BB14E18

אז בוגי מודה שבליינדסיידו אותו.
הוא ופרנק עולים לדבר עם שיין שמנסה לא לחשוף את הברית
אבל הוא מפיל בסוף את בריטני. הוא לא יצא כ"כ בסדר בשיחה הזאת.
אח"כ בריטני עושה דמאג' קונטרול ופרנק אומר לה שהיא שולטת בשיין.
סליחה?!?!?!? כנראה פרנק שכח שכשהוא ה-HOH הוא עושה כל מה שבוגי אומר לו. אידיוט.
שיין ובריטני מדברים שוב והאמת שאני יכול להבין את שניהם.
מצד אחד שיין זוכה תמיד במשימות וב-HOH ואז הכול נופל עליו ונמאס לו מזה.
מצד שני הוא דפק את הבת ברית הכי קרובה אליו, וחבל.
לדעתי דן ובריטני צריכים לביים ריב או משהו בפני בוגי ופרנק.
פרנק רצה בעצמו להעמיד את דן להדחה והוא בעצמו סיפר לדן
אז מה הוא רוצה לעזאזל?!
בוגי אומר שבסופו של דבר הוא היה מעמיד את שיין ובריטני להדחה, ובדיוק אז בריטני היתה צריכה להגיד לו- "אוקיי אז הקדמנו אותך".
דן מאבד מילים לשם שינוי ולמרות שבנקודה הזאת זה אולי לטובה, אבל לי הזכיר שלפני שבועיים גם לג'נל זה קרה...
זה נראה כאילו רק 5 אנשים נשארו בבית ממש מתעלמים מכל האחרים

ישששששששששששש בוגי יוצא ראשון

פרנק זוכה, והלוואי שסוף סוף בוגי יודח פליזזזזזזזזזזזזז
האמת הייתי במתח אבל הייתה לי הרגשה שהעריכה עשתה שנחשוב שבוגי הצליח לשכנע את שיין.
בסוף שיין מעמיד את ג'יין ואני בהחלט מקווה שכבר סוף סוף נגיד שלום לבוגי (והוא אפילו לא במושבעים יששששששששששששש!)
ואגב הוא כזה לא ספורטיבי. דן בא ללחוץ לו את היד ולאחל לו בהצלחה והוא נפנף אותו.
איזה מעפן הוא!!! ממש כמו ילד קטן. כשהולך לו במשחק הוא שמח קופץ וצוהל, וכשלא הוא יושב מכווץ וזעוף בפינה.
תתבגר בוגי!!!

niro62

New member
תגיד מה שתגיד

בוגי מלך, בעיקר בעונה הזאתי, לא משנה באיזה מצבים הוא היה וכמה הוא היה עם הגב אל הקיר הוא נלחם ועשה מהלכים גדולים, בימנו זה ממש לא מובן מאליו שמתמודד ריאלטי יעשה כל מה שאפשר לעשות בשביל להישאר בתוכנית, האמת זה מאוד נדיר, רואים שבוגי שייך לאולד סקול.

אילקו

New member

רק שהסימן שאלה הזה בדרך, ובטח ייחשף בפרק הבא... מה זה כבר יכול להיות? איזה טוויסט כבר יכול להיות שאולי יציל את בוגי??

niro62

New member

פרק מדהים עם סיום מבאס. אני שמח שפרנק נישאר, אבל לצערי בוגי יעזוב ומחר תסתיים העונה, אם פרנק יצליח לקחת HOH אז שבוע אחרי זה הוא לא יכול ואז ידיחו אותו ואז כולם יודחו כמו כבשים עד לניצחון של דן, ואם הוא יפסיד במשימת הHOH בפרק הבא אז הוא יודח ואז גם תסתיים בעונה כי לא יהיו מתנגדים לדן ובריטני.
מה שהיה מוזר בפרק שזה היה נראה כאילו יש רק 6 מתמודדים בבית, התעלמו לגמרי מג'ו/אשלי/ג'ן/דניאל והאמת טוב שכך.
חבל שלא העמידו את דן זה היה יכול להיות אדיר אם 2 מהמנצחים הגדולים של התוכנית היו עומדים אחד מול השני.
מקווה שבוגי יישאר, זה הכול תלוי באיאן שהוא למעשה הקול המכריע בהצבעה הקרובה, ולצערי הוא ידיח את בוגי, זה היה יכול להיות הרבה יותר חזק עם איאן לא היה מגלה לצופים עם איזה צד הוא אבל זה ברור לגמרי שהוא עם הקווק פאק, לטובתו עדיף לו להשאיר עד בוגי. כל עוד המלחמה בין קווק פאק לברית של פרנק ובוגי נמשכת הוא בטוח לגמרי. ואם פרנק ובוגי עוזבים לא יישארו שום מטרות וידיחו אותו

