כן, כי לקחו את הפעמון שהוצב בסלון לתיקון
ש שלדג כפיר New member 21/6/18 #123 אז האח רמז לנו עכשיו, שמחר ה"הדחה" מחר יש משדר? או יעשו משדר מזויף כמו שעשו להם עלאק משדר בהעמדה? טוב מה אני שואל, מאיפה אתם אמורים לדעת בכלל, אתם כמוני
אז האח רמז לנו עכשיו, שמחר ה"הדחה" מחר יש משדר? או יעשו משדר מזויף כמו שעשו להם עלאק משדר בהעמדה? טוב מה אני שואל, מאיפה אתם אמורים לדעת בכלל, אתם כמוני
ק קפה עולה New member 21/6/18 #155 תומר מתגלה כאדם רגיש וחברותי הוא קיבל את השיעור שלו לחיים. גם בירך את נטע באופן אישי. אחלה גבר.
פ פלג ק New member 21/6/18 #163 אני אוהבת את האינטראקציה שלו עם נטע. הקטע עם הפד הבוקר קרע אותי. . הוא חופשי איתה לגמרי והיא גורמת לו להתפוצץ מצחוק.
אני אוהבת את האינטראקציה שלו עם נטע. הקטע עם הפד הבוקר קרע אותי. . הוא חופשי איתה לגמרי והיא גורמת לו להתפוצץ מצחוק.
svtar25 Well-known member 21/6/18 #147 תומר גבר גבר, איזה ריקוד מריה ותומר חושני ביותר..רועי נשרף בפנים..אם תומר ממש ידיד טוב...איזה מאמי! אבל אני במקום בועז הרבה יותר מקנאה לתומר מאשר לרועי. רועי כלכך לא סגור על עצמו, שחבל על הזמן...לתומר יש מישהי בחוץ, גם הוא גבר של עקרונות..
תומר גבר גבר, איזה ריקוד מריה ותומר חושני ביותר..רועי נשרף בפנים..אם תומר ממש ידיד טוב...איזה מאמי! אבל אני במקום בועז הרבה יותר מקנאה לתומר מאשר לרועי. רועי כלכך לא סגור על עצמו, שחבל על הזמן...לתומר יש מישהי בחוץ, גם הוא גבר של עקרונות..
R ronsil New member 21/6/18 #158 חכה, כרגע היא מגששת..תנעל עליו כשיחזור מהפקטיבית אישית אני מעדיף שתצמד לתומר ולא לאליאב שמקודם בהיסטריה ע''י ההפקה
חכה, כרגע היא מגששת..תנעל עליו כשיחזור מהפקטיבית אישית אני מעדיף שתצמד לתומר ולא לאליאב שמקודם בהיסטריה ע''י ההפקה