Suck My Pop

Halcyon Days

New member
הקרנת בכורה: Adele - Hello + כל הפרטים על האלבום החדש!

אדל חוזרת!!

זה אמנם נשמע מרגש כרגע, אבל בקרוב כל תחנות הרדיו יוציאו לנו את החשק לשמוע ממנה בעשרים שנים הקרובות.

אז הסינגל הראשון הוא HELLO והוא אמור לעשות עבודה מספיק טובה בלהחזיר את אדל למרכז העיינים, לראייה - תסתכלו בפיד שלכם בפייסבוק.

האלבום נקרא 25 - על שם תקופה שבא אדל החליטה לשים קץ לייאוש בחיים שלה והחליטה לעשות תהליך של ריפוי עצמי.

אה, והאלבום יוצא עוד פחות מחודש!!

רשימת השירים:
1. Hello
2. Send My Love (To Your New Lover)
3. I Miss You
4. When We Were Young
5. Remedy
6. Water Under The Bridge
7. River Lea
8. Love In The Dark
9. Million Years Ago
10. All I Ask
11. Sweetest Devotion

עטיפת האלבום והקליפ הראשון:

GM1988

Well-known member
יש רגעים יפים בשיר, במיוחד הC פארט והפזמון האחרון.

אם כי במכלול גם השיר החדש משאיר אותי דיי אדיש אליה.
אדל ווקאליסטית באמת מעולה, אבל הרפרטואר שלה יותר מעצבן מאשר גורם לי להנאה.
הקליפ הנלווה גם טוב. פחות אהבתי שהכניסו את הדיבורים ברקע במהלך השיר, כי זה טיפה מוציא מהריכוז בשיר ונשמע מקושקש. אבל בסדר, לא משמעותי.

candyheart

New member
לגבי הדיבורים ברקע

שכחתי לציין את זה. שונאאאאת שעושים את זה בקליפים!

SG12

New member
שיר טוב.. החלק האחרון הציל את השיר

כמו שאמרו תחנות הרדיו יוציאו את החשק מהשיר.. ויהפכו את זה להמנון..
(מתגעגעת לתקופה של האלבום הראשון שלא חרשו עליה או לפחות לקח להם זמן..)

candyheart

New member
עדיין לא החלטתי לגבי השיר.

לוקח לי זמן עם השירים של אדל, אז כרגע קשה לי להביע דעה, אבל כן אחזור על מה שכתבתי אחרי ההצצה - שזה מרגיש עוד מאותו דבר מאדל. לא שציפיתי למשהו אחר.
מאוד הפריע לי שהליריקס זה קלישאה אחת גדולה. לא הרגשתי ככה בשירים הקודמים שלה.
הקליפ סביר. מאוד לא מלהיב לקליפ ראשון אחרי 4 שנים.

רשימת השירים נראית ברובה מוקדשת לאהבה ישנה שעברה (מהכותרות בלבד) אז לא הרבה השתנה. שמות סבירים.

וסורי אבל העטיפה מכוערת. היא נראית כפול מגילה האמיתי ובכלל תמונה לא יפה שלה. וזה חבל כי בקליפ היא נראית טוב.

סה"כ תחילת קאמבאק לא הכי מלהיב של אדל, אבל רוב ההתלהבות כרגע היא מעצם חזרתה אחרי 4 שנים וזה מובן. נראה לאן זה ילך כשכל זה יירגע.

Halcyon Days

New member
באמת? אני לא הרגשתי המילים הן קלישאה..

זה נכון שהכתיבה שלה מאוד "עממית" והיא לא מנסה להתחכם יותר מידי,
אבל זה בדיוק מה שמנגיש אותה לציבור כ"כ רחב, שכל אחד מרגיש שהוא מזהה עם השיר.
מה גם, שגם אם המילים הן קלישאה, הן מתאות מצב שקרה כמעט לכל אחד מאיתנו בחיים אז מאוד קל להזדהות.
&nbsp
לא שאני מנסה לגונן על אדל חלילה

candyheart

New member
יש אמת בדבריך...

אבל זה יותר מרגיש לי כמו קלישאה מוזיקלית. זאת אומרת, משפטים שחזרו עליהם מיליון פעם בשירים ושום טקסט מחדש או מרענן. זה נורא בלט לי בשיר הזה למרות שאתה צודק שהשירים שלה בדרך כלל כאלה.
&nbsp
&nbsp

Ultraviolence

New member
שיר אדל טיפוסי, אבל זה לא חייב להיות דבר רע.