biסk

New member

אני לא מחשיב את בוגי למנצח גדול. בעונה 7 הכל היה עבודה של וויל.
לעומת זאת, בעונה הזאת אני כן אתן לו את הקרדיט כי הוא באמת שיחק מצויין עד עכשיו, היה מאמן טוב ושיחק בראשים של אנשים למרות המוניטין שלו.
הוא לגמרי מסוג השחקנים שאני אוהב לשנוא.
קצת חבל באמת שהוא לא שומר על רוח ספורטיבית, במיוחד שזאת הפעם השלישית שלך במשחק ושאתה הבן אדם הכי מבוגר בבית (כמו מה שהיה בסוף הפרק עם דן, או ההודעת פרידה שלו לג'אנל).

אני לא חושב שדן יזכה.
אלא אם כן הוא יטחן בסוף HOH ווטו.
לדעתי ינסו להתהפך עליו קודם, כדי לא להגיע למצב שהוא בגמר.

biסk

New member
1418

ואוו לפרנק הזה באמת יש 9 נשמות.
בעונה שעברה הפרק של הדאבל אוויקשן היה הפרק הכי טוב של העונה (ובין היחידים). מחר מצפה לנו הדחה של בוגי ואז...רק אלוהים יודע של מי.

דן FTW!!! לא אכפת לי גם אם זו תהיה בריטני. שיין הוכיח הפרק שהוא שחקן חלש,השיחה שלו עם בוגי ופרנק אחרי הנומס הייתה מביכה לצפיה! וכל היתר פשוט לא רלוונטיים.
אני כן רואה את הקופסא עם הסימן שאלה מצילה את דן/בריטני במקרה שפרנק יזכה בHOH מחר. אין מצב שבפרק 19 ההפקה תישאר רק עם מאמן אחד+ 7 ניוביס. (שנה שעברה פרק אחד לקח להם גם את דניאל וגם את ג'ף אני מאמין שהם למדו מהטעות הזאת...).

שיין מקרטע ברגע האמת. ברגע שהברית הגדולה והחזקה תצטרך להעיף מישהו ממנה, סיכוי סביר שהוא יהיה הראשון. אבל משום מה יש לפרנק ובוגי שנאה בלתי מוסברת לדן. אולי בגלל שדן מאיים על בוגי יותר מכולם, כי הוא סיים באותו מקום כמוהו. להזכיר לך שוב, בוגי, לאיזה מקום הגעת בעונה המקורית שלך? גם אם יהיה עכשיו סוג של פאגונגינג, העונה עדיין מהנה כי אני אוהב את המתמודדים (בניגוד לשבט הכבשים ושבט הכמרים בעונות 22 ו-23 של הישרדות), אבל יש לי הרגשה שהבית בוער, ואו-טו-טו יהיה פיצוץ גדול. אני לא יודע אם השנאה שלי לבוגי מוצדקת, אבל הוא בעצמו מזכיר לי יותר ויותר את רוקסין ביחסו לדן.

ג'ן, איאן ואשלי מצטרפים למשימת הוטו. מדהים שבוגי בחר באיאן וסומך עליו בעיניים עצומות! אם כבר הזכרתי כאן את רוקסין, אז איאן מאוד מזכיר לי את איתי שגב. כל הקטעים שהוא התנהג מוזר בהתחלה? אני חושד יותר ויותר שהם היו הצגה כדי שלא יקחו אותו ברצינות. מקווה שאיאן לא יפקשש בדקה התשעים. עוד משימה שהיא אורחת קבועה בכל עונה, החל מעונה 9 המזוויעה. פרנק משחק אותה בקלילות ממש מדהימה. אגב, בשאלה האחרונה הימרתי על 900 מסטיקים. 52 יותר ממה שהיה באמת! זה אחד הניחושים הכי מדויקים שהיו לי בכל שש העונות של STAY/FOLD עד כה!

