שרשור בוקר
היום ה-17 ב

ornass2

New member
עצם זה, שלא מצאו על מה

לקטול אותו, במהלך התנהלותו אמש במסיבה.
אומר שהוא בסדר גמור.

(אחרת היו שוחטים אותו פה ללא רחם)

zinioz

New member
העניין הוא שהיה טעם לפגם בכל אחד ממעשיו!

נתחיל בתלבושת - זאת היתה מחווה לשי חי, ללא ספק, עניבת פפיון אדום, נו באמת...
שי חי פתח לו בירה - עומרי לקח מיד גם בירה זהה
כל אחת שבאה לרקוד איתו - עומרי מוודא ששי חי רואה וכואב
המוזיקה המזרחית - מוודא ששי חי סובל ורואה איך הוא שר בהתלהבות, ויודע את כל המילים
עומרי חותך מהרחבה - אכן צעד בוגר אבל אם מסתכלים פנימה - עומרי מאוהב רק בעצמו ולא באף אחד/ת, מסופק לחלוטין מכך שהם רוצים אותו כל כך.

בוייאקה מאן

Well-known member
מסכים אם רוב הדברים אבל חייב להגיד משהו על הפפיון האדום

עומרי הביא את העניבה מהבית ככה שזה משהו שהוא לובש לפעמים
ככה שלהגיד שזו מחווה לשי חי קצת מוגזם
הבן אדם לא ידע שיש שי חי בעולם שהוא ארז את המזוודה לאח הגדול

zinioz

New member
נכון, אם כי עומרי בטח היה חש בנוח יותר עם איזה טי-שירט יפה

וג'ינס טוב, בכל זמן אחר אלא שהוא ראה איך שי חי מתלבש, והחליט לבחור בלבוש פורמלי, ולרגע בוא לא נהיה תמימים - הבן אדם אובססיבי לשי חי, מסתכל עליו חושב עליו ומדבר עליו ללא הרף כך שהתאוריה שלי כנראה נכונה

בוייאקה מאן

Well-known member
מסכים לגמרי

אבל היתי חייב לציין את העובדה שהוא הביא את העניבה מהבית
שזה אומר שהוא לקח בחשבון שיש מצב שהוא ילבש אותה בהדחה כזו או אחרת
זה לגמרי היה בגלל שהוא ראה מה שי חי לבש אבל זה כן חלק מהאופי שלו ללבוש את זה כי הוא קנה את זה

ornass2

New member
על אותו משקל, אפשר לומר ששי חי נשם, ובדיוק גם עומרי

עשה זאת.

ornass2

New member
צריך לזכור שהעולם מסתובב, גם אם שי חי לא עומד במרכז.

baggio10

New member
האמת שקצת קשה לזכור את זה

שכל פעם שמתלוננים שהשמש לא זרחה אנשים קופצים כאן ואומרים "זה ששי חי מזוהה עם ארץ השמש העולה לא אומר שבכל יום השמש צריכה לזרוח!!!!!!!!!!!!! אז די כבר עם מושא ההערצה שלכם!!!!!!!!!!!! תתחילו לאהוב גם גשם וברד ושלג וזפת חם שיורד מהשמיים!!!!!!!!!!"

ornass2

New member
חחח אומרים גם שהשמש מסנוורת.

גם מסוכן להסתכל עליה ישירות.

פאפא5

New member
את האמת שמסתכלים שוב על סרטון המסיבה

רואים שהוא פשוט היה שיכור כלוט, והוא ממש ״ נאנס״ על ידי קסניה שי מיקה דודו וברק... אני לא מסמפטת אותו בכלל, אבל אם גברים היו מתנהגים ככה כלפי אישה עטים עליה כמו עורבים, זה היה מסתיים רע מאוד.

גם אם היו כותבים את זה

אחרי שהוא היה אומר את המשפט הדוחה ביקום:
"יש פה 3 בחורות ו2 בחורים שרוצים לעשות אותי"
התגובות היו זהות.
&nbsp
&nbsp
ולא סתם לא אוהבים את עומרי. הוא הרוויח את זה ביושר.
בחור רדוד, שטחי ולא חכם במיוחד שממש בכוח מנסה להנהיג. לא עובד לו.
&nbsp

עלי עומרי מאד מאד אהוד!!!

