י יונתנסקי Well-known member 19/3/20 #73 מה צריכים ? אין כיף אם אי אפשר לחבק וללוש את הנכדים. בלי לישה נכדתי לא שווה. גם אי אפשר להריחם... ובני שהביא לי אתמול קניות אמר לי "אמא אני שומר- מרחק ממך, כי אני שומר עליך כמו בצמר גפן"
מה צריכים ? אין כיף אם אי אפשר לחבק וללוש את הנכדים. בלי לישה נכדתי לא שווה. גם אי אפשר להריחם... ובני שהביא לי אתמול קניות אמר לי "אמא אני שומר- מרחק ממך, כי אני שומר עליך כמו בצמר גפן"
Maybe Mary Well-known member מנהל 19/3/20 #192 נראה לך ?! ניר נאמבר 1 בפער ענק על השאר זה לא אומר שאני לא אוהבת *גם* את ליאור
G Goneril New member 19/3/20 #107 ליאור בחור טוב חבר טוב בימים שאנשים שכחו מה ערך החברות מאחלת לו למצוא אהבה
ט טוויגיי Well-known member 19/3/20 #71 וואו אודליה גדי יוסי ירדן אסיף על ספסל אחד. מה שנקרא כל ה ז'   במכה.    
י יונתנסקי Well-known member 19/3/20 #91 ממה את חלוצה ? אנחנו רואים שהם נשארו שפויים ומעלים כל מיני אפשרויות. כמו כולנו. משאירה את ה"חלוצה" ולא מתקנת ל"לחוצה", כי הכל מתאים....
ממה את חלוצה ? אנחנו רואים שהם נשארו שפויים ומעלים כל מיני אפשרויות. כמו כולנו. משאירה את ה"חלוצה" ולא מתקנת ל"לחוצה", כי הכל מתאים....