יום א', תמונה 3
M MayFebruar New member 6/2/13 #22 תודה כל השיתוף! איזה יופי אני מתגעגעת לשקיעות בים, כבר כמה שנים שלא ראיתי.
M MayFebruar New member 6/2/13 #24 למישהו יש המלצה לעדשת מקרו? אני מחפשת עדשת מקרו ל D5100 (מצלמת קרופ) שלי. מכיוון שאני חובבת ולא רואה שום צורך להשקיע בעדשות הכי הכי אני מחפשת משהו זול יחסית אבל עם אופטיקה מצויינת. בנתיים רק הטמרון 90mm עונה על הדרישות. אשמח לחוות דעת בעד\נגד והמלצות. תודה!
למישהו יש המלצה לעדשת מקרו? אני מחפשת עדשת מקרו ל D5100 (מצלמת קרופ) שלי. מכיוון שאני חובבת ולא רואה שום צורך להשקיע בעדשות הכי הכי אני מחפשת משהו זול יחסית אבל עם אופטיקה מצויינת. בנתיים רק הטמרון 90mm עונה על הדרישות. אשמח לחוות דעת בעד\נגד והמלצות. תודה!
S smaak New member 8/2/13 #28 טמרון באופן כללי הן יופי של VFM . אם את לא מחפשת להשקיע בעדשה של היצרן, לדעתי זה יענה על הדרישה.
M MayFebruar New member 9/2/13 #30 תודה רבה! אני אכן אקנה את הטמרון היא היחידה שעונה על הדרישות לי. אני לא מתכוונת להשקיע בניקון כי אני לא מתכוונת לצלם הרבה מקרו, ולכן זאת תהיה העדשה שהכי פחות בשימוש.
תודה רבה! אני אכן אקנה את הטמרון היא היחידה שעונה על הדרישות לי. אני לא מתכוונת להשקיע בניקון כי אני לא מתכוונת לצלם הרבה מקרו, ולכן זאת תהיה העדשה שהכי פחות בשימוש.