שרשור בוקר
היום ה-17 ב

ornass2

New member
הצעת ייעול - במקום לצנזר עם השכשוכית, אפשר קטעים מהמסיבה

 

baggio10

New member
צחוקים על הבוקר, הכל יחזור לקדמותו תוך פחות משעתיים

 
בין כל בנות הבית, שי יפרח מסתמנת ככוכבת העונה

לאחר שכל המחסומים הורדו גילינו בחורה צעירה אמיצה, כנה, שהולכת עם האמת שלא.
היא לא נתנה לאף אחד מהנשמות הטובות והצדקניות בבית כמו אור וגיל להשפיע ולהפעיל אותה.
קסניה פועלת ופעלה מתוך חישובים אינטרסנטיים לקבל פוקוס ולנסות ליצור רומן עם "החתיך" של הבית כי היא אולי חושבת שעומרי פופולארי בחוץ כפי שהוא בבית, אם היא היתה מודעת לפופלוריות של שי חי מחוץ לבית היא הייתה נפתחת יותר לקשר איתו, היא מזכירה לי את פאולינה שהיתה מאד מאד מחושבת ואינטרסנטית במיוחד "ברומן" שלה עם לאון כשדקה וחצי לאחר שיצאה מהבית שכחה את שמו.
 

פאפא5

New member
אני אמרתי את זה מהרגע הראשון

שהמחסומים ירדו... בסך הכל הם 16 יום בבית האח. קסניה חיבבתי אותה עד אתמול, החיוך הדבילי שלה על הבוקר, בעיני היא גם לא יפה כמו שרוך ללא צורה.
 

יונתנסקי

Well-known member
קשה לי להכתיר אותה ככוכבת העונה.

בשיחה בחוץ עם סלים בעיקר, וגם קצת עם שי, היא דיברה כל כך הרבה שטויות.
אני חזרתי על השיחה הזאת הבוקר במאקו.
שמע, זה גיבוב של שטויות.
ואם תצא להגנתה, ותגיד שהיא היתה שתויה ולא מאוזנת, אז בבקשה, שלא תתעקש להמשיך את הויכוח.

איך אומר הפתגם:
"אם כולם אומרים לך שאתה שיכור - גיי שלופן" (בעברית - לך לישון.)
 
תקראי על הקשר בין שי יפרח לבין תאיר ראדה ז"ל..

http://omritv.co.il/archives/30368

שי מיקה יפרח, חברתה של תאיר ראדה ז"ל שהייתה עם תאיר ביומה האחרון נכנסה לפני שבוע לבית "האח הגדול" בשיחה עם הדיירים בבית על הפרשה אמרה יפרח "הכול מלמעלה מאלוקים" ברשת לא אוהבים ואפילו חושדים ביפרח שהיא יודעת דברים על הרצח שמעולם לא סיפרה. וגם חשיפה ראשונה: בקבוצת "כל האמת על פרשת הרצח של תאיר ראדה" מתארגנים הגולשים לצועק מחוץ לבית האח הגדול.

הדיירת ב"האח הגדול" לא מצפה לזה: בקבוצה הפעילה "כל האמת על פרשת רצח תאיר ראדה" לא אוהבים את השתתפות של "החברה הטובה" בריאליטי של ערוץ 2. והיום הם מפרסמים תוכנית לצועק לשי מחוץ לבית. ככה נרשם באחד הפוסטים שכזכה למאות תגובות "'צריך לצעוק מחוץ לבית האח הגדול שרומן זוכה ושעכשיו התיק נפתח מחדש ולבחון את ההתנהגות של שי באותם הימים הקרובים?' זה לא רעיון שלי ולא יודעת מי הציע את זה אבל לדעתי זה גאוני! מה אתם אומרים? מזכירה, שי למדה איתה בבית ספר, שי הובילה אותה אל השרותים מהם לא חזרה, 'שמעה רעשים מוזרים משם, התנהגה כרגיל' ועדיין הובילה אותה לשם, ושי האחרונה שראתה אותה בחיים.. נקווה שהיא לא יודעת דברים או קשורה לזה ומסתירה… לא מאשימים אף אחד, אבל שווה בדיקה!!" מאות תגובות בעד הרעיון נכתבו בקבוצה ונראה שבקרוב הפרשה תכנס לבית האח הגדול.


הבוקר (רביעי) אחרי דרמה המשפטית במשך תשע שנים בפרשת הרצח של תאיר ראדה ואחרי עדויות סותרות ותיאוריות קונספירציה קבעו בעליון ברוב דעות שרומן זדורוב הוא שרצח את תאיר ראדה בת ה-13. אבל ברשת הישראלית לא מאמינים שזה סוף הפרשה.
בפוסט אחר בפייסבוק נרשם "הגברת שי יפרח באח הגדול לפני יומיים מתייחסת לפרשת הרצח של תאיר: "הכול מלמעלה מאלוקים ואני לא נוגעת בזה. אך "בגדול קבעו שזה הוא" (הכוונה לרומן זדורוב) אז גברת שי "היקרה", יחסית ל"חברה הטובה" של תאיר נראה כי אין בך שום רצון לעשות צדק עם "חברתך הטובה" שנרצחה או להבין מה באמת קרה ברגעיה האחרונים קצת תמוהה לא? וכמה נוח להפיל את האשמה על רומן… נכון? אך בדבר אחד את בהחלט צודקת.. יש אלוקים בשמיים- וכל אחד בסופו של דבר משלם על מעשיו, במוקדם או במאוחר.."
[מיק]
 

פאפא5

New member
סיפור דנית ואליאב זאת קומדיה, לעומת הטרגדיה היוונית שתהיה

בבית השנה:)
 

kobeonline

New member
חחח דודו לא מודע לעצמו

אתמול כל הלילה הוא קילל את עומרי ביחד עם שי מיקה ואמר שהוא שרוף אצלו
 

בוייאקה מאן

Well-known member
דודו מדבר בלי לחשוב

זה הדבר היחידי שלא משתנה אצלו
כל יום הוא משנה דעה משנה גישה
אבל לדבר בלי לחשוב זה תמיד
 

ornass2

New member
דודו מקטר על שי שהתאהבה בעומרי, כאילו גנבה לו את

המאהב.
 

zinioz

New member
אוי דודו, דודו.... אחד הצפויים!!!

מתהפך על שי הבת! יחזור להישרך אחרי עומרי וישכח הכלללל
 

בוייאקה מאן

Well-known member
הבחור מאוהב

כל מה שהוא אומר אתמול על עומרי היה בגלל שהוא קינא בקסניה לא קשור בכלל לשי מיקה
עכשיו עבר לו והוא חזר להיות מאוהב בעומרי
 
למעלה