שי מיקה שרק לפני כמה ימים אמרה שמתייחסת לאיציק כי הוא אדם מבוגר - יושבת ומצחקקת
ע עדגיל Well-known member 8/3/16 #49 שי מיקה שרק לפני כמה ימים אמרה שמתייחסת לאיציק כי הוא אדם מבוגר - יושבת ומצחקקת
מ מיקה סילברמן1 New member 8/3/16 #37 איך שי חי אומר. בכל העולם הייתי טמבל כמו איציק לא ראיתי. בושה וחרפה.
א אמילי91 New member 8/3/16 #39 איך הוא מזלזל באינטלגנציה של תומכי שי חי... כי הרי הוא מדבר אליהם זה ברור לכם כן??!
igloo2 New member 8/3/16 #45 פשוט מביך חרם גורם להתאבדויות??? בריונות כמו של חברו שי חי זה מה שגורם להתאבדויות אם כבר הוא פשוט גילה שלהגיד את המילים צבועים וחרם זה מלהיב את הקהל והוא לא מפסיק להשתמש בהם בלי שום קשר למציאות
פשוט מביך חרם גורם להתאבדויות??? בריונות כמו של חברו שי חי זה מה שגורם להתאבדויות אם כבר הוא פשוט גילה שלהגיד את המילים צבועים וחרם זה מלהיב את הקהל והוא לא מפסיק להשתמש בהם בלי שום קשר למציאות
כ כוכב נוגה זוהר New member 9/3/16 #290 חבל רק שהכניס את הליקוק לזאב הטורף ולפילגש...עשה טעות ממש לא מגיע להם. איציק אני מתחננת, לא מילות חנופה ולא לתת במה לאנשי האופל. לא עוד.
חבל רק שהכניס את הליקוק לזאב הטורף ולפילגש...עשה טעות ממש לא מגיע להם. איציק אני מתחננת, לא מילות חנופה ולא לתת במה לאנשי האופל. לא עוד.
igloo2 New member 9/3/16 #287 להגיד שהדיירים מחרימים את איציק זה כמו האנשים שאומרים ש"ישראל מוציאה להורג ערבים ברחוב בלי משפט" בשני המקרים זה עיוות קשה של המציאות וניצול ציני של עוולות אמיתיות. לכן אני מרשה לעצמי לגחך
להגיד שהדיירים מחרימים את איציק זה כמו האנשים שאומרים ש"ישראל מוציאה להורג ערבים ברחוב בלי משפט" בשני המקרים זה עיוות קשה של המציאות וניצול ציני של עוולות אמיתיות. לכן אני מרשה לעצמי לגחך