BB14E21

ProzaC4387

New member

כבר הגיע חג המולד????
אלוהים יודע איך 2 השחקנים שאני הכי אוהב במשחק פרנק ודן, שהיו אויבים מושבעים, פתאום בברית של פיינל 2.
אמרתי שחסר לעונה הזאת מהלך אחד טוב כדי להגיע לשלישיה ובאבום!!!! מגיע המהלך המדהים הזה שמקפיץ אותה מבחינתי הרבהההה מעבר.
כל דקה בפרק הזה היה תענוג. אחד הטובים מכל העונות.
חייב לומר שב-2 פרקים הקודמים דן בא לי לא טוב. משהו בהתנהגות ובצורת משחק האנוכית. אבל הוא החזיר את כל הכבוד שלו ויותר.
שאפו לפרנק שלא חשב פעמיים וזרם עם דן. לא כל אחד היה עושה את זה. וברוכים הבאים למשחק ג'ן.

פרק הבא בריטני תעבוד חזק על שיין שיצביע בשבילה. אבל הוא לא יעשה את זה. לא כשדניאל מולה.

עכשיו רשמית אפשר לומר שמאז פירוק המאמנים לכל אחד מהשחקנים היה תפקיד בעונה הזאת. כזה או אחר. אוי כמה כיף!

וואו. אני לא יודע מה אני חושב על הפרק הזה...
טוב נתחיל מהתחלה-
פרנק בווטו יצא מפגר

והיתה לי הרגשה שג'ן תזכה כי הראו את הקטע שהיא דיברה עם פרנק לפני הווטו.
אממ אני מניח שהתוכנית של דן טובה, אבל ויש פה אבל גדול,
בריטני יכולה עוד להציל את עצמה. היא צריכה שלושה קולות.
איאן כנראה ישאיר אותה, שיין (המסכן) יצטרך לבחור בינה לבין דניאל אבל אני חושב שהוא יעדיף להשאיר את בריטני, ואז הכול תלוי בג'ו. והוא יכול להפתיע ולהשאיר את בריטני אם היא תצליח להתאפס על עצמה.
אז שאפו לדן שהציל את עצמו, אבל אני חושב שהוא לוקח את המשחק הזה קצת קשה מדי. הוא אשכרה החשיב את המשחק בשלושת הדברים הכי חשובים לו בעולם, יחד עם המשפחה שלו.
אני אוהב שחקנים שאוהבים ומבינים את המשחק, אבל באיזשהו מקום תמיד צריכים לזכור שזה רק משחק ולא החיים האמיתיים, והוא נראה לי קצת לוקח את זה רחוק וקשה מדי.
לגבי ג'ן- אני ממש לא אהבתי אותה ככל שהעונה התקדמה,
ובסוף הפרק הזה אני עוד יותר לא אוהב אותה.
אני שונא שחקנים שלא עושים כלום כל המשחק ואז עושים "מהלך אחד " ואז הם חושבים שהם מלכי העולם.
אמממ זהו.

ProzaC4387

New member

על מה אתה מדבר. זה כל הקטע במהלך של דן. דניאל כל כך פגועה ומרגישה כל כך לבד. שיין בחיים לא יצביע נגדה. בחיים. שיין הוא אכן הקול המכריע אבל הוא ילך לטובת דניאל. דן כיסה את עצמו וחשב על הכל. הוא חשב על כך שפרנק שחקן שאם מדברים אליו תכלס הוא יקשיב לך. הוא חשב על כך שפרנק יכול להשפיע על ג'ן. הוא חשב על כך שדניאל כל כך רגישה ותגרום לבית לרחם עליה. הוא חשב על כך ששיין חושב שהוא שחקן גדול אבל בתכלס הוא כלבלב חמוד שימשך לפגיעות של דניאל.
אני מניח שבריטני תנסה לעבוד על שיין פרק הבא אבל לא תצליח.
ומה הבעיה עם זה שאחרי האהבה והעבודה שלו, שזה ה2 הדברים הכי חשובים אצל כל בן אדם, שהוא מסתכל על המשחק כדבר הכי חשוב?
זה בן אדם שרוצה להצליח בכל דבר. המשחק הזה זה העבודה והאהבה השניה שלו.

קודם כל שיין ממש לא חושב שהוא שחקן גדול.
הוא אמר בעצמו שהוא לא כזה אהוב בבית ושבזכות משימות הוא שרד.
בעיניי לשים משחק במקום כל כך גבוה בחיים זה באיזשהו מקום עצוב.
זאת דעתי. אתה לא חייב לקבל אותה.

