מאש"ע

Fall To Grace

New member
איזה יופי שאתה כותב כאן שוב ועוד שומע אלבום

אייקוני והומואי נפלא שכזה

&nbsp
&nbsp
אחד האלבומים החשובים שלה ושל הפופ אי פעם לדעתי.
&nbsp

Eurovision Aces

New member

בשנה האחרונה אני ממש נכנס יותר ויותר אל הדיסקוגרפיה של מדונה, עדיין יש דרך ארוכה אבל זה אחד הדברים היותר מהנים שקרו לי מבחינת מוזיקה, במיוחד כשחלק מהשירים יש חזרה אל הילדות.

Ultraviolence

New member
מדהימה בניינטיז. הכי טובה שיש

Bedtime Stories ו- Ray of Light אהובים עלי יותר, אולי בגלל שהם נשמעים פחות מיושנים, אבל ''ארוטיקה'' אלבום פופ קלאסי מעולה.
&nbsp
Bad Girl

Halcyon Days

New member
Sia - Alive

לא הייתי בהופעה אתמול,
אבל מבין כל מה ששמעתי על ההופעה אני חושב ש:
&nbsp
1. נמאס לי שהקהל הישראלי לא עושה שיעורי בית לפני הופעה.
בין אם זה לא להבין למה האמן מבצע מלא שירים שהם לא מכירים מהאלבום החדש שלו, או בין אם זה שהזמרת כבר 3 שנים לא מראה את הפנים שלה. כאילו, מה הטעם לבוא להופעה מופתע ואחכ להתלונן על זה?
&nbsp
2. התלונות על אורך המופע גם לא לגיטימיות. זה אמנם מאכזב אבל גם כאן האשמה היא של המפיקים שגבו מחיר מוגזם בשביל הופעה של שעה בלבד.
&nbsp
3. באמא שלך, לא יכלת להגיד שלום לפחות? משהו? מילא לא בעברית, אבל אנגלית?
&nbsp
4. לא מבין את הקטע של המסכים שהראו דברים אחרים במקום את מה שקורה על הבמה, זה הדבר הכי ביזיוני בהופעה הזאת.
&nbsp
בקיצור, אם היה לי צל קטן של חרטה שלא הלכתי, כבר אין.

Ultraviolence

New member
בול כמוך. ועוד רציתי ללכת ברגע האחרון, אבל ויתרתי.

לפחות שברה את השיא של ריהאנה כהופעה הכי אינפנטילית שנראיתה בישראל

Fall To Grace

New member
מי שאינפנטיל אלו הן לא ריהאנה ולא הסיה

הם הקהל הישראלי הלא מפותח שלא יודע לאיזו הופעות הוא בדיוק הולך.
(כמובן שזה בטח אותו קהל שבוכה כמעט כל יום בפייסבוק על כמה החיים קשים במדינה מבחינה כלכלית ובשביל לטוס לברלין וללכת להופעות יש להם.)
&nbsp
ובכל מקרה סיה בכל ההופעות שלה - על אף הקונספט החדשני שלה - עוברת על החוק הראשון שבחיים לא עושים על הבמה : גב לקהל.

&nbsp

Ultraviolence

New member
כמובן שיש בזה משהו.

אישית לא הבנתי כחלק ממה ההופעה הזאת הייתה. היא אפילו לא בטור כרגע. לפחות לא הצלחתי למצוא הקשר להופעה הזו ברשת.

SG12

New member
הייתה הופעה מדהימה!!! סיה הייתה סיה ,פשוט מאוד!!

אנשים לא רואים מעבר לפליילסט של גלגלצ.. לא מכיר אותה כאמן.. וכל מי שהיה איתי ומי שאני מכירה שהיה נהנה מאוד.. אחת ההופעות הטובות שהייתי!!
&nbsp
הייתה הופעה של מוזיקה מלאה להיטים ישר לעניין למוזיקה והריקודים!!
&nbsp
לדוגמה ברובי ווילאמס שכולם התלהבו לא נהניתי בכלל.. כנראה עניין של טעם.
&nbsp
גם ידעתי למה אני באה ומה אני אקבל.

SG12

New member
אם לא היית אז אי אפשר להעביר ביקורת.. הייתה בהופעה משהו אחר

עוצמה ורגש אחרים!! הייתה הופעה טובה.
&nbsp
גם הולכים להופעה חיה בשביל מכלול של דברים.. הייתה אווירה מדהימה לפחות איפה שאני עמדתי..

GM1988

Well-known member
אחרי כל הדיבורים על האכזבה מההופעה

ובתור נון מעריץ של סיה (רק אתמול הבנתי את הקטע שלה עם הפאה וסגנון ההופעות וכל מה שנקרא למעשה "סיה", כי לפני כן ממבט חפיף בכלל חשבתי שמאדי בקליפ זו בעצם סיה ושהיא סוג של ליידי גאגא כזו עם תחפושות וכו.. ומעט הופתעתי שהיא בת 40 ובכלל נראית ילדונת.

אז יחד עם כל הפרסומים על ההופעה בארץ ובירור הכל הסתדר לי, ויחד עם זה החלטתי לראות את ההופעה המלאה שצולמה ממוסקווה וזה מה שאני חושב:
סיה ללא ספק מוכשרת מאוד ולמרות שלא הכרתי עד אתמול מספר דברים עליה, אני מכיר כמה להיטים טובים שלה שאני אוהב!
ההופעה אכן משעממת בגדול וכבר מהאמצע נשארתי די אדיש לכל המתרחש על הבמה (וזה בלי שאני נכנס לאם מדובר במדובבת המקורית או לא, האם זה פלייבק או לא, או האם המסכים זה וידאו מוקלט או מה שתכלס קורה עכשיו על הבמה) - ומלבד השירים הבאמת ענקיים האלה לא היה שם משהו מסעיר במיוחד.

מה שמוזר זה שכמה מהנוכחים בקהל שהתיימרו להיות מעריציה של סיה, חזרו מאוכזבים מהמופע ולא עקבו והתעדכנו מה הם הולכים לראות.

למעלה