בשמחה...
I inbary1 New member 1/4/16 #38 דני הזמיר, מאיפה את מביאה את כל התמונות האלה...? ולמה תמיד ארבל נידחפת לתמונה (איתם)? הכול כניראה במיצוות הסוכנת.... היא רזה מידי וצריכה לעלות קצת במשקל...גם תניה... אבל מהשניה לא אכפת לי....כמו שלרבים...
דני הזמיר, מאיפה את מביאה את כל התמונות האלה...? ולמה תמיד ארבל נידחפת לתמונה (איתם)? הכול כניראה במיצוות הסוכנת.... היא רזה מידי וצריכה לעלות קצת במשקל...גם תניה... אבל מהשניה לא אכפת לי....כמו שלרבים...
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 1/4/16 #1 מהצלמים של משמר הקיסר. שלנו הפרושים באויר,בים וביבשה ... הנמצאים עם היד על הדופק... 25 שעות ביממה...
R ronsil New member 1/4/16 #18 מועדון הפלאקה על הבוקר,טפאק על החיים העצובים של הג'וחים האלה האח מכין נחיתה רכה לשימיקה, ברק ודודו שמתגעגעים לחיים בג'ונגל
מועדון הפלאקה על הבוקר,טפאק על החיים העצובים של הג'וחים האלה האח מכין נחיתה רכה לשימיקה, ברק ודודו שמתגעגעים לחיים בג'ונגל
ה האחות הגדולה 1234 New member 1/4/16 #21 נודע לי שהאח מכניס גם את שי חי תני וקרלוס להשתתף בגמר הגדול בגלל שנאלצו לצאת בגלל שחשו בחרם עליהם, הם יהיו מעומדים לזכיה!!!! הללויה, כל השעונים יתחילו לפעול מהתחלה עבורם!!!
נודע לי שהאח מכניס גם את שי חי תני וקרלוס להשתתף בגמר הגדול בגלל שנאלצו לצאת בגלל שחשו בחרם עליהם, הם יהיו מעומדים לזכיה!!!! הללויה, כל השעונים יתחילו לפעול מהתחלה עבורם!!!
א אחות קטנה לי New member 1/4/16 #29 האחות הגדולה...חבל שלא כל יום האחד באפריל אם זה יקרה זה יהייה חלום ונצחון לעונה וכמובן לשי חי ושכחת להוסיף את ארבל המקסימה
האחות הגדולה...חבל שלא כל יום האחד באפריל אם זה יקרה זה יהייה חלום ונצחון לעונה וכמובן לשי חי ושכחת להוסיף את ארבל המקסימה
י יחתוש New member 1/4/16 #40 יש לי פרגון לכל אחת ואחד בלי יוצא מן הכלל. מה שהם היו בבית היו. היום הם מחוץ למשחק ולמה שלא יגיעו להנות? אם ההפקה רוצה היא תשלם לכל אחד ואחד מהמוזמנים כסף שיצרחו רק את שמות הרביעייה!!!
יש לי פרגון לכל אחת ואחד בלי יוצא מן הכלל. מה שהם היו בבית היו. היום הם מחוץ למשחק ולמה שלא יגיעו להנות? אם ההפקה רוצה היא תשלם לכל אחד ואחד מהמוזמנים כסף שיצרחו רק את שמות הרביעייה!!!