עוד קצת וזה מגיע
18.12

inbary1

New member
Yalush2 , תשבעי בחיי ה....

חתול שאין לך, שככה הנעל (דודו) דיבר...
מישהוא צריך לתפוס אותו, ולנער דחוף. לומר לו שהאח כבר מזמן נגמר, ושהוא יכול להפסיק עם הצגת הטימטום הגדולה שלו....
ואם הוא באמת כזה נעל במציאות, כלומר מחוץ לאח, אז אני מרחמת עליו ועל כאלה שרמת המישכל שלהם שואפת לזירו, ולא, אין בכוונתי למשקה המפורסם (קולה)....

Pachulii

Well-known member
שלום לפורום
ציפיות וחששות

אז ההתרגשות שוב באוויר והציפייה שוב פה. ואיתה גם החששות. האמת? עם השנים בלי לשים לב בידיוק מתי ואיך הפכתי למכורה אמיתית לאח הגדול.

אני כבר מתגעגעת ללחזור הביתה אחרי העבודה ולשבת על המחשב, לעבור על כל ההודעות בשרשורי בוקר צהריים וערב, ולחזור אחורה במאקו לראות את כל הדברים שכתבו פה שקרו או נאמרו.
להתעורר בבוקר לפני משמרת, לשבת לעדכון עם הקפה, ולגלות שדווקא בלילה שהלכתי לישון מוקדם קרו 1001 דברים בבית ואין לי זמן להשלים אותם עכשיו כי אני צריכה לצאת!
להכין לי חטיפים ונשנושים ולהכריח את בעלי לשבת לראות איתי היום בערב כי מתחילה משימה וזה יהיה ממש מצחיק, ו"הנה, הנה, עכשיו יתחיל האקשן אני מבטיחה!" ואנחנו נמרחים שעות ולא קורה כלום והוא בורח מהספה ואומר לי שהוא לא מבין איך אני רואה את התוכנית הזו בכלל

מממשש מתגעגעת לכל הקונספירציות פה בפורום, שהופכות את הציפייה לכל כך יותר מעניינת ומצחיקה, כי חצי מהזמן ממש משעמם שם, אבל אצלינו בפורום חגיגה של ממש.
מחכה לדיונים על האנשים, הדמויות, החברויות והקשרים, המשימות, הריבים..
מכורה אמיתית נו.

אבל, יש גם חשש וסוג של ירידת מתח לקראת העונה הזו שאני מקווה שיעברו לי מהר. כשאני מסתכלת אחורה על עונות שהיו, אני מסתכלת בגעגוע ונסטלגיה. היו אנשים שמאוד אהבתי והיו אנשים שפחות וכאלה שממש עצבנו אותי, אבל סה"כ.... היו עונות טובות. כשאני מסתכלת על עונה האחרונה, זה פשוט מעביר בי חלחלה.
העונה ההיא מגעילה אותי, אני לא מצליחה למצוא בה אדם אחד שאליו באמת מכל הלב התחברתי, מישהו שריגש אותי באמת, חברות יפה או אמיתית, ריב מכובד עם פואנטה... כלום. הכל היה חסר פרופורציות, רדוד, חלול, מעוות. הדמויות היו אפורות. גם שי חי, שסיפק לי קטעים שלפחות היה שווה לצפות בהם וסה"כ הוא בבנאדם מעניין ואחר מכל האחרים שם, גם הוא לא פיצה על העונה הגרועה ביותר באח הגדול לדעתי. העונה הזו הוציאה לי את החשק.

אני מאחלת לנו עונה מהנה, נוסטלגית, מעניינת! עונה עם אינטרקציות, דיונים, וקשרי חברות אמיתיים. אני מקווה שגם הריבים שיהיו יהיו מלאי תוכן ולא מבוססי קללות. מאחלת לנו להשאר עם טעם של עוד ולא עם טעם של איכסה.

בהצלחה ליורם זק.. הלוואי שתרגש אותנו

toly7

New member
ערב טוב לנטה גמני חושבת כמוך יורם ז'ק לא יוותר על שי חי המלך

toly7

New member
לדעתי שי חי ייכנס העונה יהפוך את הבית ויזכה בפרס וככה ייעשה

אני מאוד מקווה שלא. הספיקה לנו העונה האחרונה.

עם שי חי וקרסנטי הדיירים מהגיהנום.
למרות שאם זק מתכנן להרוס את הפורמט באופן אנוש לפני שהוא עובר למתחרה רשת, הוא עוד עלול להכניסו, ולחזור על הקונספט שכל שאר הדיירים הם שדים ורק שי חי מלאך מסכן וקורבן של כולם, כדי להביאו לגמר ולהעניק לו את הפרס.

