ממש!! ככ מקווה שישארו.. הכניסה שלהן פשוט הכניסה צבע וחיים
ע עמלץ הפלדה New member 21/6/18 #156 יש לי טעם נוראי בבטן ובגרון על האוכל שאכלתי באירוע, להקיא אני לא יודע איך להפיג את הטעם
Psy Bear Well-known member 21/6/18 #178 אתה לא צריך סוכר. אתה צריך דברים בסיסיים. כלומר לא חומציים.   שתה סודה, זה הכי טוב.
Psy Bear Well-known member 21/6/18 #197 לסוכר אין רמת חומציות (pH) אבל אתה בכל מקרה לא צריך סוכר. מה גם שהוא מעודד דלקתיות ובמידה ויש לך דלקת קטנה בקיבה זה יכול רק להחמיר.
לסוכר אין רמת חומציות (pH) אבל אתה בכל מקרה לא צריך סוכר. מה גם שהוא מעודד דלקתיות ובמידה ויש לך דלקת קטנה בקיבה זה יכול רק להחמיר.
ע עמלץ הפלדה New member 21/6/18 #227 תודה. זה בחילה מהטעם, הרסו אוכל, מה שנגעתי גועל הרסו תפוחי אדמה בתנור!!! כמה גרוע צריך להיות כדי לעשות תפוחי אדמה בתנור מגעילים? אני לא יודע לבשל, ואני עושה אוכל פי כמה יותר טעים ואני לא בררן באוכל מה שכן הקישקע היה סביר....
תודה. זה בחילה מהטעם, הרסו אוכל, מה שנגעתי גועל הרסו תפוחי אדמה בתנור!!! כמה גרוע צריך להיות כדי לעשות תפוחי אדמה בתנור מגעילים? אני לא יודע לבשל, ואני עושה אוכל פי כמה יותר טעים ואני לא בררן באוכל מה שכן הקישקע היה סביר....
בוףףברכה Well-known member 21/6/18 #216 אוליי..שישתה מים עם.. באצבע אביבית....בחושה.. יקיא ירגיש.. יותר טוב..משוחרר.. ויחסוך..אימון.קלורי...ל מחר..
אוליי..שישתה מים עם.. באצבע אביבית....בחושה.. יקיא ירגיש.. יותר טוב..משוחרר.. ויחסוך..אימון.קלורי...ל מחר..
י יונתנסקי Well-known member 21/6/18 #262 מכל השטויות שאנחנו מדברים..... למה שלא תנסה רופא, שישלח אותך לבדיקות....
ע עמלץ הפלדה New member 21/6/18 #266 זה בסדר עכשיו... פשוט הטעם היה נוראי, והייתי רעב אז אכלתי קצת אומנם, ונשארתי רעב, עם טעם רע אז בבית אכלתי להפיג את הטעם
זה בסדר עכשיו... פשוט הטעם היה נוראי, והייתי רעב אז אכלתי קצת אומנם, ונשארתי רעב, עם טעם רע אז בבית אכלתי להפיג את הטעם
מ מיכלוש113 New member 21/6/18 #161 שימו לב לקטנות , נעלם הכתובית שאחד מVIP ישאר והכל תלוי במצביעים או ל... ה...
מ מילימק New member 21/6/18 #192 אז לא תהייה הצבעה...? הם ישארו רק לפי החלטתם בלבד....? יש לתוכנית הזאת בכלל מפיק או מנהל....? זה נראה שהתוכנית פשוט זורמת עם המים.... אין ניווט  
אז לא תהייה הצבעה...? הם ישארו רק לפי החלטתם בלבד....? יש לתוכנית הזאת בכלל מפיק או מנהל....? זה נראה שהתוכנית פשוט זורמת עם המים.... אין ניווט