שרשור לילה 2 היום ה47 ב

Psy Bear

Well-known member
גם מגי וגם נטע ואדל דיברו על זה.

מגי גם אמרה "אתה עוד לא ראית אותי עצבנית. מה שראית עכשיו עם סימה זה עוד כלום".

some1here4

New member
דווקא זה התפספס לנו? אולי יכנס לפרק בשבת..

בעבר יכולנו לצפות בלייב במהלך השידור..

אלזה4

Well-known member
מחר אביבית ישראל ותומר מודחים לחדר משימות!! נראה אם צדקתי

אליאב ישאר בבית
האח רוצה לקרב בין תומר לישראל

ילה בואו נתחיל הימורים

אני רוצה שאליהב ותומר
האח רוצה לדעתי ישראל ותומר כמוך אלזה

אלזה4

Well-known member
נטע וטילטיל הולכים מחר הביתה לפי הדיבורים שלהם...

some1here4

New member
גמאני הבנתי משהו כזה מנטע.. אבל לא לגמרי..

אולי הם ילכו באמת ויפרידו רק את ה"מודחים".
ועדיין.. אמרו שבשבת יוציאו את כל הדיירים הזמניים ויציעו להם משהו אז אני מקווה שהבנתי לא נכון כי לא בא לי שנטע תלך.. למרות שמהדברים שלה כן קיבלתי את ההרגשה הזאת.. כשהיא אמרה לאדל שאולי כן תהיה הצבעה בינה לבין אביבית ועומרי.. אוף זה ככ מבלבל..

ronsil

New member
מי ירצה להסגר עם אביבית בחדר לשלושה ימים...

ואין להם כפתור למיוט כמו לצופים, השם ירחם

אלזה4

Well-known member
צריך פרשנות נשית כשהם צופים בבית + חמלה וחיבוק עם ציצים...

nicknick28

New member
אני זוכרת עד היום את אביבית ויעל שהודחו לחדר צדדי

הפרצופים של יעל

nicknick28

New member
תומר וישראל כבר קרובים לדעתי

היה ביניהם בהתחלה מעט ויכוח אבל לאחרונה הם ממש בסדר אחד עם השני ואפילו יושבים לפטפט לא מעט. יהיה נחמד לראות חברות קרובה ביניהם אני מחבבת את תומר , סתם לא נראה לי שיש פואנטה מיוחדת לפוקוס כזה.
&nbsp
עקרונית לא כזה קריטי לי מי יודח ומי יישאר....העיקר שתהיה הפרדה בין מגי לישראל ותתאפשר לו הזדמנות לנהל תקשורת עם אחרים.
אני תוהה מה יהיה עם מגי אם תחשוב שישראל מודח....הרי בעבר אמרה שתעלה אחריו במדרגות, ובכלליות נראה שאין לה ממש קיום בבית בלעדיו.
היא תהיה שבר כלי אם יודח ,האם תרצה ישר לצאת?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Pokki34

New member
נראה מחר, אני דווקא חושבת שהיא תרצה לצאת

לא לפני הרבה בכי

אלזה4

Well-known member
לדעתי זה ידביק בין תומר וישראל עוד יותר וההפרדה בין הזוג רק

תגביר את האהבה שלהם..
כולנו זוכרים איך שי חי התחרפן בלי תני..

nicknick28

New member
אני לא שמה את שי חי ותני באותה משבצת כמו מגי וישראל

שי ותני היו זוג של ממש, מבחוץ...עם חיים ובסיס משותף עוד לפני האח הגדול. זה לא היה משהו טרי ולא ברור שנוצר בבית לפני כמה שבועות וטרם יודעים בכלל אם רלוונטי או יחזיק בחוץ. אין מה להשוות בין הבסיס הזה לבסיס הזה.
&nbsp
אבל אני לא רוצה בהכרח את ההפרדה בגלל האהבה.
כאילו גם בגלל זה ,לפחות יומיים שלושה בלי הדבק הזה, אני אישית לא נהנית מהשיחות האינסופיות.(גם ממריה ורועי אבל הם לא רלוונטים פה במשימה ).
זה יותר ממקום של קצת אוויר, קצת אינטראקציות אחרות עבור ישראל....כל עוד מגי צמודה אליו הוא לא באמת מגיע לשום שיחה מעמיקה עם מישהו אחר, זה תמיד נקטע.
&nbsp
תחשבי על משימת חדר המתים. שי חי סבל מההפרדה אבל איזה שיחות קיבלנו באותו לילה, עם דודו ועם עומרי. דברים שלא היו יכולים לקרות את תני הייתה שם איתם ביחד.
&nbsp
אבל אני חייבת גם להגיד על תני, עם כל התלותיות המתבקשת שלה בשי חי,בכל זאת היא נכנסה עבורו, היא אפילו לא הגיעה לחצי מהרמה של התלותיות של מגי. היא דיברה עם אחרים וצחקה עם אחרים , הדיירים בבית די אהבו אותה ולא נראתה אבודה כמו מגי כששי לא היה לידה.
&nbsp
&nbsp

למעלה