תודה יקירתי (אני אפילו לא יודעת מה הם העלים הללו וגם לא מתכוונת לדעת, בל"נד).
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 2/6/14 #4 תודה יקירתי (אני אפילו לא יודעת מה הם העלים הללו וגם לא מתכוונת לדעת, בל"נד).
א אורני אורני New member 2/6/14 #5 אולי הכוונה לג'ינג'ר כבוש? את זה לא שמים בתוך הסושי אלא זוהי תוספת שנהוג בישראל להגיש ביחד עם הסושי.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 1/6/14 #1 מה חסר לי כדי להכין סושי? הגעתי למרכול בלי רשימה והכנו סושי רק פעם אחת. קניתי אור לסושי, אצות. כבר יש בבית יש מירין, חומץ אורז, סויה ומחצלות לגלגול. סלמון אקנה אצל איש הדגים וירקות יש בבית. צריך לשלוח את החצי להשלמות? תודה מראש!
מה חסר לי כדי להכין סושי? הגעתי למרכול בלי רשימה והכנו סושי רק פעם אחת. קניתי אור לסושי, אצות. כבר יש בבית יש מירין, חומץ אורז, סויה ומחצלות לגלגול. סלמון אקנה אצל איש הדגים וירקות יש בבית. צריך לשלוח את החצי להשלמות? תודה מראש!
א אמרלדה Active member 2/6/14 #7 הג'ינג'ר הכבוש הוא "החמוצים" של הסושי. טעים. יש ברוב הסופרים באגף מאכלי המזרח. כדאי. ההוא ששט עכשיו בקאנו ומטפס על ההרים והגבעות בצפון קרוליינה מומחה לנושא. היה אומר לך שבלי זה, חבל...
הג'ינג'ר הכבוש הוא "החמוצים" של הסושי. טעים. יש ברוב הסופרים באגף מאכלי המזרח. כדאי. ההוא ששט עכשיו בקאנו ומטפס על ההרים והגבעות בצפון קרוליינה מומחה לנושא. היה אומר לך שבלי זה, חבל...
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 2/6/14 #10 בגילי המופלג משגעים אותי פה ושם עם חמוצים של סושי. נו באמת.
א אמרלדה Active member 2/6/14 #2 דלעת מיובשת, ווסאבי דלעת מיובשת זו לא חובה, אבל זה מרכיב מוצלח שקונים בחנויות מזרח-מערב. מוסיפים אותו ברצועות כמו שאר הירקות, הטריים. האם בין הירקות שלך יש אבוקדו? עירית? בלי ווסאבי קצת קשה. זה ממש כמו רוטב סויה. והאידיאלי הוא לערבב בין טיפה ווסאבי לבין רוטב סויה. אני הייתי שולחת את הבעלול לקנות אותו, אם אין. ואחר כך מזמינה אותי. תודה.
דלעת מיובשת, ווסאבי דלעת מיובשת זו לא חובה, אבל זה מרכיב מוצלח שקונים בחנויות מזרח-מערב. מוסיפים אותו ברצועות כמו שאר הירקות, הטריים. האם בין הירקות שלך יש אבוקדו? עירית? בלי ווסאבי קצת קשה. זה ממש כמו רוטב סויה. והאידיאלי הוא לערבב בין טיפה ווסאבי לבין רוטב סויה. אני הייתי שולחת את הבעלול לקנות אותו, אם אין. ואחר כך מזמינה אותי. תודה.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 2/6/14 #3 או. אחראי הסושי מסכים איתך לגבי הוואסבי. נארגן בע"ה. אבוקדו שכחתי, עירית יש. מתכוונים להכין בשלישי ולאכול בשלישי בערב - נוח לכם?
או. אחראי הסושי מסכים איתך לגבי הוואסבי. נארגן בע"ה. אבוקדו שכחתי, עירית יש. מתכוונים להכין בשלישי ולאכול בשלישי בערב - נוח לכם?
א אמרלדה Active member 2/6/14 #6 בטח. אנחנו 10 איש בלבד, כי שניים בחו"ל אה. ושני קטנטנים. נוח לכם? צריך אבוקדו. בהצלחה וחג שמח, מותק.