שרשור כתבות, תמונות, בלוגים וקישורים

אדלינה1

New member
סקר שקר - הזיוף הגדול

אוהדי אור המבוהלים !!! קודם ניסו לחבל בדפים ובקבוצות של שי חי!!! על כל דף "שנעלם לנו .. מייד קמו עשרות..." עכשיו תראו איך הם מזייפים סקרים !!! תלמדו !!!! .... אני מצרפת לינק לכתבה שיצאה מאתר שבנה סקר ופירסם איך זייפו לו את הסקר. לידיעתכם. http://bigbrotherisraelall.blogspot.co.il/
&nbsp
&nbsp

בטהובן22

New member
מי הדליף מידע פנימי על נתוני ההצבעות של האח הגדול?

אשתי עובדת בערוץ 22 (מטבע הדברים לא אחשוף את מקום העבודה שלה בערוץ)
,היא סיפרה לי שבהפקה של האח הגדול מתחילים לבדוק מי הדליף החוצה את הנתונים של הצבעות מתוך מנגנון ההצבעה וספירת הקולות בתכנית.
אני זוכר שסיפרו פה שיש באמת משהי שמביאה לקבוצה של שי חי בפייסבוק בכל הדחה את הנתונים ,וכנראה שהם נכונים אחרת הם לא היו בודקים מי המדליף.

הכתום 20

New member
אם כבר הדליפו?

מה מצבה של שי מיקה?
אני צריך לדעת אם להתחיל לסמס מפלאפונים של חברים גם חחח

פיטנס1

New member
הרבה אי דיוקים

שי חי לא קיבל את המשימה מהאח אלא שיכנע את קוקו להעביר את המשימה אליו. מעניין למה. שנית, כל האמץ בפרצוף אפשר להגיד גם בדרכים אחרות ולאו דווקא במילים קשות ופוגעניות.
שלישית, שי חי נכנס לבית ומיד הצהיר שהוא מתעב מוזיקה מזרחית ואת כל מי ששר או רוקד לצלילי המוזיקה ושזה כלל כמעט את כולם, למעט שי חי. כך שהוא זה שמיתג את עצמו כבודד ולא ההפך. אחרי העמדה הראשונה, בה הוא הצליף במועמדים להדחה מטעמו, דיירי הבית התחילו לחשוש ממנו ולכן העדיפו לקחת צעד אחד אחורה. לגיטימי? נורמלי? חרם?! מי החרים את מי? תענה על השאלות ותגלה את התשובה.
&nbsp
ויש עוד ועוד אבל אין לי כח עכשיו.
מה שכן, קראתי הכל וזה בהחלט כתוב בצורה רבת השראה וקריאתית.

סטילהוק

New member
בדיוק

וזה רק מראה שמעריציו לא באמת צופים בלייב 24/7.

כמה טוב שהכל מוקלט ומתועד, ואי אפשר לשקר מול הקלטות.

אלון335

New member
צופים בלייב אבל מתכחשים לאמת כמו ששי חי מתחיל להתכחש

לאירוסים עם תניה

Jason2

New member
זה בערך מסכם את כל הדברים

שאמרתי במשך כל העונה.
ואגב בקשר ללחץ של החברה. לא יודע אם ראיתם את הסרט ששודר עכשיו אבל עמידה מול לחץ חברתי גורם לרוב האנשים להישבר ולעשות דברים שלא חשבו שיעשו. מי שעומד מול לחץ חברתי ראוי להערכה ורק למעטים יש חוזק כזה.

לא ראיתי את הסרט בכוונה. לא יכולה לראות דברים כאלו. זה משגע אותי
כמו שלא יכולתי לסבול את הלחץ החברתי שניסו להפעיל על שי חי. למזלינו,
זה לא הצליח להם והם בסופו של דבר נאלצו לקבל אותו כמו שהוא בטוב וברע.

Bellamia1

New member
אינני אוהבת סגנון כתיבה הפותח בהצהרות הבנה

והזדהות עם כל הסיבות הברורות ללא עוררין לסלידה המובנת ממועמד. הכל כדי לגרור אל נבכי הרשומה כמתחזה לשותף דעה, 'מרדים' עם תחושת ביטחון כוזבת ואז בסיפא ממטיר את עמדתו המקורית בתמיכות והסברים פסאודו פסיכולוגים וניתוח סוציולוגי עלוב. לקמץ בפסיכולוגיה הפוכה ולהיות ישירים עם העמדות יותר משכנע.

למהול עובדות עם סתירות לא יעוררו קורטוב הזדהות עם הסברים מנותקים ממציאות. בייחוד האמרה שפינת ההעמדה השבועית בפרהסיה 'נחתה' על התמים. ביקש והתחנן כמעט על ברכיו מדיירת שתעביר לו את השרביט. יתרה מכך כולנו צפינו בהעמדה פומבית בה כל דיירי הבית השתתפו ועשו זאת בדרך ארץ ולא בדרך משטמה. So cut the bullshit.

למעלה מכך, ברשומה בולט ניסיון חיוור להוכיח קיום אמברגו על דייר. לא היה ולא נברא. מה שכן יש הוא דייר שמכוח אישיותו הטבעית המאוסה מנסה בכל דרך להקטין, להנמיך כמעט כל דייר בעודו דורש חוכמה. הגדיל לבקר את כל העולם ואשתו לא בנימוקים רציונליים, ענייניים כי אם בהתייחסות לגופם של משתתפים בכינויי גנאי המתאימים למנת משכל של ילד פעוט מתפתח ולא של גבר החי 32 שנים עלי אדמות. לא רק זאת, האחרון עוד ציפה שיקבלו את הצלפותיו הלשוניות הארסיות בהבנה ובראש מכופף משמע היה 'אב רוחני' 'אל' וכולם אפר לרגליו, פחות מבני אדם.

המציאות הצליפה בפניו ולא התכופפו. עוד ניסו בכפפות של משי לבוא אליו בדברי פיוס והסברים נינוחים מדוע לא מתנהגים כך לבני אדם, כמו היה פעוט הלומד רזי ההתנהגות החברתית הבסיסית. הושיטו לו יד לשלום רק יוריד מהלך מדורסנות הנפשות, יברור ויסנן את מילות הגנאי, ישתמש בנימה אחרת כי הרי לבקר אחרים, ולתת להם את ההרגשה שאינם רצויים - זאת יכול כל אחד לעשות. אך לרומם את רוחם ולהעניק להם הרגשה טובה - לכך דרושים כשרון מיוחד והשקעת מאמץ שלעולם לא יהיו בו כי אין לו כל רצון להפיק את הטוב מהאדם אלא רק את הרע, היגון והאומללות לסיפוק עצמי חולני.

לאימתנו, הרחיק לכת, לא חסך דברי בלע מאורחי ההפקה, זמרת ומסעדן. המרירות, הכעס, צרות העין טבועים בו. האכזר המשיך להתאכזר וכשהוכיחו אותו בצדק 'נעלב' ופרש לצד. אסטרטגיה עלובה לרכוש את רחמי הצופים תוך גיחוך עצמי לכמה קל לסובב את העולם על אצבעו המיובלת.

אז חסוך מאתנו Mr. Bloger את התעמולה והלימוד על לחץ חברתי ונידוי כי התמונה כאן שונה לחלוטין כל שנעשה רחמן על האכזרי, לסוף נעשה אכזר על הרחמנים( מדרש תנחומא, מצורע, סימן א.)

למעלה