מה עושים עם פרעושים בגינה

פיטנגו4

New member
טימטום, פשוט טמטום...

בהנחה שאתה צודק - לשווק חומר שנאסר לשימוש ורק להחליף לו את המרכיבים זה הדבר הכי מטומטם שיכול להיות מבחינה שיווקית.
גם לא נראה לי שזה חוקי.

(הולכת לחפור קצת ברשת לבדוק מה זה מכיל)

ziteli

New member
ג'וקים

אני התפטרתי מג'וקים בתכשיר לא רעלי שעשיתי לבד מטחינה + דבש + בורקס (הוא רעלי אם אוכלים אותו אך לא נדיף, כמו שאר החומרים המסחריים).
זה לוקח קצת זמן אבל הם מתים. בשלבים הראשונים הם נהיים סהרוריים (ואז קל להרוג אותם) אבל בסוף הם מתייבשים ומתים.

ziteli

New member
פתיונות לג'וקים

מה לא ברור? מערבבים טחינה עם דבש (או ריבה) ועם בורקס. מהמשחה המתקבלת עושים "מלכודות" (אני מכניסה לקופסאות ריקות של תרופות). מפזרים כ- 10-20 כאלה בבית (מחוץ להישג יד של ילדים וחיות מחמד).

ziteli

New member
בורקס

דבש וטחינה (בלבד) יעזרו מאד להגדיל את אוכלוסית המקקים המקומית....
הבורקס הוא הרעל שמייבש אותם למוות.

jeshu

New member
היא לא מתכוונת לבישול בולגרי Borax נראה לי הכוונה כאן.

טלי1121

New member
אני מרססת בכלביה ב"פולריס" או

ב"פרמנונה ווטרינרי". בנוסף לכך אני מפזרת חומר שמונע את בקיעת הפרעושים, קרציות ושאר המזיקים מביציהן ונקרא :"נפורקס".
החומרים עוזרים וכבר הרבה זמן לא ריססתי ריסוס חוזר.

הקיזומ

New member
איפה בדיוק לרסס עם הנפורקס?

ומאיפה קונים את החומרים?

אני מצרף תמונה של תרשים של האיזור.
עם גינת החול הגדולה, גינת הירק שבתוכה
ושטח בטון שבו נמצאת מלונת הכלב.
השטח שבו שרצו החתולים מסומן באדום.

פרעושים בגינה

תזמינו מדביר בחייכם,רק מדביר מיקצועי יידע לתת את הפתרון. תפסיקו להרעיל את הקרקע

טלי1121

New member
במקרה אני לא מרססת עם נפורקס אלא מפזרת

אותו על האדמה ליד המקומות הקבועים שהכלבים נוהגים להשתמש לעשיית צרכיהם. הוא מופעל במגע עם מים או נוזל השתן של הכלבים או הלחות מהצואה החומר מעכב את בקיעת הפרעושים מהביצים. הוא עוזר גם עם הזבובים שבאים להטיל ביצים בצואת הכלבים.
הוא נמכר באחוזים שונים.
הנה קישור: http://www.phibroisrael.com/neforex.aspx חומר בריכוז 2%
נמכר גם חומר בריכוז 50% שעושה את העבודה:http://www.phibroisrael.com/neforex50.aspx

jeshu

New member
בשיא הרצינות אמפולה אחת בחודש לכלב ואולי גם לאיזה חתול עשוייה להיות יעילה יותר. הפרעושים ניזונים מהכלב, מקבלים מנת רעל אישית ומתים מהר. והרעל יהיה על הכלב איפה שהפרעושים רוצים להיות ולא בכל הגינה כולה.

רק תתייעץ עם וטרינר באזורך מה לקנות - שלא תקנה חומר שיש עמידות כלפיו.

למעלה