ProzaC4387

New member

זאת האסטרטגיה של שיין. לשחק אותה טיפש. הוא לא טיפש אבל מאוד תמים. החולשה שלו במשחק.

וברור שזה עצוב. אבל הגאונים האמיתיים הם אנשים משוגעים ועצובים.

niro62

New member
תאמין לי שגם אם אתה

מעריץ כל כך גדול של ריאלטי וצופה הדוק, תיבחר יום אחד לתוכנית ריאלטי כלשהיא, לא יהיה דבר שיהיה לך יותר חשוב מלנצח בה

amitooshacham

New member

וואו איזה פרק !
אני מת על בריטני אבל דן פשוט עשה מהלך מדהים. אני מקווה שהתכנית שלו לא תצליח ודניאל תעוף, אבל אני לא רואה את זה קורה.
חבל על בריטני. היא הייתה במצב הכי טוב בבית, ובגלל זה היא נהייתה המטרה. אם היא באמת תעוף זה יהיה 4 על 3 וג'ו באמצע, איזה בלאגן..

הפרק מתחיל ממשימת הוטו? משהו גדול עומד לקרות. כל הברית, חוץ מאיאן, משתתפת. אבל מה הסיכוי שג'ן תזכה במשהו? אמממ... אם פרנק נפסל, כנראה שיש לה סיכוי! אבל זו עדיין לא חוכמה. היא ענתה על שתי שאלות, אחת מהן זכתה לניקוד גבוה. גם דן ענה על שתיים, ופרנק ענה על ארבע לפני שנפסל. נראה שעליי לוותר על פייבוריט.

... או שלא? הולי שיט, דן פתאום הפך למתמודד האהוב בבית. וויל, אתה פאקינג בסכנה רצינית. אתה אמנם שחקן חברתי מדהים וגם אחלה אסטרטג, אבל דן הוכיח שוב שהוא גאון ואין שני לו. למעשה, נראה שהצעד הזה עולה אפילו על הצעד שלו בפיינל 7. הוא לא בוחל בשום צעד, ובכל זאת נשאר נחמד כל הזמן! מה שכן, לא בטוח שהוא יצא מזה באופן מושלם. עכשיו הכול תלוי בשיין, ולי נראה אישית שהוא היה יותר מחובר לבריטני במשך הרבה זמן, לעומת דניאל שהייתה מרוחקת והכי קרובה לנגררת מכל הברית השולטת. לדעתי? בריטני מעולם לא הייתה שחקנית טובה אז לא ממש איכפת לי. חוץ מזה, ההדחה הזו הרבה יותר טובה מההדחה הקודמת שלה, כי אין דרך יותר טובה לעוף מאשר בבליינדסייד.

זו אחת העונות שאין לי פייבוריט מובהק, אבל זה בגלל שצריך לבחור בין כוכב לכוכב, והיא הרגע עלתה על הכביש המהיר להיות הסגנית של עונה 10. מה שהופך רשמית את דן

*נושם*

לסירי של ביג בראדר.

andre93

New member
תגובה ראשונה שלי

הייתי חייב להגיב לפרק המדהים הזה!

זו עונת האח הגדול הראשונה שאני רואה ואני חייב להגיד - ואו! איזה מתח!

דן יצא מלך עם המהלך הזה ופרנק מתחיל להתחבב עלי בגלל הברית שלו עם דן. פתאום אין לי פייבוריט מובהק בבית כי כולם באמת משחקים את המשחק חוץ מג'ו אולי.
הפרק הזה שינה לחלוטין את החשיבה שלי לגבי הפייבוריטים שלי והכתיב סדר חדש בבית.
פשוט לא יאמן, גאונות לשמה! אני עדיין מנסה לעכל את המהלך של דן!

מה שממש מגניב בדן הוא שרוב הנוצרים שמלוהקים לתוכניות הריאליטי הם מתחסדים בקווארטר (שזה אפילו פחות משקל לפי ערכי החליפין של היום אאל"ט), אבל דן מבין שזה רק משחק וזה לא חטא לשחק לפי כללי המשחק.

אורישקי

New member

וואוו
וואוו
וואוו
זה היה השבוע הכי טוב שבעולם לא להיכנס לפידס, הייתי בשוק פשוט.
תקשיבו, אם היה עוד ספק לגבי דן.
הבן אדם הזה הוא גאון, גאון, גאון.
פשוט גאון.
ראיתי הרבה אנשים גאונים בחיי אבל אני חושב שהוא השחקן הכי טוב של הBB אי פעם
וככל הנראה גם שחקן הריאלטי הכי טוב אי פעם.
וואוו, אני פשוט בשוק. איזה מלךךךך.
אין לי מילים חוץ מוואוו.
מסכנה בריטני, היא שיחקה טוב השנה אבל כנראה שאף אחד לא יכול על דן.

