צפיתי עכשיו קטעים מהמסיבה
הרצתי אחורה וצפיתי בחלק גדול יחסית מהמסיבה ויש כמה דברים שאני רוצה לומר:
1. קסניה - אני קצת speechless לגביה. לא בגלל שהיא כביכול שיווקה את עצמה בתור בחורה קלאסית והתגלתה כחיית מסיבות מופרעת, אלא בגלל שרק לפני יומיים שי מיקה באה אלי וסיפרה לה על עומר ועמרי וכמה שזה פגע בה כשהיא נשכבה עליו והנה - מול הפרצוף של שי מיקה היא נמרחה על עמרי כמו חמאה על מחבת.
2. ברק ודודו - הקטע שבו הם הורידו את החולצות (וברק את הבגדים...) היה כל כך, כל כך, כל כך לא נחוץ. אני מאוד מעריך את הדודו שהוא לא נכנע לתכתיבי החברה ולא מתבייש להוריד חולצה, אבל עדיין זה כזה קצת לא מכובד וקצת מנציח את הסטריאוטיפ של גייז שרוקדים בתחתונים שאנחנו מנסים יחסית להילחם בו.
3. עומר - אני לא ס-ו-ב-ל את הילדה הזו, אבל אני מוכרח לציין שאתמול היא הייתה ממש חמודה. היא רקדה, נהנתה, לא נמרחה על אף אחד ובעיקר עשתה רושם של בחורה שבטוחה בעצמה וזה ממש מוסיף לדמות שלה (לפחות מבחינתי)
4. תמר ומייקי - מקסימים! פשוט מקסימים

הם לא הפסיקו לרקוד לרגע (במיוחד מייקי) אני אוהב את זה שהם חיוביים בדרך כלל ויש בשניהם מן רוגע כזה שממש כיף לצפות בו.
5. עמרי - הוא חתיך עולם, אין ספק. כל הכבוד לו שהוא הלך לישון ולא נגרר אחרי קסניה, שי מיקה, עומר או דודו

/), אבל הוא התנהג ממש ביהירות כל הערב, כמו איזה שייח סעודי שממתינות לו 200 נשים בתור מחוץ לחדר השינה.
6. שי חי - איזה קסם של בחור, הוא פשוט קנה אותי. הריקוד קראטה החמוד הזה שלו היה כל כך מתוק, לא יכולתי להוריד את העיניים לרגע למרות שזה קצת הביך אותי.
זהו,
זו החפירה שלי להיום.