בוגי סך הכול משחק טוב, במיוחד כשגבו אל הקיר, אבל האובססיה שלו לדן הורסת הכול. אנשים באמת צריכים ללמוד לפעמים מהמשחק של סנדרה. בדרך כלל, הדבר הכי טוב הוא לשבת בשקט, להיות פלוטר ברגעים הנכונים ולוודא שאתה בעמדה הבטוחה ביותר... משחק שאיאן לומד היטב. כרגע הוא ללא ספק בעמדה הכי בטוחה של הבית. ד"ר וויל לא טועה! וגם לא איוול דיק לגבי עונה 13. אם צריך לעשות עוד עונת שני שחקנים חוזרים בהישרדות (בבקשה לא), למה שלא יעשו טוויסט מעניין ויעשו ריאליטי שאפל, ויעשו עונת דיק VS דוק? בכלל, הרעיון של ריאליטי שאפל קוסם לי כבר הרבה זמן. תחשבו איזה דמות גאונית יהיה פיירפליי בביג בראדר.

אה, וג'ן מועמדת להדחה. לכאורה היא לא תודח, אבל אל תשכחו שיש גם את הסימן שאלה... אני מריח קו-דה-טה.

Nameless One

New member

לפני כמה שנים הייתי אומר לך שאין שום סיכוי לריאלטי שאפל, אבל בשנה-שנתיים האחרונות ההפקות של התוכניות האלו נהיו כל כך נואשות ,ואנחנו רואים יותר ויותר עונות אולסטארז/שחקנים חוזרים בשלושת סדרות הריאלטי התחרותי הותיקות- הישרדות,המירוץ וביג בראדר. ככה שלדעתי תסריט כמו שאתה מציע לא רחוק מהמציאות. (למעשה TAR כבר עושה שנים סוג של שאפל עם זוגות מביג בראדר והישרדות)

לגבי איאן, הוא הולך כרגע על קרח מאוד מאוד דק, והשטיק שלו היה יכול לעבוד ברוב העונות, אבל לא בעונה ששחקן כמו דן נמצא בה.
אני מקווה שדן יצליח לשרוד את הfast forward, כי למרות שהוא קצת מוציא את הכיף מהעונה. הוא עדיין אחד משחקני הריאלטי הטובים ביותר, והמשחק שלו בעונה כמעט נטול מטעויות.

אורישקי

New member

מה זה הסימן שאלה הזה?
בכל אופן דן לניצחון. בוגי מעצבן אותי.
אה ואיאן תותח, מפתיע לגמרי לטובה.

B R A Y E R

New member
מנהל

קודם כל, הקטע שבוגי התחיל לבכות לבריטני והיא בוהה בו עם הבעת פנים ריקה ואז אומרת בוידוי- ״דמעות, בוגי?! רציני?״... הרגה אותי

בריטני באמת דמות משעשעת והיא גם טיפוס מאוד חמוד ונחמד,
אבל בתור שחקנית היא גרועה בצורה מעצבנת.
התייחסה הפרק בדיוק כמו שהתייחסה אל ווילי בתחילת העונה (אם כבר מדברים על לזרוק מישהו מתחת לגלגלים....)
הלו, היית שותפה מלאה לבחירה של שיין, קחי אחריות..... מה את מצפה שרק הוא יסבול כל שבוע ואת תגיעי איתו לגמר עם ידיים נקיות?
המשפט שאמרה על כך שעזבה בעל ועבודה בשביל לבוא הרתיח אותי.. מאמין שהיא לא התכוונה אבל יצא לה מאוד מתנשא...

איאן מפתיע אותי מאוד לטובה בשבועות האחרונים. אבל כמו שמישהו אמר כבר - הוא באמת הולך כרגע על חבל דק וזה כל רגע עלול להתפוצץ לו בפנים.

ג׳ן ממש הצחיקה אותי בוידוי שלה בסוף הפרק כשהועמדה להדחה. על מי את מאיימת תגידי לי? מי את בכלל?

האח הגדול זה הריאליטי שהכי קל לקבל בו זמן מסך. ברגע שאתה משפיע בבית ומראה נוכחות, או עושה צעד משמעותי - העריכה לא יכולה להתעלם ממך. בטח כשהכל מתרחש עכשיו.
וג׳ן פאקינג לא עשתה כלום מהיום הראשון! השחקנית היחידה שלא השמיעה מילה, לא נקטה צד לא כלום. נבחרה להיות בקבוצה של בוגי ואת ההצבעות של ההדחות עשתה לטובתם בלבד מבלי לחשוב על עצמה.
בקיצור, זה חסר סיכוי, אבל הלוואי והיא זו שתצא מהבית. במילא לא נרגיש בחסרונה...

