מה חסר לי כדי להכין סושי?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
תודה יקירתי (אני אפילו לא יודעת מה הם העלים

הללו וגם לא מתכוונת לדעת, בל"נד).
 
אולי הכוונה לג'ינג'ר כבוש? את זה לא שמים בתוך

הסושי אלא זוהי תוספת שנהוג בישראל להגיש ביחד עם הסושי.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מה חסר לי כדי להכין סושי?

הגעתי למרכול בלי רשימה והכנו סושי רק פעם אחת.
קניתי אור לסושי, אצות.
כבר יש בבית יש מירין, חומץ אורז, סויה ומחצלות לגלגול.
סלמון אקנה אצל איש הדגים וירקות יש בבית.
צריך לשלוח את החצי להשלמות?
תודה מראש!
 

אמרלדה

Active member
הג'ינג'ר הכבוש הוא "החמוצים" של הסושי.

טעים. יש ברוב הסופרים באגף מאכלי המזרח. כדאי.

ההוא ששט עכשיו בקאנו ומטפס על ההרים והגבעות בצפון קרוליינה מומחה לנושא. היה אומר לך שבלי זה, חבל...
 

אמרלדה

Active member
דלעת מיובשת, ווסאבי

דלעת מיובשת זו לא חובה, אבל זה מרכיב מוצלח שקונים בחנויות מזרח-מערב. מוסיפים אותו ברצועות כמו שאר הירקות, הטריים.

האם בין הירקות שלך יש אבוקדו? עירית?

בלי ווסאבי קצת קשה. זה ממש כמו רוטב סויה. והאידיאלי הוא לערבב בין טיפה ווסאבי לבין רוטב סויה. אני הייתי שולחת את הבעלול לקנות אותו, אם אין.

ואחר כך מזמינה אותי. תודה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
או. אחראי הסושי מסכים איתך לגבי הוואסבי.

נארגן בע"ה.

אבוקדו שכחתי, עירית יש.

מתכוונים להכין בשלישי ולאכול בשלישי בערב - נוח לכם?
 

אמרלדה

Active member
בטח. אנחנו 10 איש בלבד, כי שניים בחו"ל

אה. ושני קטנטנים.
נוח לכם?

צריך אבוקדו.

בהצלחה וחג שמח, מותק.
 
למעלה