שרשור צהריים
היום ה84 ב

Jason2

New member
אתה יודע שהתואר לא אנושיים

שמור לנאצים ולעוזריהם. אני חושב שרמת השיח בפורום הזה ירדה לרמת שיח של שנאה טהורה שמגיע בד"כ מהמון מוסת. תשקלו לפני שאתם מתחילים לחלק תארים ששמורים לגרועים שבאויבים שלנו.

הממ...תגיד את זה למי שכתב מעליי.

אני בנתיים כתבתי רק שהם בני אדם, לא כתבתי על איש שאינו בן אדם.

פיטנס1

New member
ג'ייסון,

אתה רואה כנראה רק מה שאתה בוחר לראות.
לבחור לך הודעות נבחרות מאוהדי שי חי או שאתה יכול לקרוא אותם בעצמך?
&nbsp
וכן, יש פה רמת שיח מבחילה לפעמים, כולל תמונות לא ראויות, לא ראיתי אותך מגנה אותן.

nicknick28

New member
הטענה שלך קצת מבלבלת

כי מצד אחד זה לא בסדר להגיד על הדיירים שהם לא אנושיים ,יש להם רגשות,הם חווים חוויות,טעויות,עליות ומורדות. הם בני אדם.

אבל להגיד על שי חי שהוא רובוט חלול וריק זה בסדר. הוא הרי לא בן אדם ,אצלו אין רגש,עליות,מורדות וטעויות.

כשהם טועים,זה מובן,הם בני אדם. "בניגוד לרובוט".

אני דווקא מתחברת למסר שלך,להזכיר לכולנו שהדיירים בבית הם בני אדם, שסה"כ נמצאים במקום מאוד קשה ומניפולטיבי, וצריך להיזהר מלהגיע למקומות שמבזים את האנושיות שלהם.הגיוני לכעוס ולא להתחבר אבל צריך לשמור על הזיכרון שהם סה"כ כמונו ,אנשים שיצאו מהבית הזה וימשיכו לחיות חיים.
יש ימים שההתנהגות שלהם באמת מכאיבה לי לצפייה.אבל נכון,בני אדם מכאיבים לפעמים ,זה קורה לכולם.

אבל חבל לראות שהמסר הזה מתבטא באופן חד צדדי,לזכור שהם בני אדם כשהם עושים טעות,יש להם רגש. אבל שי בניגוד אליהם הוא רובוט.

פונט3

New member
ציינתי שהם תתי רמה, ולא אנושי לצפות בזה. כל היתר זיל גמור.

מבט חלול, רובוטיות התנהגותית

וחוסר יכולת לקרוא מצבים חברתיים או לקרוא בני אדם אינו חלק מלא להיות אנושי אלא חלק מהפרעות (לדעתי הפרעת אישיות גבולית) שאני מאמין שהאיש הזה סובל מהם.
זה שההתנהגות הזאת זוכה לכזו הערצה זה חולני בעיני אישית, חולני כמו לתת לו בכלל להגיע תוכנית בלי אבחון מתאים ולתת לבית שלם לסבול מהתוצאות של זה.

לי אישית זה לא עושה טוב לראות, בכלל, לראות סבל של אחרים או התעללות באחרים עושה לי לא טוב. אני חושב שמי שלא מסוגל לצפות בדינמיקה אנושית יומיומית אלא רק נהנה לראות דם , ריבים, צעקות ומחזק את האיש המסכן שמייצר את זה..וול....לא ארחיב.

Jason2

New member
אז אתה אומר שאת כל מי שיש לו בעיות

צריך להחרים או לא להתייחס, ללכלך עליו או להרחיק אנשים אחרים ממנו.
איזה מזל שיש טיפה בעולם חמלה ובחיים האמיתיים יש אנשים שהמטרה שלהם היא לטפל בבעיות ולא להתעלם או יותר גרוע, להעלים את הבן אדם.
&nbsp
לכל בני האדם יש בעיות, אני לא מכיר אדם מושלם מבחינה נפשית.
&nbsp
ושוב אתה מדבר כאחרון המעריצים בזה שאתה מצביע רק על ההתנהגות שלו כמשהו שלילי ולא מסתכל על כל השאר.

nicknick28

New member
נראה לי שנעזוב את זה,אנחנו מסתובבים סביב עצמנו

אני קיבלתי את התחושות שלי מכתיבתך,לאן אתה מכוון,אבל תמיד יכול להיות שאני טועה.

רק אתה יודע למה התכוונת כשכתבת על הדיירים שהם בני אנוש ואז "בניגוד" ובהפרדה מוחלטת את דעתך על שי.

למה הם זוכים בתיאורם למילים כמו רגש,רגעי תקומה ונפילה,דעות ומחשבות
ושי בתיאורו הוא בלון נפוח וריק ועוד שלל מילים שרחוקות מלהראות שגם בו יש רגעים אנושיים כאלה,כמו שאר הדיירים.

כמו שאמרתי,אני מאוד מסכימה עם המסר הכללי שלך, כמה שההתנהגות שלהם קשה לי לצפייה,הם עדיין כמוני וכמוך,אנשים שהיו להם חיים לפני ויהיו להם חיים אחרי ובסה"כ הבית הזה באמת עושה להם רע ומטמטם אותם,דוחק אותם למקומות. ויש להיזהר ממה שאנחנו כותבים על דיירים בבית ולשים לעצמנו גבול בסיסי.

וכולי תקווה שההתבוננות היפה שלך והנסיון להבין אותם גם ברגעים המכוערים שלהם , תהיה רלוונטית גם שאתה מסתכל על דיירים אחרים.

גם לי עושה מאוד רע לצפות בשישיית האנשים האלה יושבים ומדברים על שי. ואני לא היחידה שמרגישה ככה.וגם אתה לא היחיד שמרגיש ככה.

אז כנראה שיש משהו גם במה שאתה אומר וגם במה שאני אומרת,ויש פה 2 צדדים שעושים טעויות ומתנהגים לא בסדר.
לא צד אחד אנושי ומלא רגש מול צד אחד קר עם הפרעת אישיות.

(ואגב אני יכולה להגיד שם על הרבה אנשים שיש להם הפרעת אישיות ,אבל אני אמנע מכך,כי הסיטואציה שהם נמצאים בה היא פשוט לא הגיונית)

טוליפן33

New member
הם איבדו צלם בריקוד קבוצתי על הדם בזמרת הלילה לילה לילה

היה חסר רק מדורה וצלם הקורבן בהמחשה הכי פרימיטיבית של איבוד צלם

ליהיבת

New member
איזה כייף לקרוא את מה שאתה רושם

כל הכבוד
הלוואי שהיתה לי השפה שלך לכתוב ככה

מגוון רגשות, דעות ומחשבות :- התעלפתי מצחוקD

יש להם רק אובססיה אחת והם אנשים צרי מוח, וחסרי תוכן.

למעלה