NP16

New member

לא צריך לשפוט את שיין שאמר את זה, ושרצה שגם הדם לא יהיה רק על הידיים שלו. אבל זה טוב למשחק של בריטני שעשתה לו את השיחה הזו כדי לשמור על השם שלה בתוך הבית .כשהוא מדבר עליה זה לא עובד לטובתה , ופעם הבאה כבר שיין יחשוב לפני שידחוף את השם שלה וככה בריטני מגנה על עצמה. זה שיחה שהיא הייתה חייבת לעשות למען עצמה.
היא דווקא השחקנית החברתית הכי טובה בבית.שומרת על יחסים טובים עם כולם ,אהובה. בפידס אני גם רואה שהיא כל הזמן מבלה עם בוגי, אשלי, פרנק.. יושבת איתם. אולי זו שהכי משתדלת להיות בטוב עם כולם ולא רק עם הברית. (ובתוך הברית שלה היא במצב הכי טוב) .והיא יודעת את המשחק. יש לה את הסיכוי לדעתי עדיין הכי גבוה לנצח את המשחק אני ממש לא חושב שהיא שחקנית גרועה ומעצבנת,
היא די רגישה מדי אבל זה רק עושה אותה אנושית וחמודה, היא עדיין עושה בסוף את מה שצריך.ובאמת שהיא נזהרת יותר אחרי שבעונה המקורית שלה היא לא רק הודחה אלא ממש עבדו עליה והסתירו ממנה ברית שלמה.אז בעונה הזו היא משתדלת וגםמצליחה שהיא זו שתעבוד על אחרים
.

B R A Y E R

New member
מנהל

מה שמעצבן אותי בה אבל זה שהיא כל הזמן מתנערת מאחריות!
כשמהלך עובר טוב בבית היא שלמה איתו,
אבל כשזה לא עובר טוב היא מתנערת ממנו ומפילה את כל כובד המשקל על מישהו אחר.
זה היה קודם ווילי שהיא הייתה שותפה לכל פלוץ שעשה כשהיה ראש בית, לא זז צעד בלי בריטני(למרות שלמשל ממש לא רצה להעמיד את פרנק והיא זו שהשפיעה עליו)
ובשניה אחת היא זורקת אותו ומפילה עליו את הכל!
והנה שוב שידור חוזר... אלוהים יודע מה היא רוצה מחייו של שיין..
הלו?! את זו ששיכנעת אותו לעשות את זה.... תתעוררייייייי?!?!?!?
מה את בוכה לו כמו פסיכית ועוד עושה לו רגשות אשמה, את באמת האחראית, הוא יצא טוב בכלל שלא הפיל עליך את כל האשמה כי זה באמת ככה, תרגעי כבר ותתחילי לקחת אחריות!

B R A Y E R

New member
מנהל

עדיף לקחת אחריות מאשר להתנער בצורה כלכך אגואיסטית.
כשהיא מתנערת היא הורסת לעצמה יותר את המשחק מאשר היא לוקחת אחריות (עובדה, ההתנערות הראשונה עלתה לה ב2 אנשים מהקבוצה שלה בחוץ)
הרי אנשים לא טיפשים ויודעים שגם אם היא מתנערת זה ברור שהיא חלק מזה. היא סתם שורפת גשרים על הדרך.

הורסת לעצמה את המשחק? שורפת גשרים? הDMAGE CONTROL שהיא נוטה לעשות זה ההפך של שריפת גשרים!

קודם כל, היא כרגע במיקום הכי טוב בבית. פרנק ובוגי מכוונים לעבר דן ודניאל הרבה יותר מאשר נגד בריטני ושיין.

שנית, ווילי לבדו הרס לעצמו את המשחק עם האלימות שלו. אוי לך לכוון אצבע מאשימה כלפי אדם אחר. הוא היה אלים והתנהג בצורה בזיונית רק באשמתו בלבד.

בריטני התנערה ממנו ומההתנהגות שלו אחרי שהתחיל להתנהג בצורה אלימה, ושיא ההתנערות הגיעה אחרי שווילי עף כי היא עשתה DAMAGE CONTROL. אותו DAMAGE CONTROL שומר אותה עד עכשיו בתוך הבית. ג'וג'ו אגב עפה גם בזכות עצמה וגם בזכות הקשר המאולץ שלה לווילי.

