אמאלה, רק לא נציגה שלי...מכשפה מודרנית.
F fsociety New member 8/3/16 #40 אור היא אישה אפלה ומלוכלכת (תרתי משמע) שדוגלת בשקרים סילוף עובדות, הסתה ודו פרצופיות.
R rachela8 New member 8/3/16 #194 זה לא חרם אבל מכינים אוכל רק לעצמם מגעיל ביותר ועוד רוצים שהם ישתפו להם את הכלים ,שישייה מגעילה שחייבת פירוק מיידי
זה לא חרם אבל מכינים אוכל רק לעצמם מגעיל ביותר ועוד רוצים שהם ישתפו להם את הכלים ,שישייה מגעילה שחייבת פירוק מיידי
L LOCHASHUV1 New member 8/3/16 #286 אור לא אכלה ביום שישי ושטפה את הכלים של כולם אז מה יקרה שחבורת שי חי תשטוף כלים ולא בלאט בלילה כפי ששיחי אומר ששוטף בלילות, הוא הראשון שהולך לישון ,
אור לא אכלה ביום שישי ושטפה את הכלים של כולם אז מה יקרה שחבורת שי חי תשטוף כלים ולא בלאט בלילה כפי ששיחי אומר ששוטף בלילות, הוא הראשון שהולך לישון ,
ע עוברת אורח 123 New member 8/3/16 #101 איזה קטעים זה שצריך להביא לפה אנשים חדשים לחזק את אור חחחח זה רק הולך ומשתפר
L LOCHASHUV1 New member 8/3/16 #298 לא צריך כוח עזר לחזק את אור כפי שחיזקו את שי חי אור יודעת להסתדר לבד וטוב מאד
ו ווינר7 New member 8/3/16 #27 הנה בשביל התינוקי הבכיין אח גדול לקחו לי את הצעצוע...בלעדיו אני כלום ושום דבר... אני עצובי ומסכנציק אני אפס מאופס בלי הפינה השבועית... אח גדול
הנה בשביל התינוקי הבכיין אח גדול לקחו לי את הצעצוע...בלעדיו אני כלום ושום דבר... אני עצובי ומסכנציק אני אפס מאופס בלי הפינה השבועית... אח גדול
F fsociety New member 8/3/16 #37 קבוצת הזבל התת-אנושי יכולים להמשיך בחרם שלהם. פרצופם המגעיל נחשף כבר ממזמן.
ו ווינר7 New member 8/3/16 #66 אבל התינוקי הבכיין בעצמו אומר את זה שבלי הפינה הוא לא שווה כלום...מה גם לאליל שלכם אתם לא מאמינים
א איגרא רמה36 New member 8/3/16 #88 זאת המשמעות של הערצה עיוורת, שומעים רק מה שרוצים לשמוע ומחשיכים את כל השאר.