אך אם זה יקרה היחידים שימשיכו לצפות בעונה הזאת יהיו חברי הכת שלו, ואף אחד מלבדם. והרייטינג יצנח בצורה קשה שלא ישתלם יותר להפקה להמשיך את העונה עד סופה.

אז אולי זק שרוצה לפגוע סופית בפורמט שעומד לעבור למתחרה רשת יעשה את זה. אבל נשאלת השאלה האם זק גם רוצה לפגוע לעצמו ולהפקה שלו בהכנסות? וכאן, נראה לי שזק יעדיף את טובתו ואת טובת ההפקה שלו, על פני הפגיעה הסופית בפורמט לפני שהוא עובר למתחרה רשת.

toly7

New member
נטה היקרה ברו רשכניסתו של שי חי יישמר בסוד עד הרגע האחרון אפ

GM1988

Well-known member
נניח והוא נכנס - ו... ?

מה נראה ממנו - עוד פעם את "כל האמת בפרצוף"?
הדברים שהיו בעונה האחרונה לא יעבדו שוב.
צריך באמת להמציא משהו חדש כדי שהופעתו תהיה מעניינת שם, כי בראש ובראשונה אנשים יצפו למה שכבר ראו.

toly7

New member
יו איזה התרגשות אני כבר מחכה במתח לעונה החדשה והמסעירה כדברי

בכל עונה מחדש ההפקה עושה שטיפת מוח לצופים

שימו לב איך בכל עונה מחדש הפקת האח הגדול עושה לצופיה שטיפת מוח, כל פעם בנושא אחר.

זה התחיל עוד מעונה 5 עם קוטי ונמשך עד העונה האחרונה עם שי חי.

לדוגמא: בעונה 6 עשו לנו שטיפת מוח שכל מי שאוכל בשר ולא הופך לטבעוני הוא אדם רע ואגואיסט ועל כן לא מגיע לו לזכות, בעוד שמי שטבעוני הוא פשוט מלאך שהכי מגיע לו לזכות, רק בכדי להביא את טל גלבוע יקירת ההפקה המרושעת לגמר ולניצחון בו. אין לי ספק שאף צופה לא ישכח לעולם כמה ההפקה טחנה לנו במוח לגבי הטבעונות באותה עונה.

אבל הפלא ופלא, כבר בעונת ה VIP השנייה הטבעונות כבר לא היתה חשובה, וכבר לא שינה לאף אחד בהפקה מי אוכל בשר ומי צמחוני או טבעוני, כל מה שעניין אותם זה שמושיק עפייה שנמצא בפשיטת רגל עקב התנהלותו הכושלת יזכה, והם עשו הכל שזה יקרה.

ובעונה 7 שוב אכילת הבשר לא היוותה בכלל אישיו, כי פתאום זה בסדר לאכול בשר ולא להפוך לטבעוני, כי אין יותר להפקה איזו טל גלבוע שאמורה לזכות, ובמקומה יש להם את שי חי, אדם פרובלמטי מאוד שצריך לארגן לו דירה, אז ההפקה סידרה לו את פינת הכל בפרצוף השבועית, ודאגה להציגו לצופים כקורבן מסכן שכל שאר הדיירים שאותם הוא כינה קופים, תת-אדם ושאר כינויים בזויים, הם שדים ורק שי חי הוא המלאך היחיד בבית. בעוד שבמציאות הלא ערוכה דווקא שי הוא זה שפגע בכל הדיירים, ובעיקר בדיירות, כולל בחבריו הקרובים ביותר ואפילו בארוסתו שהוכנסה ע"י ההפקה בכדי לעזור לו להגיע לגמר וספגה ממנו אש, אבל הפעם גם כל זה כבר לא עזר להפקה אל מול מנגנון ההרס העצמי של שי חי עצמו שלא איפשר לו לממש את התכנון של זק ושל ההפקה שנאלצו להדיחו, כשהם מציגים זאת כאילו הוא עזב מרצונו ועוד מקיימים איתו ועם תני ארוסתו ראיון פרידה מתוקשר, מה שלא עשו עם אף מתמודד שהודח על ידם בגלל עבירה על הכללים של הפורמט באף תוכנית קודמת.

אז מעניין איזו שטיפת מוח מתכננת ההפקה לעשות לצופים העונה? ולמי העונה מכורה מראש הפעם?

אין עוד הרבה ונגלה כולנו את התשובות לשאלות האלה.

יש סיכוי לפגוש בשבוע הבא את לינור בבית חב'ד קייב?

פשוט, אני יודע שהיא מתנדבת בקייב אוקראינה
והייתי יותר משמח לפגוש אותה שם.

למעלה