שיין הוציא את בריטני באור רע, ובריטני הייתה חייבת לעשות שוב DAMAGE CONTROL. אפילו אם היה לה חלק בכך. נטילת אחריות או האשמה במשהו אלה רק סיבות להעיף מישהו. היא רוצה ללכלך את הידיים שלה מעט כמה שיותר וזה לגיטמי!!

היא משחקת מצויין.

ואתה צריך להפסיק לשנוא מתמודדים בהתאם ל"אשמה" שלהם בכך שראסל ומשפחתו המגעילה הודחו\לא ניצחו.

B R A Y E R

New member
מנהל
חרטא ברטא קונטרול

אתה קורא למושג ״התנערות״ בשם הרבה יותר יפה כדי להוציא אותה יפה ומחושבת.
בפועל היא לא חשבה יותר מדי מעבר ל״אני מנקה לעצמי את הידיים וכולם יכולים להזדיין״.
לפני שהוא ״דחף״ את ג׳ו הוא לא היה אלים ב-כ-ל-ל. הוא היה בסדר ושמר על קור רוח.
בריטני בחרה לצאת עליו ולהתנער מכל השבוע שהיה למרות שהתנחלה לו בחדר והייתה שותפה מלאה לכל מילה שיצאה לו מהפה, ואפילו גרמה לו לעשות דברים שהוא לא רצה לעשות בכלל.
ופתאום היא מתחילה לצעוק עליו?! איזו חצופה!
ועוד לגרום לשיין וג׳וג׳ו להשתתף איתה בחרם שכולם בבית עשו עליו.
על מה? על זה שהוא ״צחק״ על ויל? איזו סתומה, היא הייתה בחדר וראתה בדיוק איך זה היה!
אז וואלה אני מבין את ווילי ויש סיכוי שכולנו היינו פועלים ככה במקומו. אחרי שכל הבית מחרים אותך ואין לך עם מי לדבר ואנשים רק מתגרים בך, חצי מליון דולר לא שווה את ההשפלה שאתה עובר.
אז כן, בריטני אחראית מלאה למה שקרה!!!!!! ולא רק שהחרם גרם לה לאבד שחקן, זה רק הרס לה כי היא איבדה עוד אחת.

אז כן, היא שחקנית לא חכמה בכלל ומונעת מרגש בלבד. דמג׳ קונטרול זה להיות מחושב ולפעול מהראש, לא מהרגש.

ולסיום, שם המשפחה שלי הוא ברייר ולא האנץ, אין לי אינטרס להגן על ראסל וווילי בלי סיבות הגיוניות אלא כי אני מאמין באמת ובתמים במה שאני אומר. שום דבר אצלי לא אוטומטי.

בכל ההודעות שלך, התייחסת לאגואיסטיות ולהתנערות ממעשים "רעים" כמשהו רע. אגואיסטיות זה שם המשחק, וזה מה שמקדם אותך בו. דן ניצח בעונה שלו רק כי הוא היה אגואיסט, וחשב רק על עצמו. בריטני אימצה בעונה הזו את הסגנון הזה ואני שם לב לכך. בהתחלה זה הפתיע אותי, כי היא הייתה שונה מבריטני12, אבל עכשיו אני לגמרי זורם עם צורת המשחק הזו עבורה כי האגואיסטיות הזו רק מקמדת את בריטני למעלה.

נכון שזה נחמד לפעמים שיש שחקנים שמוכנים לוותר על עצמם, כדי לסייע לאחרים או להשאיר אחרים במשחק על חשבונם, אבל לרוב זה לא מקדם אותם לשום מקום.

לא יודע מה איתך, אחרי שווילי הלך, ההתנערות של בריטני ממנו הייתה די מחושבת. ההתנהגות הזו היא אגואיסטית וטוב שכך!!!

בריטני לא אחראית לשום דבר שקרה. ווילי אדם מבוגר ואם הוא רוצה לנהוג באלימות או לכנס ישיבות בית מיותרות שרק מרגיזות את הדיירים האחרים, זוהי אחריותו בלבד. הוא פאקינג בן אדם מבוגר. וגם אם בריטני אילצה אותו, כפתה אותו, לעשות כך אז הוא מטומטם שהוא הקשיב לה. אבל זה לא מטומטם מבחינתה שהיא התנערה מכך, וזרקה UNDER THE BUS מישהו שהיה שם בין כה וכה וחשבה על עצמה.

למעלה