שרשור בוקר
היום ה-17 ב

baggio10

New member
כנראה ששכחו להוסיף את התוספת הבאה

כשקסניה שותה בקבוק וויסקי ולא מצליחה לעמוד על הרגליים תוך כדי שהיא עוגבת ונתלת על דייר Y - היא זולה

לעומת זאת, כשהיא עומדת יציבה ומודעת ושולטת בעצמה במהלך ריקוד עם דייר X היא יקרה

אמנם הבדל קטנטן ולא חשוב, אבל שווה ציון לעניות דעתי

ornass2

New member
על זה נאמר - נכנס יין יצא סוד.

ואם היא לא נמרחה על שי חי כשהיא שתויה,
ניתן להבין שהוא באמת לא בכיוון שלה,
למרות תוכניות האח הגדול.

baggio10

New member
שי חי לא קשור לסיפור הזה, תשחררו ממנו כבר

למרות שקשה לרוב המגיבים פה ולמרות שזה קורה בכל עונה וברור לי שאני לא אצליח לשנות את זה, תנסו לשפוט התנהגויות של דיירים כאינדיבידואלים ולבודד את הסיטואציה במקום להיתקע במחנות ומשלושי/מרובעי אהבה סוג ז'

מדובר פה על בחורה שהשתכרה ללא היכר ונפלה מהרגליים תוך כדי שהיא רודפת ומתנפלת על גבר ברחבת ריקודים, מה הקשר של שי חי לעניין הזה? למה קשה לבקר התנהגות זולה כזאת?

פאקינג פארמדיק היא הייתה צריכה בלילה, אני לא זוכר ב-7 עונות אי פעם שדייר/ת השתכרו בצורה כל כך מוגזמת שהם נדרשו לקבל טיפול רפואי

אבל איכשהו שי חי זה הסיפור

בוקר טוב,גם בעיניי קצת זה הזוי

מובן לי התמיכה במתמודד אבל מכאן ועד לשחוט כל מתמודד אחר
שלא הולך בקו שלו או שלא מסכים למעשיו זה קצת הזוי בעיניי.

אני באמת לא מבינה את ההסתייגויות שלכם

אני לא ראיתי את סוף המסיבה.
אני ראיתי את תחילת המסיבה.
קסניה עדיין לא שתתה כוסית אחת והיא כבר הייתה צמודה בריקוד לעומרי.
שי חי יושב בצד. היא שותה כוסית או שתיים, עדיין לא מספיק כדי להישפך על הריצפה וקסניה כבר נמרחת על כל מי שזז שם על הרחבה, כולל ברק, שי, עומרי וכל מי שהיה בקרבתה.
ועדיין היא לא ניגשת אל שי חי ולנסות לשכנע אותו לרקוד.
תמר מנסה לקחת את שי חי לריקוד. הוא מסרב בחיוך כי הוא טוען שכבר שפכו עליו משקה ותלשו לו איזה כפתור או מה שזה לא יהיה.
קסניה שותה עוד ועוד והיא כבר לא בשליטה. ממוקדת מטרה על עומרי.
שי חי כנראה שם לב או שסתם המסיבה הזאת יצאה לו מהאף, פורש לאן שהוא.
אחר כך קסניה כבר לגמרי נשפכה על עומרי ויותר מכך כבר לא רציתי לראות.
אז לעניות דעתי,
קסניה מלכתחילה לא הייתה מעוניינת בשי חי אפילו לא לרגע, אבל בכלוב נתנה לו להבין שהיא החברה הכי טובה שלו. רק בלי רומנטיקה. סבבה.
אבל אחרי כוסית ושתיים להימרח ככה על עומרי כשאת יודעת ששי מיקה מאוהבת בו ועומר בכלל בונה עליו בהמשך? האם זה מעיד על קסניה שהיא באמת נשמה טובה או חברה טובה? אחרי כל החיזוקים שהיא קיבלה משי? אחרי כל שיחות המוטיבציה שהוא עשה לה? אחרי שהוא שפך את נשמתו בפניה, כולל הדברים הכי רעים והכי איומים שהוא עשה?
זאת חברה?
היא ראויה לכל גינוי ולא בגלל שהיא השתכרה, אלא בגלל שמלכתחילה היא שיקרה.

