(ט?)

hory0

New member
(ט?)

אנחנו יוצאים 6 שבועות..
הוא רוצה לאכול איתי. אני מתחמקת. שוב ושוב.
אז הפעם הוא שואל מראש. ואני מסכימה. לא נעים לי.
לא רוצה שיחשוב שזה עדיין מתוסבך עבורי ככ.
אבל זה כן.

אז הסכמתי מחר לאכול איתו.
ומהרגע שהשיחה נותקה אני בחרדות.
ובולמוס אחד גדול ואינסופי שמכלה הכל. שמכלה אותי בתוכו.

ועכשיו הקלוריות שצברתי הרבה יותר גרועות ממה שהוא רצה שנאכל יחד.
למה לעזאזל עשיתי את זה????????????
למה אני כזו חסרת שליטה???
לעזאזל איתי.פרה.פרה.פרה.

ובדיוק היום ראיתי שעליתי במשקל (לא צריכה).
ובדיוק היום הבנתי שאני חייבת להתאפס על עצמי בדחיפות.
ועכשיו הבולמוס הנורא הזה.
ומחר איתו.
שמנה.
שמנה.
שמנה.
שמנה.
שמנה.

הוא ייגעל ממני.
אני נוראית.
תיחנקי.
תיחנקי.
תיחנקי.

(וסליחה שלרוב לא פה, ולא מצליחה לקרוא הודעות של אחרות..)

lital172

New member
מתוקה,

אני חושבת שזה הזמן לספר לו על הבעיה. אני חושבת שאי אפשר לקיים קשר שלא אומרים את כל האמת. הרי הא תמיד ירצה לבלות איתך ולאכול זה חלק גדול שמבלים ביחד. ואני מאמינה שהוא כל הזמן לא מבין ונפגע ואז שניכם מבואסים. אז אני באמת מציעה לך לקחת אותו לשיחה. לספר לו למה כל כך קשה לך. לתת לו להיות איתך בזה. לצערי יש כאלה שעוזבים ולא מסוגלים לראות את זה מול העיניים שלהם. ויש כאל שנשארים. ואני חושבת שהוא מהסוג שנשאר.

ברגע שהוא ידע תקחו את זה לאט לאט.. תדברו על זה. תפתחי עליו. ויבוא יום שגם תוכלי לאכול לידו ואיתו ולהנות מזה. זה פשוט תהליך שעוברים.. וחשוב שהאמת תהיה גלויה... אני חושבת שזה יכול מאוד לקרב ביניכם,
לכל אחד יש איזה תיק כבד שהוא סוחב איתו. ולסחוב ביחד זה הרבה יותר נעים וקל..
הרי זה מה שמחפשים אחרי הכל, שמישהו יהיה איתנו בחיים האלה.. וללוות אחד את השני...
אז הנה הגיע היום. אני מקווה את מצליחה לנשום..

לאט לאט טוב?

מחכה לשמוע ממך...

hory0

New member
יקרה שאת.

(קודם כל, כתבתי לך תגובה שתפוז החליט למחוק לי משום מה. מבאס. מנסה מחדש..)

תודה שהגבת לי, זה חשוב עבורי ככ.

אז אני מאוד מסכימה איתך, ולכן בסופש האחרון שיתפתי אותו בכל זה, ככה שהוא כבר יודע. והאמת שלהפתעתי, זה לרגע לא גרם לו לרצות לברוח, והוא רק ככ הבין, תמך, הכיל וחיבק. וזה היה לי יקר ככ. ומפתיע. ואחר.
אבל דווקא מאז שהוא יודע אני מרגישה כאילו צורך להוכיח את עצמי שאני מסוגלת לאכול, שאני יחסית בסדר, שאני לא מתוסבכת מדי..שאני בסדר.

אתמול עבר ממש בטוב. החרדה היתה כמובן גרועה יותר מכל תסריט.. עד היום תמיד שהוא הציע לי לאכול ואני נמנעתי, הוא נמנע גם. אבל אתמול כשהוא הציע לי ואמרתי לו שכרגע לא (עוד לא החלטתי אם אוכל איתו או לא) הוא אכל בעצמו, ואמר לי שחשוב לו שאני לא ירגיש שאני חייבת לאכול בכלל. וזה היה כל כך נכון עבורי לשמוע את זה..בסוף אכלתי קצת וזה היה בסדר עבורי. ובכלל מסיטואציה שהיתה אמורה להיות מזעזעת מבחינתי, זה הפך למשהו ככ טוב וקרוב.

תודה שאכפת לך!
את בליבי ובמחשבותיי.
נשיקות.

lital172

New member
אהובה.

אכפת לי מאוד. גאה בך מאוד שסיפרת לו. ושמחה שזה הפך להיות משהו נעים. כל הכבוד...

לחיי הנצחונות.

someone343

New member
יקירתי..

התגעגעתי ואני מצטערת לשמוע על שמורכב..
אני קצת חסרת מילים להגיב אבל תדעי שאני כאן, רואה ושומעת אותך, ומבינה מאד את הקונפליקטים שאת עומדת לפניהם עם בן הזוג
מחבקת חזק

hory0

New member
זה יקר לי מאוד..

התגעגעתי גם.

מחבקת בחזרה..עם המון חום ואהבה

למעלה