אישית אהבתי את קולות הרקע שהתווספו בעיקר לחצי השני של השיר, מאוד גוספלי ויפה, וגם השיר עשוי בצורה מאוד אסתטית ונקייה בזכות Greg Kurstin שאף פעם לא עושה חצי עבודה (לעומת מקס מרטין וחבריו).
אני לא מתלהב מי-יודע-מה מהשיר וחושב שאין כאן שום בשורה או שיר מרגש ומוצלח במיוחד אבל הוא נעים ואדל היא זמרת אדירה, ואת זה אי אפשר לקחת ממנה.
הקליפ, אגב, לגמרי משדרג את השיר לטעמי והפך את חווית ההאזנה הראשונה אליו ליותר טובה מבחינתי. אני אוהב את הפילטר והוא עשוי מצוין לטעמי. היא גם נראית מדהים.

candyheart

New member
מסכימה מאוד עם הפסקה האמצעית.

אדל זמרת מעולה והכל, אבל השיר עצמו מרגיש לי מאוד בינוני ולא מיוחד.
&nbsp
אני פשוט רואה כמה אנשים מתלהבים ואומרים שהם בוכים ומהשיר והכל...ואני לא מבינה. הוא לא מרגש אותי. וזה לא שאני לא מתרגשת משירים.
נראה לי זה יותר קטע של כולם להגיד את זה עכשיו בגלל שזאת אדל. כי אני לא מוצאת בו את האיכויות של שיר מרגש שאשכרה מעלה דמעות בעיניים וחודר לב. ואלי זאת רק אני...

Nightingale5

New member
שיר מאוד יפה ומרגש

לא עד דמעות כי בסך הכל טוב לי בחיים ואני לא מזדהה
לא כי זאת אדל כי אני לא מעריצה ואף פעם לא התלהבתי ממנה יותר מדי אבל ידעתי שהיא מעולה בקול ובבחירת השירים
לא ימאס עלי כי אני לא שומעת רדיו ובכל מקום שבו אני נמצאת אני בוחרת לי את הפלייליסט (לא יוצאת גם חיחחי)
שיר מקסים ואופייני לאדל, זה מה שציפו ממנה והיא סיפקה את הסחורה
לא חייב להמציא את הגלגל אפשר פשוט לעשות מוזיקה טובה ואת זה כנראה אי אפשר לקחת ממנה כי היא הוכיחה שוב שהיא טובה במה שהיא עושה

Halcyon Days

New member
השמעת בכורה: Justin Bieber - Sorry

אין לי יותר מידי פרטים כי הוא לא כזה מעניין אותי

תהנו

GM1988

Well-known member
שיר סתמי ממש

נשמע כמו אחיו התאום של where are u now, כמובן בזכות השיתוף פעולה עם אותו המפיק.

כרגע what do you mean נשאר להיות השיר הכי טוב מ3 השירים.

candyheart

New member
איזה בחורות מעצבנות בקליפ, אלוהים!!!

מה זה הדבר הנוראי והבהמתי הזה!? אי אפשר לקלוט את השיר מרוב שזה מפריע.

מה שלא נורא כי ממה שכן הצלחתי לקלוט זה עוד שיר סתמי מבית ג'סטין ביבר. הוא פשוט הלך על הסגנון המרגיז הזה בכל הכוח וכנראה כל האלבום יהיה ככה. מזל שאני גם ככה לא אוהבת אותו ואני לא מצפה לזה בכל מקרה.

חייבת לציין שלא מזמן הופיע לי בRdio השיר שלו Backpack מ-Journals וזה השיר הכי טוב ששמעתי ממנו. אולי אני צריכה להאזין לאלבום הזה.

Halcyon Days

New member
השמעת בכורה: Ellie Goulding - Lost & Found

סינגל פרומו נוסף.

עוד שיר פופ, הפעם מאוד עדין ונעים. אולי גם קצת סתמי. קצת מזכיר לי את You Love Me של קלי קלארקסון.

אבל הפזמון שלו מהמםם.

Tonight Nothing Will Bring Us Down

GM1988

Well-known member
נחמד.

מאד מזכיר את הלחן של אביצ'י ב hey brother.
שיר חמוד והרבה יותר ראוי לסינגל מהקודם שפורסם.

candyheart

New member
זה לחלוטין הכי טוב שהיא הוציאה מהאלבום עד כה!

שיר ממש ממש חמוד!

דווקא אהבתי יותר את הבתים, אבל גם הפזמון מקסים. עדיין חסר את ה"וייב" של אלי אבל זה לפחות נשמע טוב.

ורק לי היא נשמעת קצת כמו |בריטניג'ין| פה ושם בשיר?

למעלה