יש הבדל גדול
בין האגואיסטיות של דן, שדואג לעצמו אבל מפזר חיוכים לכולם וגורם להם לחשוב שהוא תמים וחלש שלא חושב על נצחון,
לבין... נלך על קיצוניות... ג׳סי מעונה 10 שהוא אגואיסט טוטאלי ומהזנחה שדרך בבית כולם הבינו את זה.
לכן שוב, כשבריטני צועקת על שיין שהיא ״עזבה בעל ועבודה״... אני במקומו הייתי מגיב כמו שווילי הגיב בשבוע השני. קם באמצע השיחה והולך.
אתה עושה ממנה בן אדם מחושב למרות שעם אמירות כאלו ניתן להבין שהיא לא כזו מחושבת וכן מונעת מהרגש.
לגבי ווילי, שוב אתה משנה את סדר הדברים. את השיגעון הוא קיבל אחרי שהוא הוחרם סופית בהנהגת בריטני.
לפני שבריטניה הכריחה את ז׳וז׳ו ושיין להתעלם ממנו ולא לדבר איתו הוא היה שקול מאוד. ולקח בקלות גם את ההתגרות של שאר בני הבית.
אז כן הוא אחראי לכך שהוא הוצא מהבית ולא טענתי אחרת, האקט האלים שעשה היה אקט מכוון כדי לפרוש כי שוב אין שום סיבה שמישהו יחווה השפלה בשביל סיכוי לזכות בכסף.
אבל אתה לא יורד לסוף דעתי ולא מבין שבריטני כמעט הרסה לעצמה הכל, כי שיין בקלות יעל לעוף אם לא היה זוכה בוטו וימיה של ז׳וז׳ו ספורים אחריו...
להתעלם מווילי ולהתנער ממנו זה לא מחושב ולא הגיוני ולא חכם. מה זה נתן? איך זה הועיל לה? הרי במילא שני השחקנים האחרים שלה הועמדו, ההתנערות לא עזרה לה בכלום.
לולא ההתנערות אני משוכנע שהוא לא היה מגיב באלימות והיה נשאר לבריטני בבית עוד בן ברית נאמן.