטרך HOH או ווטו. דן הוכיח את עצמו בעונה 10 במשימות כשצריך. מה גם שדניאל הייתה שומרת עליו וגם היא יכולה לזכות בווטו. מה שהיה מחסל אותו זה פרנק זוכה בשניהם.אבל גם להגיע לפיינל 4 עם שיין ובריטני בטח שלא מבטיח לו הרבה יותר,ממש לא... וחוץ מזה, מה יכל לעשות? לכרות ברית עם ג'ו?
4. מה שקרה זה שהמאמנים לא הצליחו לעבוד ביחד אז כל אחד היה מטרה שכבר המאמנים בעצמם היו צריכים להעיף, לא עבד להם כל-כך טוב, כי הודחו די אחד אחרי השני (אפילו שבריטני לא בדיוק), אבל נקווה שלדן זה יעבוד יותר טוב. הוא די זרק את שיין, הוא אמר בריטני-איאן-שיין, העניין שבריטני היא הדבק. חברתית היא הכי מאיימת. 5.
כמו שאורי אמר,פרנק כן היה מעמיד את בריטני אם איאן משתמש בווטו. כל הרעיון היה להשתמש בווטו על דן וגם על דניאל כדי לשמור על כל הברית וזה לא התאפשר כשג'ן זכתה. (וכשהיה ממש אסור לעזור בתחרות למעשה)

survivortvk3

New member

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דן הזה פשוט מלך

אין לי מילים לבנאדם הזה, הוא פשוט גאון
המהלך שלו היה פשוט מדהים ואני ישמח כלכך אם הוא ינצח
פרנק גם תותח האמת, ופיינל 2 של דן ופרנק יהיה נדיר
כל הפרק הייתי במתח מטורף וכלכך קיוויתי שדן איכשהו ינצל, ושזה קרה פשוט תפסתי את הראש, דבר כזה לא נראה!
חבל רק שבריטני זאתי שתשלם את המחיר בשל הגאונות של דן, אני דיי מחבב אותה

דירוג:
כתר| דן
איאן, פרנק, שיין
בריטני,דניאל
ג'ו, ג'ן הם הכי מיותרים כרגע אבל גם להם יש תפקיד חשוב

קיצר עד עכשיו עונה נהדרת

B R A Y E R

New member
מנהל

קלאסיקה. מדהים מדהים מדהים. באמת שזה הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו!
כשדן נכנס לחדר שירות והתחיל לבכות כמה שהוא אוהב את המשחק... כ"כ כאב לי עליו וקיוויתי שהוא יצליח להתאפס ולהוציא את עצמו מזה.
בהתחלה לא הבנתי בכלל מה הוא עושה, ומצעד לצעד שעשה הבנתי את הראש שלו. ואין מילים, הוא גאון. הראסל האנץ של האח הגדול. משחק פסיכולוגי משובח.

כשג'ן זכתה בויטו, חשבתי: טוב, דן גמור...
אין, פרנק נעול עליו, איאן לא ישתמש בויטו, אין לו איך לצאת מזה..

ואז הוא יצא מהבידוד, והתנהג מוזר... ואמר שזה מאסטר פלאן.. ודניאל כולה מתמוטטת מבכי. ואני חשבתי... מה נסגר איתו? הבנאדם השתגע.
בטח כמו כל האלה שאומרים "יש לי מאסטר פלאן" ובסוף כלום לא עובד להם... אבל מסכנה דניאל.

ואז זה עבד

זה היה מדהים, תקשיבו... מדהים...
פרנק היה כ"כ נעול להעיף אותו, שזה פשוט מדהים איך הוא הצליח להפוך הכל.
Dan's Funeral - גאוני.
המהלך לגמרי נכנס לגדולים ביותר, ודן קפץ לראש רשימת הטובים היותר, גם אם הוא לא יזכה (עם הכל, זה עדיין יהיה ממש קשה).

הרגשתי כאילו הם לא שיחקו אותה מספיק מופתעים בויטו.
וכמובן שאני לא שמח שבריטני מועמדת, בכלל... אהבתי אותה והיא פייבורטית. אבל דן!

מסכנה בריטני. זה היה כ"כ לא צפוי, בשבילה ובשבילנו.. וראו עליה.

אה ו..
מצאתי את זה מוזר בכלל שדן בחר בדווקא בג'ן לויטו... יותר סיכוי שקרובה לפרנק.

למעלה