BB14E18

B R A Y E R

New member
מנהל
מה קרה שינית את דעתך

אני זוכר שדיברנו על זה בזמנו והסכמת איתי!
אפילו הוספת ואמרת שהיא כעסה על ווילי ויצאה עליו רק כי היא בעצם מאוכזבת מעצמה...

NP16

New member
המשפט שהוספתי זה בדיוקקקקק

היא מאוכזבת מעצמה, הבינה שהיה טעות במשחק שלה עצמה- והתנערה מזה, בצורה מחושבת ואגואיסטית כמו שצריך.
אין פה שום סתירה ושום שינוי דעה. שנינו הסכמנו שיש לה אשמה ושאין לה מה לכעוס עליו אלא על עצמה.אבל אתה שפטת אותה על זה וביקרת אותה בצורה המשחקית. אני חושב שמבחינה משחקית זה טוב שהתנערה ממנו וגם אם לא, אני אבין מאיפה זה בא גם אם לא אהבתי את זה.

אני גם לא אשפוט אותה כל העונה ואת כל הדרך שהיא משחקת על פי מקרה אחד שקרה ממש בימים הראשונים. גם דן היה בעייתי בתחילת העונה. וג'אנל נראתה לי משחקת מושלם..אז חשבתי, אז היה.

Double U

New member
מצטרף למחנה אנטי-ווילי

היא הייתה מאוכזבת מזה שהיא בחרה אותו לקבוצה שלה, כי זה פגע בה בסופו של דבר. הייתה נשארת בסוף אותו שבוע עם שניים (או יותר) שחקנים ולא רק עם שיין. ואי אפשר לשחק משחק נטול רגש גם אם אתה הכי אסטרטגי שיש.

B R A Y E R

New member
מנהל
יש הבדל גדול

בין האגואיסטיות של דן, שדואג לעצמו אבל מפזר חיוכים לכולם וגורם להם לחשוב שהוא תמים וחלש שלא חושב על נצחון,
לבין... נלך על קיצוניות... ג׳סי מעונה 10 שהוא אגואיסט טוטאלי ומהזנחה שדרך בבית כולם הבינו את זה.
לכן שוב, כשבריטני צועקת על שיין שהיא ״עזבה בעל ועבודה״... אני במקומו הייתי מגיב כמו שווילי הגיב בשבוע השני. קם באמצע השיחה והולך.
אתה עושה ממנה בן אדם מחושב למרות שעם אמירות כאלו ניתן להבין שהיא לא כזו מחושבת וכן מונעת מהרגש.

לגבי ווילי, שוב אתה משנה את סדר הדברים. את השיגעון הוא קיבל אחרי שהוא הוחרם סופית בהנהגת בריטני.
לפני שבריטניה הכריחה את ז׳וז׳ו ושיין להתעלם ממנו ולא לדבר איתו הוא היה שקול מאוד. ולקח בקלות גם את ההתגרות של שאר בני הבית.
אז כן הוא אחראי לכך שהוא הוצא מהבית ולא טענתי אחרת, האקט האלים שעשה היה אקט מכוון כדי לפרוש כי שוב אין שום סיבה שמישהו יחווה השפלה בשביל סיכוי לזכות בכסף.
אבל אתה לא יורד לסוף דעתי ולא מבין שבריטני כמעט הרסה לעצמה הכל, כי שיין בקלות יעל לעוף אם לא היה זוכה בוטו וימיה של ז׳וז׳ו ספורים אחריו...
להתעלם מווילי ולהתנער ממנו זה לא מחושב ולא הגיוני ולא חכם. מה זה נתן? איך זה הועיל לה? הרי במילא שני השחקנים האחרים שלה הועמדו, ההתנערות לא עזרה לה בכלום.
לולא ההתנערות אני משוכנע שהוא לא היה מגיב באלימות והיה נשאר לבריטני בבית עוד בן ברית נאמן.

מה הקשר לג'סי מעונה 10? לא אמרתי אגוצנטריות, אמרתי אגואיסטיות.

בריטני לא סתם אמרה לשיין אמירות כאלה, אתה לא יכול לדעת אם זה מחושב או לא. איך אתה קובע כזה דבר? התוצאה של האמירה היא שהיא משקפת לו מה הוא עשה ושלא יעשה זאת שוב.
סדר הדברים- את ישיבת הבית שהרגיזה את כולם הוא כינס לפני שהבית "החרים" אותו. זה לא להיות שקול!

ווילי, אחרי "החרם" שהוביל את עצמו עליו היה במצב אמנם גרוע, אבל היו מצבים הרבה יותר גרועים מכך, שאנשים הצליחו לצאת מהם! ממליץ לך לראות את עונה 8 כדי להבין זאת.

בריטני לא הרסה לעצמה כלום, היא הייתה חייבת להתנהג איך שהיא התנהגה. אתה רוצה לומר לי שבמקום בריטני היית אומר "כן, תעזבו את ווילי, אני אשמה!!!!!!!" ושאר הבית היו מחזיקים את זה נגדה למשך הרבה זמן. אם היית פועל כך, זה היה לדעתי צעד מטומטם.

ההתנערות עזרה לה. ראשית, היא ושיין עדיין בבית במצב הכי טוב! דבר שני, בריטני היא אחת משלושת השחקנים היחידים שעדיין לא הועמדה על הבלוק.

למעלה