א. שי חי כן רקד עם תמר, מי שהוא סרב לרקוד איתה זו אור

לא תמר. תמר הרימה אותו לרקוד וגם את סלים. היא היחידה שרקדה איתם.
ו-ב. קסניה אמרה שהיא לא טובה עם אלכוהול, ומספיק כוסית או שניים בשביל לשכר אותה. קסניה שתתה בגלל שהיא שבורה מההעמדה ע"י גילי להדחה שלא בצדק.
ואגב, עצם זה שלא ראית את סוף המסיבה, אומר הכל. כי שי חי רקד עם תמר, שי הבת ועומר חופשי בסוף המסיבה. האלכוהול שחרר אותו לגמרי, והוא אפילו רקד לצלילי מחרוזת שירים דתיים עם הבנות.

נמרחת ? זולה ? נו באמת

הבחורה רקדה,נהנתה,שתתה...מסיבה אחרי שבועיים של סיר
לחץ רצתה להשתחרר להנות מה רע בזה.
מובנת לי האכזבה שלכם מזה שהיא לא נפלה לרגליו של שי חי
מושא הערצתכם,מה היא התחייבה בפניו על משהו שיגיד תודה
שהיא נתנה לו יחס בכלל אחרת הוא מדבר ללמפות כי זה מה
שהיה נשאר לו שם בבית.
הביקורתיות והקטילה כלפי כל מי שהוא לא שי חי או כל מי שקצת
סוטה מדרכו בעיניי הזויה.

baggio10

New member
צודקת, כל אחת שרוקדת ונהנית ושותה זקוקה לפראמדיק בסוף הערב

ממש לא קשור לשי חי

אני מאוכזבת ממנה כי היא התנהגה בצורה לא חברית כלפי שי מיקה
וכי להמרח ככה על גבר זה דוחה..
גם אם היא הייתה נמרחת ככה על שי חי הייתי מתאכזבת ממנה..

Valkyrie1

New member
היא לא נפלה לרגליו של שיחי וזה לגיטימי

היא נפלה על רגליה נקודה! ולא החזיקה את עצמה בכלל,
נמרחה כאילו אין מחר על גבר אחרי שכולם פה תפסו ממנה בחורה עם פאסון וקלאס.
&nbsp
אז מותר להתאכזב ולמען השם,לא כל דבר קשור לשיחי, אז די!~!!!

אני מודה שקשה לי להתמודד עם השנאה הזאת לשי חי

לא צריך לאהוב אותו. הוא דמות מורכבת מדי ומסובכת מדי וזה בסדר לא להתלהב מהאישיות הבעייתית שלו. אבל, רעבאק, אפשר להעביר ביקורת גם על מי שלא מתנהג בהגינות כלפיו מבלי להעליב את האינטליגנציה של תומכיו כאילו הם איזה עדר של מסוממים שהולכים אחריו כמו עיוורים. חאלאס. לא הכל קשור בשי חי. ההתנהגות שלה הייתה מתחת לכל ביקורת מהרגע שבו היא יצאה מהכלוב. מהרגע שהיא הבינה שהבחור באמת אוהב אותה, היא עשתה הכל כדי לאכזב אותו.
אני מבינה שהיא רוצה לשמור על עצמה ולא להתאהב יותר, אבל להימרח על כל מי שזז, כולל דודו וברק, רק בגלל שתיה, מה זה אומר עליה? מה הסיפור שלה?

