שרשור בוקר
היום ה108 ב

GM1988

Well-known member
בזה אני לא מסכים

ברק קיבל את החסינות כתפקידו במשחק על ידי ההפקה ודודו.
זכותו היה לא לוותר ולמשוך עם זה עד שזה הוחלף.

ברור , אבל זה * - זה מגעיל כי לא קיבלו תקציב מותרות, זה גם ל

לא היה הגון מצד ההפקה

וגם לא מצד ברק

שתפס תקן על חשבון אחד הדיירים

בושה

Acoustic 3

New member
ולמה תקציב מותרות כל כך חשוב לעומת חסינות?

ממילא זה ידוע שיש משימות שהדיירים בוחרים לשבור ולהתמודד עם תקציב דל.
אז הוא יוותר על חסינות בשביל איזה תקציב?
&nbsp
והוא אשם שתפס תקן?
נו באמת. זה הוענק לו. ואני אפילו לא אדבר על האצילות שהוא נהג בה כשזה נלקח ממנו על ידי אחותו.. לעומת ספלינטר שלקחו ממנו את ההוצאה להורג שלו והוא הגיב כאילו באמת בא לו להרוג מישהו.

כי תקציב מותרות זה לכלל הציבור, כלל המתמודדים, והוא צריך

להתמודד כמו כולם

ולעבור את הקשיים הרגילים ולא להגיע עד לגמר בסבבה

זה לא הגון גם מבחינתו

ורק בגלל זה אני מעדיף את עומרי

מ סטר ספלינטר אדם רג וגס רוח

Acoustic 3

New member
אבל אתה מדבר ספציפית על ברק. עזוב את ברק

וכנס רעיונית לכך שדייר אחד אמור להיות חסין.
אין רע בלרצות להיות זה שמקבל את החסינות - ואין רע לא לרצות לוותר עליה.
אני בטוח שאם היה מסכים לוותר על החסינות, היו הרבה דיירים שהיו רוצים לקחת את זה ממנו.
&nbsp
גם אם היה מוותר על החסינות, היה דייר שלא חווה את המשחק ולא עובר את הקשיים הרגילים.
אז מה הסיפור?
שהוא לא ויתר בגלל התקציב? התקציב לא חשוב. ממילא היה ברור שיהיו משימות שהדיירים יבחרו לא לעבור.
משימת התקציב היא הדבר הכי פחות חשוב בבית. מה שחשוב זו הדינמיקה שמתערערת בזכותן.
כל הדיירים שנכנסים לבית כבר מבינים שהם הולכים לחיות על תקציב בסיסי וכל השאר זה בונוס. אין שום סיבה שבשביל עוד כמה מנות בשר, הוא יוותר על משהו שהוא לא רוצה לוותר עליו.
&nbsp
&nbsp
ועמרי מזעזע בעיני. אני ממש רוצה שהוא יודח..

Acoustic 3

New member
אז זה היה נשאר אצל ברק.

"הדבר ההזוי הזה" - זה חוקי המשחק. יש כללי בסיס ויש תנאים שמשתנים מעונה לעונה.
האח הגדול עושה מה שבא לו.
&nbsp
אני ממש לא אוהב שאנשים נכנסים לבית האח הגדול ומחליטים שיש דברים שמתאימים להם ויש דברים שלא.
אלה חוקי המשחק - אם בא לך, תשחק. אם לא בא לך, אל תכנס לבית.

אז מי שהמציא את החוק של החסינות הורס את המשחק

אין בזה היגיון

מלבד דפיקת הפורמט

(דופקים את הדיירים האחרים )

Rain04

New member
ברקוש

העונה התחילה עם המון שינויים בחוקים, כל העניין עם החסינות והעמדה להדחה כל העונה, וההדחה הפומבית, והשיר והמקלחת וכו׳, לא אהבתי שום דבר מזה. לא אהבתי שום שינוי בחוקים!
&nbsp
כשניתנה לברק החסינות והוא נתבקש להעבירה כחלק ממשימה בהתחלה לא הבנתי איך הוא מסרב בכל תוקף ולא עושה את זה עבור הקבוצה.
&nbsp
באותו הרגע חשבתי לעצמי, שכן הייתי מעבירה במקומו את החסינות אבל אולי זה היה נובע מלחץ חברתי שהיה מופעל עליי ולא באמת כי אני הייתי שלמה עם מהלך ההעברה.
&nbsp
עד מהרה הבנתי את ברק, הבנתי מדוע אינו רוצה להעביר, הוא אמר שהחסינות הזאת מקנה לו כרטיס כניסה לגמר, החסינות מבטיחה לו לעבור מסע, לצלוח את כל התכנית וזה מה שהוא רוצה. לא איכפת לו מה יקרה בגמר, אבל להגיע עד לשם הוא רוצה והוא לא מוכן לוותר על זה. אמר שהוא לא ממהר לחזור לחייו בחוץ, ואין לו משהו טוב לחזור אליו.
&nbsp
מהר מאד הבנתי שהוא עשה מהלך נכון, עמד על שלו וסירב להעביר, לא נכנע לתכתיבי הקבוצה.
&nbsp
וזה בכלל לא משנה עם הגיע לגמר בזכות אותה החסינות. הדחה אחרונה ראינו שעמד בה גם ללא החסינות. מאחלת לו לצלוח את ההדחה מחר ובאמת להגיע לגמר ואף לזכות.
&nbsp
אני התחברתי אליו בכל רמה אפשרית. אוהבת אותו

&nbsp
&nbsp

rachela8

New member
גם החסינות כל העונה וגם העמה פומבית הייתה מיותרת ומזיקה

כל זמן שלא ראינו מה הם אומרים באח הגדול בעמדה להדחה ,ורק רואים את ההדחה של שיחי יש כאן דבר לא הוגן ,כי אם היו מראים מה הם אומרים אז אולי היה יותר נראה מה ששיחי אמר
בכלל לתת פריוןלגיות מהיום הראשון כבר פוגם באח הגדול ,למה שאחד יהיה כבר בגמר ואחד יועמד כל שבוע איזה צדק יש פה ,אולי זה שחסין לא שווה שיהיה עד הסוף ,והמסכן שמודח כל שבוע שווה ,כמו שדודו מזליקה נשאר את כל ההדחות ,מקווה שלמדו לקח אין הנחות מההתחלה שכולם יהיו שווים

רינה 157

Active member
לא נראה לי ששום סקר מעודכן ואמין ... יש הרבה זיופים!!! הסקר

הטוב ביותר בדרך כלל הוא באתר הרישמי של מעריצי האח הגדול ושם שי מיקה ועומרי מובילים וקסניה וברק בסוף....

יונתנסקי

Well-known member
חמ"ל מאפיוזי בית שמש + חמ"ל זק יכולים להיות

מאוד אפקטיביים.
אך אליה וקוץ בה:

נניח שהוא זוכה בדירה.
אתם חושבים שיוכל לעשות בה שימוש, מבלי שחבר תומכיו ידרשו את
חלקם ב"ירושה" ?
די מפחיד להסתבך עם "כאלה".

berens

New member
מה זה ״כאלה״? את מכירה את תומכיו?