הפרק מתחיל, ניק בוידוי אומר שהוא ישמח לעבוד עם טייסון בהזדמנות אחרת (ספוילר להמשך העונה? טייסון חוזר מאי ההכחדה?) ויול מספר על אשתו של פנר, שסובלת ממחלה סופנית. אני מבין שזה טרגי, אבל זה היה חייב להיות בפרק? ויותר מזה, האם זהו הוידוי שמסמן את יול כזוכה? האם חזרנו לימי עונה 35, שבו "וידוי הסינדרלה" הוא מה שמסמן לנו מי זוכה? אני מצטער, אני עוד בטראומה מהעריכה הצהובה של חלק מהעונות האחרונות, כולל עריכה סמויה ומעודנת כמו פטיש חמישה קילו, מסור חשמלי ושוטגאן ביחד.
אז השבטים מתערבבים, ומתפצלים לשלושה. השבט הכחול, אוי ואבוי. אם הם הולכים למועצת השבט, אני לא רואה שום תרחיש שבו פרוואטי שורדת בלי אליל או כוח אחר. גם המצב של רוב לא טוב, אבל הוא לא בהכרח יודח, אולי הוא יכול לסובב את שאר השבט הקודם שלו נגד שרה, או אפילו להצטרף אליה ואל סופי ולהדיח את אדם. ובשבט האדום, היחידה שכן בטוחה היא קים. אבל זו עונה שמאוד קשה לדרג, בטח בלי להתחשב בכל העונות הקודמות ובמהלכים של השורדים בהן, ולכן כעיקרון אני לא אדרג בכלל. אולי בסוף העונה. אני גם חושב, בעקבות הפרקים הקודמים, שקים וסופי בטוח מגיעות למיזוג.
ואז, בשבט הירוק, סופי מוצאת את החצי השני של האליל שהיא במקור נתנה לקים... זהו זה, סופי לא הולכת לשום מקום בפרקים הקרובים. ואז ישר עוברים לאתגר החסינות... אז אין פוקוס על אי ההכחדה הפרק? איזה כיף! לצערי, יארה מפסידים חסינות בצורה גרועה. למה רוב לא עבד עם סופי על הפאזל? למה הוא השאיר את זה לאדם, והלך על הקליעה במקום? ואז רוב מנסה להוביל מהלך נגד שרה, אבל... מצווה על בן ואדם לא לדבר עם שרה וסופי? זה לא הולך להיגמר טוב. זה עבד בעונה 22, כן... עונה עם 16 שפוטים מוכי כוכבים, כל החדשים משני השבטים, שהיו מוכנים לאבד את כל הכסף שלהם בחיים האמיתיים כדי לעבוד עם רוב. בכל עונה אחרת זה לא היה הולך, במיוחד שאתה עם סופי, שכל העונה שלה העמידה פנים שהיא שפוטה, אבל בפועל הלכה עם בנג'מין לגמר רק כי ידעה שהיא יכולה לנצח אותו.
ובמועצת השבט, רוב מוכיח סופית שהשיטה שלו לא יכולה לעבוד אלא על שפוטים ואידיוטים, ומודח. גאון הדור, מיי אס. אבל אני לא יכול שלא לגחך כשבן, אחד הזוכים הכי גרועים, מסכים עם הטענה של אדם שכולם שם שחקנים מעולים. בינתיים אתה, יא חביבי, לא.