את לא באמת אמרת את המשפט הזה

להתמודד עם השנאה לשי חי...
קודם כל אני ממש לא שונא את שי חי ואני רואה בו הרבה צדדים חיוביים
כמו ביתר המתמודדים.ושי חי הוא האחרון שמקבל שנאה פה בפורום בטח
יחסית למתמודדים אחרים כמו עומרי או עומר שזוכים לכמויות אדירות של
דברי ביקורת,שנאה או איך שלא תרצי לקרוא לזה.
בכלל אני מרגיש שאנשים פשוט מאבדים את זה וכאילו אנחנו נמצאים
בסרט של מלחמת הכוכבים שיש טוב מוחלט מול רוע מוחלט,אבירי ג'דיי
מול דארת ויידר,כוחות האור מול כוחות האופל.
המציאות מה לעשות הרבה יותר מורכבת ויש בה רבדים שונים ומורכבים.

אני דיברתי באופן כללי ובטח לא עליך

אני לא רוצה לדבר בשם אחרים, אני יכולה לדבר רק בשמי,
אני לא כיניתי בשמות את עומרי או את עומר או כל מישהו אחר,
אבל אם היה לי שקל אחד על כל פעם שכינו כאן את שי חי בשמות גנאי מגעילים,
היה לי עכשיו סכום כסף שמספיק לי לארוחה טובה במסעדה.
ישנה כאן איזו נורמה של מתקפה על הכותבים שכותבים בעד שי חי, גם כאשר הם כותבים עם הסתייגויות רבות וגם כשהם מציינים את כל מגרעותיו, בכל זאת מכנים אותם כאילו הם איזה עדר עיוור שהולך אחרי איזה חרא של בן אדם.
אז אתה צודק שזאת לא מלחמת הכוכבים ובכלל אין כאן שחור מול לבן. אני בוחרת לי איזה פייבוריט מתחילת העונה ובוחרת ללכת איתו בטוב וברע. נמנעת מלהתכסח עם מי שחושב ההיפך. אני לא נמצאת כאן כדי לבזבז אנרגיה ואדרנלין שאין לי.
אני פשוט כותבת את רשמיי כפי שאני רואה אותם על המסך וזהו. אפשר להסכים איתי ואפשר לא להסכים איתי. סתם לא נעים לקרוא כאשר מזלזלים באינטליגנציה שלי.

חס וחלילה לזלזל באינטלגנציה שלך

את אחת הכותבות שהכי כיף לקרוא כאן גם אם חולקים על הדברים.
מקווה שלא נפגעת ואם כן אז סליחה לא היתה לי כל כוונה כזאת.

kobeonline

New member
אני בחיים לא אמרתי את זה, להיפך

כל אלה שחפרו עליה ועל שי חי, כתבתי להם שיצאו מהסרט ושלא יקרה שמה כלום כי קסניה פשוט לא בעניין אפילו להיות חברה טובה שלו.
מה שעיצבן אותי בה ובגלל זה אמרתי שהיא ממש ביישה עצמה והפכה את עצמה לזולה, זה שהיא בחורה בת 28 שאמורה לדעת מה הגבול שלה, ולא לבייש את עצמה ככה מול הדיירים בבית ומול אנשים שצופים בזה.
זה היה נוראי, אפילו גיל ופלורי היו בהלם ואמרו שהכואב להם לראות אותה ככה, ואז מזל שלקוקו יש שכל ושהיא פשוט לקחה אותה משמה אחרת זה היה נגמר רע מאוד, גם מבחינת קסניה וגם מבחינת עומרי שהיה גם מאוד שיכור ולא ידע מה הוא עושה רוב הזמן.
&nbsp
שורה תחתונה, עומר עם כל הצרחות שלה וההתנהגות של פרחולה מצוייה, הצדיקה את המשפט שהיא אומרת, "בחורה בת 22 שעושה בצפר לכל הבית" אתמול היא הוכיחה את זה במסיבה, שמרה על עצמה עם השתייה ולא עשתה בושות, ונהנתה בקלאסיות. עם כמה שאני לא סובלת אותה.
קסניה איכזבה מאוד וביישה את עצמה לא בגלל שהיא הייתה דבוקה לעומרי כל הערב ולא שמה על שי חי, היא פשוט הראתה דבר שאף אחד פה בפורום לא ציפה לראות ממנה, הרי היא מכרה את עצמה לקהל כבחורה קלאסית, ואתמול היא לא הייתה אפילו קרובה ללהיות קלאסית.

למעלה