BB1416
אחרי שהשלמתי היום גם את שני הפרקים האחרים, אני חייב לציין שדי התאכזבתי שפרנק התברר כבובה של בוגי. אני לא מאמין שעבר בראשו הרעיון של לבקדר את דן והוא לא עשה את זה, במיוחד אחרי, איך שפרנק טען, שדן שיקר לו בהדחה המדומה.
ממש התבאסתי שוויל עף, ראשית כל, כי הימרתי עליו במשחק של עמית
, ושנית כי הוא באמת אחלה שחקן עם פוטנציאל לא ממומש. אני חושב שכשהוא יסתכל על עצמו משחק הוא יעשה חשבון נפש, ויבין שהוא היה יכול להגיע מאוד גבוה. ולא הבנתי מה ג'ן קשורה עם הקול הנוסף לוויל- ?
המשפחה של ג'ו חמודה לאללה!! הם הרגו אותי מצחוק שגם הם סובלים מהצעקות של ג'ו בדיירי רום. הכי הצחיקה אותי אשתו כשהיא בהתחלה אמרה "אני אשתו של ג'ו", ואז אמרה "סליחה", והתחילה לצעוק- "אני אשתו של ג'ו!!!!!!!!!"
בריטני ודניאל שיחקו משחק טוב השבוע. UTR כמו שצריך. בריטני הצחיקה אותי בפרק הקודם כשהיא אמרה לאיאן, כמו איזה כלבלב- "לך תרחרח מה בוגי ופרנק מתכננים לעשות". מלכה! גם כל הקטע עם זינגבוט היה מצחיק. האאוץ' הכי גדול עם מה שנאמר לדניאל, והקטע הוא שזה מדויק. המערכת יחסים של דניאל ושיין מתחילה להיות דומה למערכת היחסים של מאט ונטלי (כשאת נטלי ממש ממש ממש אהבתי) מעונה 9. והזינגבוט הקטן שמסר את שרשרת הPOV כזה חמוד! התחרות הזו של הPOV היה אחלה. ממש מזכיר משחק מחשב קלאסי.
פרנק ואשלי- WTF??? מאיפה זה הגיע? ממש לא ציפיתי את זה מגיע, הייתי בטוח שהם מדברים על להתמזמז בצחוק. אני מקווה שאיאן יגלה את זה כדי שיפנה נגד פרנק עוד יותר. יכול להיות שאשלי ככה נוקטת את גישת פרוואטי מהישרדות- גישת השרמוטוורטי. אם זה עבד לפרווטי, אין שום סיבה שזה לא ילך גם לאשלי. רק שאת אשלי אני מחבב הרבה יותר מהשרמוטה הראשונה.
אני אעשה דירוג קטן של הפייבוריטים שלי:
1. בריטני
2. שיין
3. אשלי
4. דניאל
(לגבי אשלי ודניאל- תמיד אהבתי פוסטמות...)
5. דן
6. איאן
7. המשפחה של ג'ו
וכל השאר.