אני לא מבינה את האנטי כלפיו. אני מניחה שהאנטי נובע מסה שהוא כאילו מהצד השני של המתרס של שי חי, שמשום מה מתלהבים ממנו. אני מבינה מאחפה נובעת ההערצה לשי חי. הוא משדר חוזק גופני ונפשי עם פגיעות. נוסיף את פרצוף הנער + היותו האנדרדוג ונקבל דייר נערץ. אבל , אם נשפוט רגע שעלית מה נראה? אדם ששם לעצמו אתגרים (יפן, קראטה, אכילת עוגיה מזעזעת) ועומד בהם. מתנסח יפה. לא צועק ולא מתלהם. אבל, האדם הזנ בגד באשתו שזה לגמרי מעיד עלמחלישות אופי. הוא השתלח בבחורה צעירה בפני כולם והלבין פניה בלי שהיא עשתה לו משהו אישית. הוא דיבר בצורה פוגענית כלפי עומרי (הוא לא גבר) והעמיד להדחה את מייקי כי הוא לא התאבד. חוץ מזה שהוא לא עוזר בנקיון הבית .... ויש עוד. אבל זו לא דמות להעריץ אני מחבבת את שי חי ונהנית לראות אותו על המסך שלי. אבל כם מאד אוהבת את עומרי. עומרי יודע להתנהל בחברה, הוא עוזר, איש שיחה, יודע לשים גבולות. ויש עוד. אני יכולה לוותר על גיל וגילי ועל עומר ועל ברק וגם על פלורי. את השאר תשאירו....

bibaso

New member
האנטי כלפיו הוא פשוט בגלל שהוא זבל של בן אדם בעור כבשה

עומרי בונה את מעמדו בבית כאביר המנסה להתמודד מול ה"רוע" בדמותו של שי חי.
מסית נגדו באופן קבוע ואובססיבי, וכל נסיון של שי חי להתקרב למישהו מלווה בנסיון נגדי של עומר להרחיק אותו בחזרה.
עומרי ממש מעוניין להשאיר את שי חי במצב של עימות עם דיירים בבית וממש מעוניין ששי חי ימשיך לפגוע בדיירים כדי שהוא, עומרי, יהיה האביר שיילחם בו.
לכן הוא גרוע בהרבה מכל מה שגרוע בשי חי.
ובנוסף - אם מדברים על פגיעות בדיירים - עומר הרי אסף סביבו את מי שהצליח, לצורך צבירת כח במשחק בלבד, לא מזיזה לו הפגיעה הצפויה בשי מיקה ולא הכאפה שדודו יאכל ממנו לאחר התכנית - כל הפגיעות שפגע שי חי בדיירים וכל אלו שעוד יפגע - כולם ביחד לא יגיעו לעשירית מהכאפה שדודו הולך לאכול ממנו לאחר התכנית.

שרונה169

New member
אורחת נכבדה, לא ברור מדוע את אומרת שהוא השתלח בבחורה-עומר

הרי אם היה אומר את דעתו בחדר האח כשהצביע להדחה,היתה לכך משמעות אחרת או שונה? הרי כולם מסבירים מדוע הם מדיחים את המשתתף האחר.
זה שהוטלה עליו העמדה להדחה בפומבי - או יותר מדוייק הוא לקח את האופצייה הזו מקוקו. לא עושה אותו משתלח ....אלא אומר את מה שראה וחווה.
ולדעתי ולדעת רבים במקרה דנן, הוא קלע ממש בול בדבריו לעומר.

לא אגיב לשאר הדברים, כי אדם שיודע להודות בשגיאותיו ולהחרט עליהן זו מעלתו.

shely25

New member
סלים יצא גבר גבר שי חי ניצל את המצב.

סלים אמר לו להפסיק כי שי שיכורה. הוא אמר לקוקו לצאת לקחת אותה ויצא
אחלה גבר. איך אפשר להגיד ששי חי יצא גבר במצב שלה?הוא ניסה להוציא ממנה ומסלים ולא היצליח.
קסניה נידבקה לעומרי היא כלבה. עומרי הלך לישון ולא הסתבך עם כל מה שקרה בבית. מי שיצאו הכי טוב מכולם זה סלים ועומרי.
הקסניה נידבקה לעומרי ועומרי עשה דבר נכון כשהוא הלך לישון, הוא לא רצה לפגוע באף אחד.
(העברתי את התגובה שלי לשירשור החדש)

למעלה