M o n t i

New member

אני חושב שקורה שאני מגיב פעם אחת בעונה או משהו כזה,כי יש פרקים שפשוט חייבים להגיב עליהם!!
הפרק הזה היה גאוני!!
בהתחלה חשבתי לעצמי,מה דן עושה?
ולמה הוא עושה את זה לדניאל לעזאזל?אי אפשר בלי?
מסתבר שלא והבן אדם פשוט גאון!!!
אחד השחקנים הטובים שבאמת שיחקו בבית הזה.
לא אחד שמוותר על עצמו לטובת 'הברית' שלו ולא אחד שיעדיף לצאת עם כבוד,כי במשחק הזה כל האמצעים כשרים!!

מסכנה בריטני,הפרצוף שלה כשהיא הועמדה להדחה היה קורע לב (למרות שעל בן אדם שאני לא אוהב הוא היה יכול להיות פרייסלס!!)

מה שכן,אני ממש ממש מקווה שדניאל תעוף חחח
דן ובריטני הם השחקנים האהובים עליי במשחק הזה.
אני דווקא חושב ששיין יצביע לבריטני,היא בת ברית יותר חזקה שלו לפי דעתי.
הקול המכריע ילך לג'ו ופה תהיה בעיה.
האם שיין ילך עם בריטני או עם דניאל (כי לדעתי לשיין יהיה משקל רב בהצבעה של ג'ו) ג'ו כבר אמר כמה פעמים שהוא רוצה לעבוד עם שיין והוא סומך עליו והוא אפילו חייב לו את החיים שלו בבית...אז מה שאומר שהפרק הבא גם יהיה מותח מבחינת הצבעה.

דן ובריטני לפיינל 2.

NP16

New member

דן ג'יסלינג אתה אגדה !!!! פשוט אגדה מהלכת!

ידעתי הכל מהפידס ועדיין הייתי עם פה פעור כשראיתי את המהלכים ואת ...הלוויה!

ואת איך שפרנק נפסל בווטו
הוא יצא אדיוט לחלוטין בתחרות הזו. לוותר על 2 HOH???? אתה לא ג'ו שגם ככה לא תזכה ! אתה צריך את הHOH יותר מכל אחד

חבל שכדי שדן יצליח, בריטני צריכה להיות מודחת, זה עונה שנייה שכנראה הפייבוריטית שלי מודחת במקום 8 אחרי ששיחקה משחק כזה טוב.
אבל אולי עוד יש סיכוי ששיין כן ישמור עליה, ואם כן דר"א אז אולי התכנית של דן לא עבדה ב100 אחוז, אבל לפחות הוא השיג לעצמו שבוע.
מלך. מלך. אחד הפרקים הטובים בתולדות BB של כל העונות .

מסכים שזה מעצבן לראות שחקנית כמו ג'ן פתאום מתברברת שהיא עושה מהלך, כשביום 51 היא נזכרת לעשות ברית , וכשזה בכלל לא מהלך שלה אפילו, דן הגה את זה ופרנק הציע לה את זה.
אבל זה עדיף מלהיות אדם.

NP16

New member
רציתי לכתוב מתרברבת,

אבל גם מתברברת זה לא כזה רע

biסk

New member
1421

ואוו! לגמרי אחד הפרקים הטובים בכלללל העונות.
אני לא רואה את דן מנצח את העונה הזאת אבל הוא לגמרי הרוויח מקום בהיכל התהילה של הריאליטי אי פעם (מבחינתי כבר בעונה 10...).

יאללה לפרק הדחה (אני קצת מקווה שבריטני תישאר סתם כי דניאל פשוט פחות מעניינת אותי).

גם אני מגיבה פה לראשונה העונה (אחרי שלא שרדתי לראות את העונה הקודמת)

דן היה השחקן האהוב עליי עוד בפרק ה 1 של עונה 10 והכי שמחתי לראות שהוא ישתתף בעונה הזו.
בפרק הזה הוא פשוט השאיר אותי פעורת פה. אין שחקן BB יותר טוב ממנו. אין. ד"ר וויל הוא שחקן גאון אבל הוא יצטרך להסתפק במקום 2.

למעלה